micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Το HD ξέχνα το και θέλεις ασύρματο ποντίκι για το Netflix στο tablet app.
333_halfdevil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Το Amazon δειχει να στελνει παλι στην Ελλαδα το roku για οποιον ενδιαφερεται.Απλα η τιμη ειναι τουλαχιστον 10 λιρες πανω απο την ελαχιστη που εχει παιξει.
jimis98 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, 333_halfdevil είπε Το Amazon δειχει να στελνει παλι στην Ελλαδα το roku για οποιον ενδιαφερεται.Απλα η τιμη ειναι τουλαχιστον 10 λιρες πανω απο την ελαχιστη που εχει παιξει. το roku κανει streaming απο το κινητο?
axilleas65 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κάποιος κάτοχος tanix tx9 pro μπορεί να μου πει ποια έκδοση netflix δουλεύει στο κουτί του
fagoura Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 10:11 ΠΜ, jimis98 είπε το roku κανει streaming απο το κινητο? Δεν βλεπω να απανταει κανεις, μιας και ολοι το εχουμε παρει μονο για netflix Κατι κανει παντως, δες παρακατω, αλλα ψαξτο και στο ιντερνετ καλου-κακου. https://support.roku.com/en-gb/category/200889378--getting-started
npil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, fagoura είπε Δεν βλεπω να απανταει κανεις, μιας και ολοι το εχουμε παρει μονο για netflix Κατι κανει παντως, δες παρακατω, αλλα ψαξτο και στο ιντερνετ καλου-κακου. https://support.roku.com/en-gb/category/200889378--getting-started κανονικα κανει απο κινητο , και εχει και πολλα channels για να εγκαταστησεις (στα αγγλίκα μονο)
jimis98 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, npil είπε κανονικα κανει απο κινητο , και εχει και πολλα channels για να εγκαταστησεις (στα αγγλίκα μονο) αν ειναι να κανει streaming απο κινητό δεν το θελω καλυτερα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από jimis98
npil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, jimis98 είπε αν ειναι να κανει streaming δεν το θελω καλυτερα φιλε μου κανει ΚΑΙ streaming , το νετφλιξ κτλ τα εχει κανονικα σαν εφαρμογες χωρις να χρειαζεται κινητο. το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καρτα (χρεωστικη-πιστ-Prepaid-η λογαριασμο) να κανεις sign in να ανοιξεις λογαριασμο στην εφαρμογη του, στην αρχη και μετα την αφαιρεις για να μην εχεις και καμια χρεωση .κατι σαν το google play ενα πραγμα , μια εφαρμογη roku και βαζεις add on οπως νετφλιξ, youtube ΚΤΛ
jimis98 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, npil είπε φιλε μου κανει ΚΑΙ streaming , το νετφλιξ κτλ τα εχει κανονικα σαν εφαρμογες χωρις να χρειαζεται κινητο. το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καρτα (χρεωστικη-πιστ-Prepaid-η λογαριασμο) να κανεις sign in να ανοιξεις λογαριασμο στην εφαρμογη του, στην αρχη και μετα την αφαιρεις για να μην εχεις και καμια χρεωση .κατι σαν το google play ενα πραγμα , μια εφαρμογη roku και βαζεις add on οπως νετφλιξ, youtube ΚΤΛ δεν θέλω να μπλέκω με κινητά,να εισάγω κάρτα εννοείς για το νετφλιξ?
dali13gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, npil είπε φιλε μου κανει ΚΑΙ streaming , το νετφλιξ κτλ τα εχει κανονικα σαν εφαρμογες χωρις να χρειαζεται κινητο. το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καρτα (χρεωστικη-πιστ-Prepaid-η λογαριασμο) να κανεις sign in να ανοιξεις λογαριασμο στην εφαρμογη του, στην αρχη και μετα την αφαιρεις για να μην εχεις και καμια χρεωση .κατι σαν το google play ενα πραγμα , μια εφαρμογη roku και βαζεις add on οπως νετφλιξ, youtube ΚΤΛ Εγγραφή μπορεί να κάνει και χωρίς κάρτα στο http://my.roku.com/signup/nocc
npil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι 1 ώρα πριν, jimis98 είπε δεν θέλω να μπλέκω με κινητά,να εισάγω κάρτα εννοείς για το νετφλιξ? οχι δεν εχει σχεση με κινητο για να δεις, οσον αφορα καρτα εννουσα την εγγραφη στο roku αλλαοπως ειδα γινεται και χωρις , ,,,,,,,,,,,,,,! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από npil αλλος
jimis98 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, npil είπε οχι οχι δεν εχει σχεση με κινητο για να δεις, οσον αφορα καρτα εννουσα την εγγραφη στο roku αλλαοπως ειδα γινεται και χωρις , ,,,,,,,,,,,,,,! στο roku έχω δει στο αμαζον ότι πουλάει κάτι σαν κουπόνια με κωδικό για να βλέπεις ταινίες και αθλητικά σωστά?
dali13gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, jimis98 είπε στο roku έχω δει στο αμαζον ότι πουλάει κάτι σαν κουπόνια με κωδικό για να βλέπεις ταινίες και αθλητικά σωστά? Τα οποία θα πάνε τζάμπα αν δεν παίξεις μέσω VPN.
jimis98 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, dali13gr είπε Τα οποία θα πάνε τζάμπα αν δεν παίξεις μέσω VPN. ξενο θα ειναι το περιεχομενο?καλυτερα αυτο η΄netflix?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα