Heatspreader Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ τελικά παράγγειλα το Xiaomi Mi Box.
nzeppos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Καλορίζικο. Εύχομαι να σου δουλέψει σωστά το HDCP Λογικά δεν θα έχεις θέμα.
nzeppos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδή το Mi Box έχει τρανή παράδοση να μη συνεργάζεται σωστά με ένα τσούρμο τηλεοράσεις (κυρίως παλιότερα μοντέλα, τετραετίας και πίσω) και να μην κλειδώνει σωστά το HDCP negotiation που είναι απαραίτητο για να δουλέψει το Netflix. Εφόσον η δική σου LG είναι σχετικά καινούρια, θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα.
kosmous Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει , άρα μονόδρομος για εύκολη λύση 1080 με netflix το Roku .
apotsi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, kosmous είπε Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει , άρα μονόδρομος για εύκολη λύση 1080 με netflix το Roku . Δες και το παρακάτω:
kosmous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Σε ευχαριστώ , διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν βλέπω άλλη εύκολη λύση σε Tvbox , εν τω μεταξύ το Amazon το έχει 39 Λίρες , τουλάχιστον να ήταν Android και για καμία άλλη χρήση .
th3ofilos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 26/2/2018 στις 1:10 ΜΜ, villasg είπε Roku Express Μπορεις να δωσεις link??? Εψαξα και δεν το βρηκα πουθενα στο gearbest
isay Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Μπορεις να δωσεις link??? Εψαξα και δεν το βρηκα πουθενα στο gearbest Δηλαδη αν το ειχε το gearbest θα το αγοραζες απο εκει; (δεν υπάρχει γιατρεια) Τα προιόντα roku θα τα βρεις απο τη δυτική πλευρα της γης. Για ευρώπη θα τα βρεις σε ευρωπαικά amazon ή ebay (και οχι μονο) Ενδεικτικά : https://www.amazon.co.uk/Roku-Express-Streaming-Player-Black/dp/B076F7D71R/ https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=roku express&rt=nc&LH_PrefLoc=3&_trksid=p2045573.m1684
th3ofilos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, isay είπε Δηλαδη αν το ειχε το gearbest θα το αγοραζες απο εκει; (δεν υπάρχει γιατρεια) Τα προιόντα roku θα τα βρεις απο τη δυτική πλευρα της γης. Για ευρώπη θα τα βρεις σε ευρωπαικά amazon ή ebay (και οχι μονο) Ενδεικτικά : https://www.amazon.co.uk/Roku-Express-Streaming-Player-Black/dp/B076F7D71R/ https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=roku express&rt=nc&LH_PrefLoc=3&_trksid=p2045573.m1684 Ευχαριστω για την απαντηση.Γιατι να μην το αγοραζα απο gearbest?? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από th3ofilos
isay Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Κάνε μια βολτα απο τις συζητήσεις για αγορες απο εξωτερικό και τελωνεια και μετα εχεις αρκετά στοιχεία να κρίνεις αν θες να αγοράσεις απο gearbest.
th3ofilos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, isay είπε Κάνε μια βολτα απο τις συζητήσεις για αγορες απο εξωτερικό και τελωνεια και μετα εχεις αρκετά στοιχεία να κρίνεις αν θες να αγοράσεις απο gearbest. Αγοραζω κανονικα και μαλιστα ηλεκτρονικα τσιγαρα με δικο μου τροπο... Το οτι δεν γραφω καθε 3 και λιγο δεν παει να πει οτι δεν ξερω τι παιζει και δεν ενημερωνομαι
isay Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μπράβο και καλα κάνεις και αν θες να βοηθήσεις γράψε και τη μέθοδο γιατί και αλλοι συνφορουμιτες ψάχνουν λύση, ειδικά αν ειναι σιγουρη 1
th3ofilos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, isay είπε Μπράβο και καλα κάνεις και αν θες να βοηθήσεις γράψε και τη μέθοδο γιατί και αλλοι συνφορουμιτες ψάχνουν λύση, ειδικά αν ειναι σιγουρη Ρωτησα κατι στο φορουμ και μου δινεις την απαντηση οπως και εγω εχω δωσει απαντησεις σε αλλα μελη στο παρελθον για κατι που ξερω και μπορω να βοηθησω το "(δεν υπαρχει γιατρεια)" το εγραψες για να κραξεις σαν originall insomniac που εισαι ακομα και στην απαντηση που δινεις για να βοηθησεις καποιον συμφουριτη ή επειδη εχεις νευρα και την πληρωνω εγω??? Σε ρωταω επειδη βλεπω μια νευρικοτητα στις απαντησεις σου χωρις λογο...
isay Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Φιλε θεοφιλε, καμια νευρικότητα, ουτε προς εσενα, ουτε γενικα. Αντιθετα θα ελεγα υπερβολική εσωτερική παρότρυνση να προστατεύσω κόσμο. Εχουμε χύσει τόνους ηλεκτρονικής μελάνης για το τι εχει γινει το gearbest τους τελευταίους 6 μήνες. Οταν βλέπω λοιπον κάποιο παλιό μέλος να ρωτά καρφωτά για gearbest, τοτε είτε δεν ενημερώνεται ή δεν θελει να ενημερωθεί. Καρα-εννοείται ειναι δικαιωμα του να επιλέξει οτι θελει. Η "επιθετικότητα" που διαβάζεις, δες την σαν "σαρκασμό" και κάποιες φορες γίνεται και σκοπιμα, γιατί πρωτον εχω ψιλοκουραστεί να γράφω τα ίδια και τα ιδια αλλα το δευτερον και βασικότερο, ο σαρκασμός ελκει την αμφιβολία στη σκέψη και απλών αναγνωστων. Ακόμα και αυτό, προσωπικά μου αρέσει. γιατί η αμφιβολία κινητοποιεί την κρίση, οποτε κάποιοι θα κάνουν πίσω ή θα ενημερωθούν καλύτερα και θα βρουν τροπους να κανουν αγορες εις οφελος τους. Για το τσιγάρο, το γραφω πάλι. Αν εχεις βρει πατέντα, γραψε την να βοηθήσεις και άλλους, όπως η κοινότητα βοηθά και εσενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα