Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπημένη πλέον εταιρεία προερχόμενος από iPhone. Ένα μείον που της καταλογίζω είναι η έλλειψη λευκού χρώματος στις συσκευές της.

Δημοσ.

huawei , samsung 

Σε χώρες με χαμηλούς μισθούς λογικό είναι. Για δεύτερα κινητά καλά είναι. Εμένα μου την σπαει το όνομα. Αφου πας να κερδίσεις και την αγορά και εκτός Κίνας βάλε ενα αγγλικό να είσαι οκ.

Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω όλες η εταιρείες εκτός απο την Apple έχουν δικά τους τοπικά ονόματα. Επίσης το Χiaomi τι σε χαλάει; Αν ήξερες οτι στη μετάφραση σημαίνει μικρό ρύζι τι θα έλεγες;

Δημοσ.

Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω όλες η εταιρείες εκτός απο την Apple έχουν δικά τους τοπικά ονόματα. Επίσης το Χiaomi τι σε χαλάει; Αν ήξερες οτι στη μετάφραση σημαίνει μικρό ρύζι τι θα έλεγες;

Ε αν σημαίνει μικρ ρύζι τότε μου αρέσει. Για εμπορικούς λόγους θα έπρεπε να έχει ενα αγγλικό όνομα.

Huawei ε τα ίδια. Samsung νορμάλ ακούγετε, κορεάτικη λέξη είναι ?

Δημοσ.

Όποιος έχει ασχοληθεί με τις ναυαρχίδες της Xiaomi θα καταλάβει ότι ακόμα και τα "ακριβά" μοντέλα της είναι εξαιρετικότατα. Το κεραμικό μου Mi 6 είναι ο,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από θέμα ποιότητας. Είναι ταχύτατο και το MIUI το έχω αγαπήσει.

Το μόνο παράπονο είναι η <απλά> καλή κάμερα.

Xiaomi και 1+ είναι από τις λίγες εταιρείες που σέβονται τον πελάτη τους.

Δημοσ.

Πανευτυχής κάτοχος ενός mimax 2 και πρώην κάτοχος redmi pro,η εταιρεία είναι πολύ δυνατή,και με τις τιμές απλά δεν παίζεται.απολυτα ευχαριστημένος και από τις 2 συσκευές,υπερτιμιες για τα χρήματα τούς.Μονο σε ένα σημείο υστερούν,στη κάμερα.Οσες κάμερες και να μπουν,ότι και διάφραγμα και φακό να βάλουν αν δεν ασχοληθούν με το software της κάμερας,δεν θα βγάλουν καλό αποτέλεσμα.Μονη ένσταση αυτό,που πιστεύω ότι θα το καλύψουν σύντομα.Xiaomi ftw!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...