Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα μοντέλα του 2018 θα έχει οθόνες 28:9 που θα διπλώνουν σε ρολό σαν χαρτί τουαλέτας?

Και 8 κάμερες φυσικά!

Innovation πφφ...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα μοντέλα του 2018 θα έχει οθόνες 28:9 που θα διπλώνουν σε ρολό σαν χαρτί τουαλέτας?

Και 8 κάμερες φυσικά!

Innovation πφφ...

Η μία οθόνη θα βγαίνει μέσα από την άλλη σαν επεκτινώμενη κεραία. Και θα γίνεται και φωτόσπαθο. Επίσης θα βγάζεις selfie χωρίς κοντάρι. Και αν κάτι σου έχει πέσει κάτω από το αυτοκίνητο/καναπέ, θα μπορείς να το φτάνεις με το κινητό. Μην είστε πάντα αρνητικοί.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχισαν να ανεβαίνουν στο youtube τα πρώτα hands on reviews  απο redmi 5/plus αλλά το πιο ενδιαφέρον που βρήκα ειναι ενα όπου κάποιος πήρε ενα ολοκαινουργιο redmi 5 plus και το εκανε βίδες.

Εκεί φαίνεται η μπαταριάρα και πόσο χώρο πιάνει αλλα το κυριότερο (για εμένα) ειναι η επιβεβαίωση οτι τα redmi5/plus συνεχίζουν να εχουν τον καρκίνο που λεγεται hybrid sim slot (2 sims or sim+microsd). Κρίμα. Αν φάω ίδια ήττα και απο το αναμενόμενο redmi note 5, τοτε για φέτος μαλλον θα αποχωριστώ την πολυαγαπημένη μου xiaomi και θα ψωνίσω αλλη μάρκα (ξέρω ξερω, σκασίλα της ... )

Για τη hybrid slot δείτε απο το 6:50 και πέρα

https://www.youtube.com/watch?v=sp5McRhBBsk

Δημοσ.

Αρχισαν να ανεβαίνουν στο youtube τα πρώτα hands on reviews απο redmi 5/plus αλλά το πιο ενδιαφέρον που βρήκα ειναι ενα όπου κάποιος πήρε ενα ολοκαινουργιο redmi 5 plus και το εκανε βίδες.

Εκεί φαίνεται η μπαταριάρα και πόσο χώρο πιάνει αλλα το κυριότερο (για εμένα) ειναι η επιβεβαίωση οτι τα redmi5/plus συνεχίζουν να εχουν τον καρκίνο που λεγεται hybrid sim slot (2 sims or sim+microsd).

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε απασχολεί τόσο πολυ. Με 64gb δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι καν sd slot.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε απασχολεί τόσο πολυ. Με 64gb δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι καν sd slot.

backups (κυρίως αυτό), μεταφορα δεδομένων, storage (μουσικη, ταινιες, κλπ), firmware updates, κλπ

Δεν ειναι τόσο θέμα εσωτερικου χώρου οσο πρακτικής εφαρμογής. Είναι προσωπική αναγκαιτότητα.

Δημοσ.

backups (κυρίως αυτό), μεταφορα δεδομένων, storage (μουσικη, ταινιες, κλπ), firmware updates, κλπ

Δεν ειναι τόσο θέμα εσωτερικου χώρου οσο πρακτικής εφαρμογής. Είναι προσωπική αναγκαιτότητα.

Ε καλα βολεύεσαι με ένα μικρό στικακι. Δεν νομίζω ότι ο σκοπός του κινητού ειναι αυτός.Εσύ ξέρεις καλυτερα βέβαια, εμενα μου φαίνεται λιγο παράξενος λόγος κατά την γνώμη μου
  • Like 1
Δημοσ.

Ε καλα βολεύεσαι με ένα μικρό στικακι. Δεν νομίζω ότι ο σκοπός του κινητού ειναι αυτός.Εσύ ξέρεις καλυτερα βέβαια, εμενα μου φαίνεται λιγο παράξενος λόγος κατά την γνώμη μου

retro μην το ψάχνεις. Ειναι θέμα αναγκών και προσωπικής χρήσης. Φαντάσου σαν κάποιος να σου λεει οτι επειδή εχει πολύ μικρό χέρι δάχτυλα θελει 4αρι κινητό και τα μεγαλύτερα δεν τον βολευεουν.

Απο τη στιγμή που υπάρχουν και άλλες επιλογές/μάρκες δε θα ζοριστώ, ουτε θα στεναχωρηθώ. Οταν ειδα το redmi5a ειπα επιτέλους τέλος η μαμοhybrid. Βέβαια δε θα μου κάνει εντυπωση να βγαλει και καποια εκδοση με κανονική sim slot. Θα δειξει, ετσι κι αλλιως δε βιάζομαι. 

Δημοσ.

Αρχισαν να ανεβαίνουν στο youtube τα πρώτα hands on reviews  απο redmi 5/plus αλλά το πιο ενδιαφέρον που βρήκα ειναι ενα όπου κάποιος πήρε ενα ολοκαινουργιο redmi 5 plus και το εκανε βίδες.

Εκεί φαίνεται η μπαταριάρα και πόσο χώρο πιάνει αλλα το κυριότερο (για εμένα) ειναι η επιβεβαίωση οτι τα redmi5/plus συνεχίζουν να εχουν τον καρκίνο που λεγεται hybrid sim slot (2 sims or sim+microsd). Κρίμα. Αν φάω ίδια ήττα και απο το αναμενόμενο redmi note 5, τοτε για φέτος μαλλον θα αποχωριστώ την πολυαγαπημένη μου xiaomi και θα ψωνίσω αλλη μάρκα (ξέρω ξερω, σκασίλα της ... )

Ναι αλλά ποιά άλλα μοντέλα προσφέρουν full dual sim; Έχω το ίδιο πρόβλημα με όλα τα σύγχρονα και έχω βρει μόνο το moto g5, κανένα άλλο.Έχεις κάποιο άλλο υπόψη σου;

Δημοσ.

Ναι αλλά ποιά άλλα μοντέλα προσφέρουν full dual sim; Έχω το ίδιο πρόβλημα με όλα τα σύγχρονα και έχω βρει μόνο το moto g5, κανένα άλλο.Έχεις κάποιο άλλο υπόψη σου;

Δεν εχω κάνει πλήρη ερευνα ακομα, αλλά απο xiaomi ξέρω οτι dual sim+sd card εχει το redmi note5a/prime. Δες αν σε καλύπτουν και τα υπολοιπα χαρακτηριστικά, γιατί εμένα με χαλά η μπαταρία 3000mAh και ο snandragon 435 (για καινουργιο κινητό)

Αν τώρα με το full dual εννοείς και sims full size, τοτε δεν ξερω καθολου

Edit : Ξέχασα το Huawei honor 6 dual sim

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...