Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 805
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Amazon δειχει να στελνει παλι στην Ελλαδα το  roku  για οποιον ενδιαφερεται.Απλα η τιμη ειναι τουλαχιστον 10  λιρες πανω απο την ελαχιστη που εχει παιξει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 333_halfdevil είπε

Το Amazon δειχει να στελνει παλι στην Ελλαδα το  roku  για οποιον ενδιαφερεται.Απλα η τιμη ειναι τουλαχιστον 10  λιρες πανω απο την ελαχιστη που εχει παιξει.

το roku κανει streaming απο το κινητο?

Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 10:11 ΠΜ, jimis98 είπε

το roku κανει streaming απο το κινητο?

Δεν βλεπω να απανταει κανεις, μιας και ολοι το εχουμε παρει μονο για netflix :-)

Κατι κανει παντως, δες παρακατω, αλλα ψαξτο και στο ιντερνετ καλου-κακου.

https://support.roku.com/en-gb/category/200889378--getting-started

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fagoura είπε

Δεν βλεπω να απανταει κανεις, μιας και ολοι το εχουμε παρει μονο για netflix :-)

Κατι κανει παντως, δες παρακατω, αλλα ψαξτο και στο ιντερνετ καλου-κακου.

https://support.roku.com/en-gb/category/200889378--getting-started

κανονικα κανει απο κινητο , και εχει και πολλα channels για να εγκαταστησεις (στα αγγλίκα μονο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, npil είπε

κανονικα κανει απο κινητο , και εχει και πολλα channels για να εγκαταστησεις (στα αγγλίκα μονο)

αν ειναι να κανει streaming απο κινητό δεν το θελω καλυτερα

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimis98 είπε

αν ειναι να κανει streaming δεν το θελω καλυτερα

φιλε μου κανει ΚΑΙ streaming , το νετφλιξ κτλ τα εχει κανονικα σαν εφαρμογες χωρις να χρειαζεται κινητο.

το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καρτα (χρεωστικη-πιστ-Prepaid-η λογαριασμο) να κανεις sign in να ανοιξεις λογαριασμο στην εφαρμογη του,  στην αρχη και μετα την αφαιρεις για να μην εχεις και καμια χρεωση .κατι σαν το google play ενα πραγμα , μια εφαρμογη roku και βαζεις add  on      οπως νετφλιξ, youtube        ΚΤΛ                  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, npil είπε

φιλε μου κανει ΚΑΙ streaming , το νετφλιξ κτλ τα εχει κανονικα σαν εφαρμογες χωρις να χρειαζεται κινητο.

το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καρτα (χρεωστικη-πιστ-Prepaid-η λογαριασμο) να κανεις sign in να ανοιξεις λογαριασμο στην εφαρμογη του,  στην αρχη και μετα την αφαιρεις για να μην εχεις και καμια χρεωση .κατι σαν το google play ενα πραγμα , μια εφαρμογη roku και βαζεις add  on      οπως νετφλιξ, youtube        ΚΤΛ                  

δεν θέλω να μπλέκω με κινητά,να εισάγω κάρτα εννοείς για το νετφλιξ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, npil είπε

Εγγραφή μπορεί να κάνει και χωρίς κάρτα στο http://my.roku.com/signup/nocc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

δεν θέλω να μπλέκω με κινητά,να εισάγω κάρτα εννοείς για το νετφλιξ?

οχι δεν εχει σχεση με κινητο για να δεις, οσον αφορα καρτα εννουσα την εγγραφη στο roku αλλαοπως ειδα γινεται και χωρις , ,,,,,,,,,,,,,,!

Επεξ/σία από npil
αλλος
Δημοσ.
1 ώρα πριν, npil είπε

οχι

οχι δεν εχει σχεση με κινητο για να δεις, οσον αφορα καρτα εννουσα την εγγραφη στο roku αλλαοπως ειδα γινεται και χωρις , ,,,,,,,,,,,,,,!

στο roku έχω δει στο αμαζον ότι πουλάει κάτι σαν κουπόνια με κωδικό για να βλέπεις ταινίες και αθλητικά σωστά? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jimis98 είπε

στο roku έχω δει στο αμαζον ότι πουλάει κάτι σαν κουπόνια με κωδικό για να βλέπεις ταινίες και αθλητικά σωστά? 

Τα οποία θα πάνε τζάμπα αν δεν παίξεις μέσω VPN. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dali13gr είπε

Τα οποία θα πάνε τζάμπα αν δεν παίξεις μέσω VPN. 

ξενο θα ειναι το περιεχομενο?καλυτερα αυτο η΄netflix?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...