Acmilangr2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα. Θα αλλάξω cpu (i5 6600k) και θα βάλω τον i5 8600k. Εχω γνώσεις από OC καθώς έμαθα τον τρόπο για σωστό overclock και θα ήθελα να μαθω πιο είναι το "όριο" σε ταση για αυτόν τον επεξεργαστή. Στον i5 5600k οι περίσοτεροι πρότειναν μέχρι 1.35v. Σε αυτόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Γνωρίζεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις και μητρική, έτσι; Μέχρι 1.25-1.3 λένε πολλοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι περιμένω και την μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι 1,3v δεν θα έχεις πρόβλημα όπως σου είπαν και παραπάνω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 με περιπου 1.25 θα εισαι στα 4.8 για 5ghz θελεις 1.3+ αναλογα και το chip που θα σου κατσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 με περιπου 1.25 θα εισαι στα 4.8 για 5ghz θελεις 1.3+ αναλογα και το chip που θα σου κατσει το 1.3+ μέχρι ποσο ειναι ασφαλές; 1.35; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 άλλοι λένε πως είναι ασφαλές το 1.35 και άλλοι οχι εγώ πάντως δεν θα το έτρεχα με τίποτα 24/7 με 1.35 δεν υπάρχει κανένας λογος θα δεις οτι ακόμα και στοκ είναι κτηνακι ο επεξεργαστής παίξε γύρω στα 4.8 και θα είναι και γρήγορος και δροσερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όλα αυτά επιτυγχάνονται με τη φθηνότερη Ζ370 μητρική ; Ή πρέπει να πάει πιο πάνω κατηγορία ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 5 ghz με την φτηνοτερη οχι δεν νομιζω φιλε θελει mobo με καλο power delivery system ψυκτρες στα vrm.. με μια σαν την δικια μου στα 130 και κατι ευρω πιανεις και 5 ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αναφέρεσαι σε αυτήν που έχεις στην υπογραφή ; Έστω. Εννοώ δεν χρειάζεται καμία taichi για παράδειγμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όχι φίλε μου μια χαρά κλοκαρει στα 5 και η killer sli. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ποια taichi ρε παιδες...για ταλιρο ειμαι με z370 pro4 παιζει να παει κ παραπανω,αν ειναι παει το τσιπακι με νορμαλ ρευματα θα παει και με φτηνη μητρικη,αν πεσεις σε μπανανιτσα και θες ενα σκασμο ρευμα δεν εχει νοημα γιατι θα ζεματαει...για καλουδια και παπατζιλικια πληρωνεις ακριβες μητρικες και φυσικα για αυτους που κανουν bench με φευγατες ψυξεις,delid και ιστοριες και τους παιρνει για παραπανω ταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τι θερμοκρασίες πιάνετε σε stretch; και πόσο είναι ιδανικά για τον 8600; Η αλήθεια είναι ότι σε 4k gaming που θα προορίζεται το pc δεν θα δω καθόλου διαφορά. Αλλά θα ήθελα να τον πάω στα φυσιολογικά όρια που αντέχει ο cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 με intel burn test που τον δοκιμασα στα 5ghz με 1.323 vcore πηγε μεχρι 85 aida64 ειδα μεχρι 65 βαθμους τωρα τον εχω undervolt στα 4.3 με 1.070 vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 με intel burn test που τον δοκιμασα στα 5ghz με 1.323 vcore πηγε μεχρι 85 aida64 ειδα μεχρι 65 βαθμους τωρα τον εχω undervolt στα 4.3 με 1.070 vcore Γιατί στο Intel burn test έχει διαφορά με το aida64; επίσης οι 85 βαθμοί δεν είναι παρά πολύ; τι ψυκτρα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα