Προς το περιεχόμενο

Συσκευες ( tvbox - tablets κλπ ) που παιζουν απροβληματιστα Netflix

villasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 9/10/2018 στις 4:24 ΜΜ, villasg είπε

Βασικα δεν ξερω τι να γραψω .
Απλα ειναι σαν να κανεις Smart την tv .
Ειναι ενα μικρο "μηχανακι" που μπορεις να το κολλήσεις ( παρεχεται ταινια διπλης για αυτη την εργασια )  πανω/πλαι/κατω απο την τηλεόραση ( εγω το εχω "κολλησει" πανω στην ηχομπαρα) και συνδεεται με hdmi και παιρνει ρευμα απο usb ( παρεχετε τροφοδοτικο αλλα εγω επειδη ηταν αγγλικου τυπου εδωσα ρευμα απο την Usb Της τηλεορασης .
Μολις το συνδεσεις , το δηλώνεις στην Roku (απαιτειται εγγραφη) , κανει τα Update του , και μετα ρυθμιζει αυτοματα εξοδο εικονας κλπ .
Οταν ειναι ολα ΟΚ , μεσω του μενου του επιλέγεις/κατεβάζεις την εφαρμογη Netflix (και οποια αλλη θες απο τα ελευθερα πληρωμης θες ) .
Ανοιγεις netflix περνας τα στοιχεια της συνδρομης σου και ολα ΟΚ ( μεγιστο 1080 )  .

Χειριστήριο εχει απλό με κουμπι [Netflix] που βλέποντας Tv οταν το πατας σε γυρνάει στο Roku / netflix  ( Απαιτειται hdmi sec -->on ) .
Ο χειρισμος δε με αυτο ειναι πανευκολος .

ΦΩΤΟ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20181009_160832.jpg

IMG_20181009_160925.jpg

IMG_20181009_160938.jpg

IMG_20181009_161031.jpg

IMG_20181009_161054.jpg

IMG_20181009_161148.jpg

IMG_20181009_161420.jpg

Μηπως εχεις και Harmony ή Alexa να μας πεις αν συνδεονται κανονικα; Επισης, ειχα διαβασει για δωρεαν σειρες και ταινιες, ισχύει ή ειναι μονο για Αμερικη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 805
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχω Alexa και περιμένω δυο Roku Express από βδομάδα οπότε ίσως το δοκιμάσω να δω τι κάνει. Λογικά θα παίζει μέσω κάποιοι skill όπως αυτό;

49 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Έχω Alexa και περιμένω δυο Roku Express από βδομάδα οπότε ίσως το δοκιμάσω να δω τι κάνει. Λογικά θα παίζει μέσω κάποιοι skill όπως αυτό;

Προεδρε, αυτο που θελω ουσιαστικα ειναι να της λεω να ανοιξει το Νετφλιξ και να ανοιγει κατευθειαν απο το Ροκου. Γιατι με ενα chromecast που πηρα δεν γινεται.

Για το εν λόγω skill οι επιστήμονες που το έφτιαξαν λένε αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Quick Remote helps you control your Roku with voice commands! Play or pause the movie. Rewind or fast forward your favorite shows. Start Netflix or CBS News channel. Navigate Roku's menu by saying go left, right or select! 

"Alexa, ask Quick Remote to start Netflix and wait"

Επειδή όμως η θεωρία από την πράξη συνήθως διαφέρει, θα κάνω μια δοκιμή τέλος της ερχόμενης βδομάδας και θα σου πω.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dakangr είπε

Μηπως εχεις και Harmony ή Alexa να μας πεις αν συνδεονται κανονικα; Επισης, ειχα διαβασει για δωρεαν σειρες και ταινιες, ισχύει ή ειναι μονο για Αμερικη;

Harmony ή Alexa δεν εχω

Εβαλα μονο Netflix & Youtube απο τα δωρεαν
Πανε εδω και δες ποια ειναι τα Free( εκει που λεει Top Free ) https://www.roku.com/en-gb/whats-on

Επεξ/σία από villasg
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Προχώρησα τελικα σε αγορά Chromecast 1 και μπορω να πω οτι για κάποιον που ειναι σχετικά εξοικειωμένος με τα smartphone, θα μπορεσει με 3 κλικ να δει Netflix ή Youtube πολυ ευκολα στην τηλεοραση του.

Κριμα που το εψαχνα τοσο καιρο..

Επεξ/σία από townleader
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά οι turboX τηλεοράσεις είναι certified. Αγόρασα μια 32άρα smart με 5 ετή εγγύηση στα 170 ευρώ προσφορά και παίζει ΟΚ. Η τιμή ανέβηκε προχθές όμως ξαφνικά

Προϊόν της Τουρκικής Vestel είναι όπως και οι fu οι JVC κτλ.

Τις JVC της αντιπροσωπεύει ο Κωτσόβολος.

Επεξ/σία από mr.Vox

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, κοίταξα λίγο τα προηγούμενα πόστς αλλά έχω χάσει τη μπάλα! 

Ψαχνω για ένα tvbox, ενδιαφέρομαι για Fhd Netflix, YouTube και να παίζει τις backup ταινίες μεγέθους πάνω από 10gb χωρίς σπασίματα. (Τις βλέπω σε 120" projector). Δεν ενδιαφέρομαι για kodi. Θα ήθελα να έχει οπτική έξοδο.

εχω εδώ και 7 χρόνια ένα wdtv live gen3, που με καλύπτει για τις ταινίες, αλλά έχει απαράδεκτο YouTube, και το Netflix δεν υποστηρίζει ελληνικά. 

Προτασεις? 

Το xiaomi δεν παίζει Fhd? μιας και έγραψες κοφτά το nvidia. Που απ οτι είδα ξεφεύγει σε τιμή.. 

Απ ότι καταλαβα τα αλλα τα κινέζικα δεν παίζουν σιγουρα fhd?

1 ώρα πριν, plakalis είπε

Το xiaomi δεν παίζει Fhd? μιας και έγραψες κοφτά το nvidia. Που απ οτι είδα ξεφεύγει σε τιμή.. 

δες εδω:  https://www.iptvinsider.com/netflix-4k-android-box/

• Like 1

22 ώρες πριν, manoskost είπε

Ημερομηνια του αρθρου July 28, 2018  , πριν την επεμβαση (fix) του Netflix ....

23 ώρες πριν, plakalis είπε

Το xiaomi δεν παίζει Fhd?

Αμα διαβασεις τι τραβανε οι χρηστες μετα το "ετσι θελω" update σε Αndroid 8......... θα καταλαβεις

23 ώρες πριν, plakalis είπε

Παιζουν προς το παρων τα Mecool M8s Pro & MECOOL M8S PRO L

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπερα & απο εμενα, ειμαι κ εγω ενας απο τους εκατονταδες που εχουν γραψει οτι θελουν ενα μποξακι value for money να τρεχει οσο το δυνατων απροβλιματιστα.. το χρειαζομαι κ εγω κυριως για netflix youtube & ταινιες γενικα στις τηλεορασεις π εχω στο σαλονι κ στο υπνοδωματιο..η οποιες δεν ειναι smart & ειναι μια 50αρα LG plasma του 2010 & μια samsung32αρα, Full HD & oi 2..

Διαβασα ολη την κουβεντα στο συγκεκριμενο thread & νομιζω πως κατεληξα αναμεσα σε 2 λυσεις.. η μια ειναι το chromecast & η αλλη το Roku express.. ψαχτηκα και στα 2 να δω πως λειτουργουν σε reviews στο tube.. εχω νομιζω ψηλοκαταληξει μεσα μου στο Roku express αλλα θελω να ξεκαθαρισω πρωτα καποια πραγματα..

Οσο αφορα το Roku μιλησα με το support του netflix για να τσεκαρω και απο εκει οτι δεν υπαρχουν θεματα με υποτιτλους ελληνικους..H απαντηση π πηρα ηταν οτι 'δεν μπορουμε να εγγυηθουμε την λειτουργια των  tv boxes απαξ κ δεν αποτελουν επισημα υποστηριζομενες συσκευες για το netflix στην χωρα μας.." .. Τους ειπα ποιο ακριβως tv box θελω να παρω, αλλα προφανως η γραμμη τους και λογικο ειναι , ειναι να υποστηριζουν της επισημα  υποστηριζομενες συσκευες του netflix στην Ελλαδα, οποτε δεν πηρα απαντηση για τους υποτιτλους.. και μου προτεινε το chromecast σαν επιλογη..

Ο αλλος ενδιασμος μου οσο αφορα το Roku ειναι το τι παιζει με τον ηχο..θα εχω θεμα στην μεγαλη τηλεοραση στην οποια εχω home cinema 5.1? φανταζομαι οχι ε? δεν εχει να κανει λεει η λογικη μου.. απαξ κ το μονο π κανει ειναι να μεταφερει εικονα στην οθονη απο ενα προγραμμα..γιατι διαφορετικα προτιμω να παω στο chromecast.. και κατι αλλο οσο αφορα το Roku, εχει καμια εφαρμογουλα/καναλι  οπως αλλα tvboxes που εχουν καποιο τυπου search για να βρεις οτι τανια θες να δεις? η παιζεις μπαλα αναγκαστικα μονο απο netflix κ τις διαθεσιμες εκει? (παντα με ελληνικους υποτιλους εννοειται).. μια βοηθεια απο τα ατομα π το εχουν ηδη θα εδινε τη λυση σε αυτα τα θεματα.. 

Οσο αφορα παλι το chromecast σιγουρα ειναι πιο βολικο , ισως πιο ευκολο στη χρηση, αλλα ειναι οτι εχεις να ασχολησαι μεσω του κινητου σου κ δεν ειναι τοσο ωραιο κ βολικο καποιες φορες..

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...