jeanthira7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Έχω το Android box Χ96 και εγκαθιστώντας την εφαρμογή Es Explorer μπαίνω στο pc μου να δω μια ταινία. Ανοίγοντας την και αφού βλέπω ότι έχω εικόνα ξαφνικά ακούω έναν ήχο τύπου κομπρεσέρ να σου σπάει τα αυτιά. Μου κάνει εντύπωση γιατί το προηγούμενο Android box μολονότι παλιότερη έκδοση τα έπαιζε όλα. Είτε με vlc είτε με άλλα ενημερωμένα players που το ανοίγω ακούω αυτό τον εκκωφαντικό ήχο. Μπορείτε να βοηθήσετε?
saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε το Terarium tv να δεις από εκεί ταινία. 1
saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε Plex και θα είσαι άρχονταςΞέρεις αν υποστηρίζει Ελληνικά.
JeSter_D Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ελληνικά σαν subs αν εννοείς αυτό ναι, σαν γλώσσα της εφαρμογής όχι. Ήμουν και γω σαν το φίλο με ES File explorer για να βλέπω στο τάμπλετ τις ταινίες που είχα στο pc, μέχρι που πριν 2 χρόνια έμαθα το Plex. Tv Σαλονιού και 2 τάμπλετ παίζουν ότι ταινίες-σειρές έχω στο PC άψογα
saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μπα το δοκίμασα και θέλει να πληρώσεις. Αυτό που έχω είναι τζάμπα με Ελληνικά στο μενού και sub Ελληνικά.
dkmaster Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ είχα το plex και είχε και τζάμπα έκδοση. Αλλά αρχικά να μας πει ίσως τι κωδικοποίηση ήχου έχει η ταινία που θες να δεις;
JeSter_D Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 μπορείς είτε να αγοράσεις την εφαρμογή για Android, είτε να βάλεις το add-on Plexus στο Kodi. Για smart TVs Samsung και LG είναι δωρεάν , όπως επίσης αν έχεις PS3 ή PS4, πάλι δωρεάν.
saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μπα εμένα δεν έχει τέτοια. Το κατεβάζεις διαλέγεις ποιο θες να δεις σου λέει αν έχει υπότιτλους ή όχι και άλλα πολλά και παίζει παντού και σε όλα τα κινητά. Και αν έχεις και τηλεόραση με wifi κάνεις και streaming.
jeanthira7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μπα εμένα δεν έχει τέτοια. Το κατεβάζεις διαλέγεις ποιο θες να δεις σου λέει αν έχει υπότιτλους ή όχι και άλλα πολλά και παίζει παντού και σε όλα τα κινητά. Και αν έχεις και τηλεόραση με wifi κάνεις και streaming. To terarium που αναφέρεις είναι για να βλέπεις online ταινία. Εγώ έχω ήδη ταινιοθήκη στον σκληρό δίσκο του pc μου και από εκεί θέλω να βλέπω. Εγώ αναφέρομαι σε ταινία που έχει ο δίσκος του android box και για ποιο λόγο δεν παίζει με τα προγράμματα android τύπου VLC κλπ. Γενικά ποιος player παίζει τα πάντα-όλα? Γιατί π.χ. όταν βάζω μέσω wifi την ταινία στο τηλέφωνό μου Samsung S6 παίζει το Vlc και στο android box όχι ?
JeSter_D Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Οταν έχεις ταινιοθήκη στο pc σου και θες να τις δεις απο τάμπλετ ή tv box, βάζεις Plex. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε 1
jeanthira7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Οταν έχεις ταινιοθήκη στο pc σου και θες να τις δεις απο τάμπλετ ή tv box, βάζεις Plex. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε Το δοκίμασα φίλε... Εκτός ότι είναι σε trial mode, την ίδια ταινία που έβαλα αντί να τρίζει σαν κομπρεσέρ απλά δεν είχε ήχο... Μόνο εικόνα... Εάν πληρώσω δηλαδή θα αλλάξει αυτό? Η μόνη λύση που βρήκα είναι με το Kodi.
japetus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το κοντι τι σε χαλάει για τη δουλειά που το θέλεις; ίσα ίσα σου δημιουργεί και λίστα με τη συλλογή σου με μικρογραφίες, περνάει και υπότιτλους, όλα κομπλέ. Έμαθαν όλοι να δουλεύουν το κοντι μόνο με αντονς και τον πραγματικό λόγο που φτιάχτηκε τον αγνοούν.
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 To terarium που αναφέρεις είναι για να βλέπεις online ταινία. Εγώ έχω ήδη ταινιοθήκη στον σκληρό δίσκο του pc μου και από εκεί θέλω να βλέπω. Εγώ αναφέρομαι σε ταινία που έχει ο δίσκος του android box και για ποιο λόγο δεν παίζει με τα προγράμματα android τύπου VLC κλπ. Γενικά ποιος player παίζει τα πάντα-όλα? Γιατί π.χ. όταν βάζω μέσω wifi την ταινία στο τηλέφωνό μου Samsung S6 παίζει το Vlc και στο android box όχι ? Ναι βλέπεις ταινίες, σειρές ότι θες online.Τώρα άμα θες μόνο player o MX Player ειναι ο καλύτερος και παίζει τα πάντα.
pp6210 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το κοντι τι σε χαλάει για τη δουλειά που το θέλεις; ίσα ίσα σου δημιουργεί και λίστα με τη συλλογή σου με μικρογραφίες, περνάει και υπότιτλους, όλα κομπλέ. Έμαθαν όλοι να δουλεύουν το κοντι μόνο με αντονς και τον πραγματικό λόγο που φτιάχτηκε τον αγνοούν. σωστός, kodi ή και mxplayer παίζουν σχεδόν τα πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα