Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αγαπημένη πλέον εταιρεία προερχόμενος από iPhone. Ένα μείον που της καταλογίζω είναι η έλλειψη λευκού χρώματος στις συσκευές της.
Vagosman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 huawei , samsung Σε χώρες με χαμηλούς μισθούς λογικό είναι. Για δεύτερα κινητά καλά είναι. Εμένα μου την σπαει το όνομα. Αφου πας να κερδίσεις και την αγορά και εκτός Κίνας βάλε ενα αγγλικό να είσαι οκ. Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω όλες η εταιρείες εκτός απο την Apple έχουν δικά τους τοπικά ονόματα. Επίσης το Χiaomi τι σε χαλάει; Αν ήξερες οτι στη μετάφραση σημαίνει μικρό ρύζι τι θα έλεγες;
niksor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω όλες η εταιρείες εκτός απο την Apple έχουν δικά τους τοπικά ονόματα. Επίσης το Χiaomi τι σε χαλάει; Αν ήξερες οτι στη μετάφραση σημαίνει μικρό ρύζι τι θα έλεγες; Ε αν σημαίνει μικρ ρύζι τότε μου αρέσει. Για εμπορικούς λόγους θα έπρεπε να έχει ενα αγγλικό όνομα. Huawei ε τα ίδια. Samsung νορμάλ ακούγετε, κορεάτικη λέξη είναι ?
Questioner Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος έχει ασχοληθεί με τις ναυαρχίδες της Xiaomi θα καταλάβει ότι ακόμα και τα "ακριβά" μοντέλα της είναι εξαιρετικότατα. Το κεραμικό μου Mi 6 είναι ο,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από θέμα ποιότητας. Είναι ταχύτατο και το MIUI το έχω αγαπήσει. Το μόνο παράπονο είναι η <απλά> καλή κάμερα. Xiaomi και 1+ είναι από τις λίγες εταιρείες που σέβονται τον πελάτη τους.
RedPassion Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πανευτυχής κάτοχος ενός mimax 2 και πρώην κάτοχος redmi pro,η εταιρεία είναι πολύ δυνατή,και με τις τιμές απλά δεν παίζεται.απολυτα ευχαριστημένος και από τις 2 συσκευές,υπερτιμιες για τα χρήματα τούς.Μονο σε ένα σημείο υστερούν,στη κάμερα.Οσες κάμερες και να μπουν,ότι και διάφραγμα και φακό να βάλουν αν δεν ασχοληθούν με το software της κάμερας,δεν θα βγάλουν καλό αποτέλεσμα.Μονη ένσταση αυτό,που πιστεύω ότι θα το καλύψουν σύντομα.Xiaomi ftw!
zodiacskipper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλό και φθηνό .. γιατί να μην πάρει ο κοσμακις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα