asikis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι το έχω το roku. Ωπα τωρα ειδα τα μηνυματα σου τα παλιοτερα. Απο Apple TV εφαμρογη εχεις αποψη;
tinapo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Έχει σημασία από που θα αγοράσεις μια συσκευή Roku Premiere / Express ή όλες ΄έχουν το ίδιο setup?
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, asikis είπε Καλησπερα. Σκεφτομαι να παρω ενα roku express για χρηση της εφαρμογης Apple TV+ μιας και εχω 12 μηνες δωρεαν. Εχει κανεις αποψη για το πως παιζει η συσγκεκριμενη υπηρεσια στο Rokuy Express; Ευχαριστω Έχω το Roku Express και το χρησιμοποιώ σε 1080p τηλεόραση. Παίζει άψογα τόσο Apple TV όσο και Netflix και YouTube. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν έχει εφαρμογή το Facebook για να βλέπεις video απευθείας από το Roku αλλά το λειτουργώ με screen mirroring το οποίο παίζει εξίσου καλά. 14 λεπτά πριν, tinapo είπε Έχει σημασία από που θα αγοράσεις μια συσκευή Roku Premiere / Express ή όλες ΄έχουν το ίδιο setup? Όχι, όλες το ίδιο είναι. 1
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, tinapo είπε Έχει σημασία από που θα αγοράσεις μια συσκευή Roku Premiere / Express ή όλες ΄έχουν το ίδιο setup? Αυτό που είπε ο dali. Η roku βγάζει μόνη της τις συσκευές της και το λειτουργικό της είναι custom made και όχι android. Είναι κλειστή συσκευή και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις ότι apps θέλεις, μόνο ότι προσφέρει στο store της. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από micos000 1
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό που είπε ο dali. Η roku βγάζει μόνη της τις συσκευές της και το λειτουργικό της είναι custom made και όχι android. Είναι κλειστή συσκευή και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις ότι apps θέλεις, μόνο ότι προσφέρει στο store της. Και αρκετά από τα Apps δεν είναι διαθέσιμα όταν βλέπει ελληνική IP. Π.χ. δεν εμφανίζεται το Amazon Prime ενώ υπάρχει στο Roku. Ξέχασα να πω ότι παίζει εξαιρετικά και το Plex με server το PC. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από dali13gr
asikis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, dali13gr είπε Και αρκετά από τα Apps δεν είναι διαθέσιμα όταν βλέπει ελληνική IP. Π.χ. δεν εμφανίζεται το Amazon Prime ενώ υπάρχει στο Roku. Ξέχασα να πω ότι παίζει εξαιρετικά και το Plex με server το PC. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Στο Apple TV app μπορεις κανονικα να επιλεξεις ελληνικους υποτιτλους κτλ; Εχω βρει ενα roku express απο αγγελια αλλα ο ιδιοκτητης μου λεει οτι δεν εχει Apple TV+ Εφαρμογη. Ισως να μην την εχει βρει στο Store του; ή μπορει να παιζει κανενα κλειδωμα λογω Ελληνικης ΙΡ και να μην την εμφανιζει;
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, asikis είπε Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Στο Apple TV app μπορεις κανονικα να επιλεξεις ελληνικους υποτιτλους κτλ; Εχω βρει ενα roku express απο αγγελια αλλα ο ιδιοκτητης μου λεει οτι δεν εχει Apple TV+ Εφαρμογη. Ισως να μην την εχει βρει στο Store του; ή μπορει να παιζει κανενα κλειδωμα λογω Ελληνικης ΙΡ και να μην την εμφανιζει; Όχι, παίζει κανονικά. Τη χρησιμοποίησα κανένα μήνα και παίζουν σωστά όλα.
micos000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, asikis είπε Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Στο Apple TV app μπορεις κανονικα να επιλεξεις ελληνικους υποτιτλους κτλ; Εχω βρει ενα roku express απο αγγελια αλλα ο ιδιοκτητης μου λεει οτι δεν εχει Apple TV+ Εφαρμογη. Ισως να μην την εχει βρει στο Store του; ή μπορει να παιζει κανενα κλειδωμα λογω Ελληνικης ΙΡ και να μην την εμφανιζει; Άρθρο στο insomnia από 1/11/2019 https://www.insomnia.gr/articles/apple/apple/apple-tv-plus-launch-with-greek-subtitles/
asikis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε το Roku express σε καλή τιμούλα; Εδώ το δίνουν 60 ευρώ. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από asikis
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, asikis είπε Ρε παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε το Roku express σε καλή τιμούλα; Εδώ το δίνουν 60 ευρώ. Εγώ το είχα πάρει σε προσφορά από Amazon UK 25€ πριν περίπου 1.5 χρόνο.
tinapo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν έχεις κάποιον να στο στείλει το Αγγλικό έχει προσφορές και στο express και στο Premiere Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από tinapo
asikis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tinapo είπε Αν έχεις κάποιον να στο στείλει το Αγγλικό έχει προσφορές και στο express και στο Premiere Δεν έχω κανέναν ρε παιδιά....και δεν το στέλνει Ελλάδα από ότι είδα....αν κάποιος έχει κάποιον γνωστό να με εξυπηρέτησει ας μου στείλει ένα pm
nek4d Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, asikis είπε Δεν έχω κανέναν ρε παιδιά....και δεν το στέλνει Ελλάδα από ότι είδα....αν κάποιος έχει κάποιον γνωστό να με εξυπηρέτησει ας μου στείλει ένα pm Δεν φαινεται η τοποθεσια σου, Σαντορινη εχω ολοκαινουργιο Ροκου.
apotsi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 17/6/2020 στις 2:41 ΠΜ, nek4d είπε Δεν φαινεται η τοποθεσια σου, Σαντορινη εχω ολοκαινουργιο Ροκου. Ποιό; Και πόσο το δίνεις;
nek4d Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, apotsi είπε Ποιό; Και πόσο το δίνεις; (Σου στειλα pm).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα