villasg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικα το εκανα ( αφαιρεση και των 2 επανεκκινηση και εγκατασταση το 5.4.1_build_2266-2266 ) και βγαζει το λαθος παλι Εβαλα και το 3.0.2_build_1279-1279 και μια απο ιδια παλι
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δε στο κρυβω οτι έχω μείνει 🤥 Αμα τελειώσω αυτό που φτιαχνω θα παω να ανοιξω τα boxaκια μου να δω. Στο ενδιάμεσο για να εχεις netflix, εκανες δουλεια με το μαυρο-κοκκινο και το ποντικι;
villasg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 οχι το παρατησα , θα ξαναβαλω το μαυρο αυριο .
tarampouras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, villasg είπε Καλησπερα , να κανω την χαζη ερωτηση της ημερας ? Εκανα πριν λιγο λογαριασμο Netflix . Για δοκιμη ξεκινησα με το Beeling Gs1 ( εχει το κοκκινο εκδοση 4.12.2 build 14444 ) εβαλα κωδικους και ολα καλα ( για sd παντα ) Τωρα παταω σε μια σειρα μου βγαζει την καρτελα αλλα εμφανιζει μεχι το εκτο επισοδειο , δεν μπορω να κατεβω παρακατω ειτε μα mouse mode ειτε με τα βελακια ...... Πως μπορω να κατεβω στα πιο κατω επεισοδια ? @tarampouras Τα επαιξε το τροφοδοτικο , βαλτου ενα αλλο 5V/2A και θα εισαι ΟΚ Μα ρεύμα δίνει κανονικά. Απλά δεν ανοίγει.
villasg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tarampouras είπε Μα ρεύμα δίνει κανονικά. Μετρησες με πολυμετρο ? αλλα και παλι μπορει να εχεις ταση αλλα οχι amperes . Κανε μια δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο σου λεω , ειναι βασικο προβλημα του μηχανηματος σου αυτο 1
tarampouras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, villasg είπε Μετρησες με πολυμετρο ? αλλα και παλι μπορει να εχεις ταση αλλα οχι amperes . Κανε μια δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο σου λεω , ειναι βασικο προβλημα του μηχανηματος σου αυτο Οκ θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ
tarampouras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, tarampouras είπε Οκ θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ Άψογος. Τελικά έπαιξε απροβλημάτιστα. Σε ευχαριστώ πολύ. Μια ερώτηση το cosmote tv go μπορεί να το παίξει ( h96pro)
villasg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, villasg είπε οχι το παρατησα , θα ξαναβαλω το μαυρο αυριο . Τελικα εφυγα απο αθηνα και δεν δοκιμασα κατι αλλο . Στο αλλο σπιτι επαιξε μια χαρα στην smart Sony KDL-42W706B που εχω !!
isay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, villasg είπε Τελικα εφυγα απο αθηνα και δεν δοκιμασα κατι αλλο . Στο αλλο σπιτι επαιξε μια χαρα στην smart Sony KDL-42W706B που εχω !! Τώρα με μπερδεψες τελειως (τα λεμε οταν γυρισεις), αλλωστε ουτε και εγω προλαβα να ασχοληθω
villasg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, isay είπε Τώρα με μπερδεψες τελειως Εννοω οτι επαιξε η Smart μου ( μοντελο 2014 ) με την εφαρμογη Netflix που εχει μεσα και οχι με το tvbox . Τα εγραψα μπερδεμενα ....
gsa1967 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 σε μια 6ετιας samsung smart tv θελω να βλεπω netflix σιγουρα και αν μπορω και κατι ακομη . καλυτερα mibox η roku express? στο mibox μπαινει kodi για να βλεπω και αλλα πραγματα ? μπορει να μπει kodi sto roku? (Η τηλεοραση στο σαλονι ειναι σμαρτ και εχει ηδη netflix επανω οποτε ειμαι καλυμενος)
villasg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, villasg είπε 9 λεπτά πριν, gsa1967 είπε σε μια 6ετιας samsung smart tv θελω να βλεπω netflix Αφου ειναι Smart δεν εχει την εφαρμογη Netflix ? κοιταξες για Update ? 9 λεπτά πριν, gsa1967 είπε στο mibox μπαινει kodi για να βλεπω και αλλα πραγματα ? ΝΑΙ 9 λεπτά πριν, gsa1967 είπε μπορει να μπει kodi sto roku? ΟΧΙ
gsa1967 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, villasg είπε θα δοκιμασω να δω αν με update φερει netflix. αν δεν φερει τοτε με βλεπω να κλεινω προς mibox που περνει και Kodi.
Screamer-hg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Καλήμερα ψάχνω για tv box που να υποστηρίζει netflix ,Codi ,Youtube και γενικά να μην κολλάει και σέρνεται .Είδα για της Xiaomi το Mi box αλλά διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια στις τελευταίες αναβαθμίσεις και έχω μπερδευτεί.
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 27/9/2018 στις 11:29 ΜΜ, villasg είπε Τελικα το εκανα ( αφαιρεση και των 2 επανεκκινηση και εγκατασταση το 5.4.1_build_2266-2266 ) και βγαζει το λαθος παλι Εβαλα και το 3.0.2_build_1279-1279 και μια απο ιδια παλι Στις 27/9/2018 στις 10:33 ΜΜ, villasg είπε Καλησπερα , να κανω την χαζη ερωτηση της ημερας ? Εκανα πριν λιγο λογαριασμο Netflix . Για δοκιμη ξεκινησα με το Beeling Gs1 ( εχει το κοκκινο εκδοση 4.12.2 build 14444 ) εβαλα κωδικους και ολα καλα ( για sd παντα ) Τωρα παταω σε μια σειρα μου βγαζει την καρτελα αλλα εμφανιζει μεχι το εκτο επισοδειο , δεν μπορω να κατεβω παρακατω ειτε μα mouse mode ειτε με τα βελακια ...... Πως μπορω να κατεβω στα πιο κατω επεισοδια ? @tarampouras Τα επαιξε το τροφοδοτικο , βαλτου ενα αλλο 5V/2A και θα εισαι ΟΚ @villasg Βρήκα χρόνο και έκανα δοκιμές στα boxακια μου, το ένα έχει DRM Level 1 (Α) και το άλλο DRM Level 3 (Β). Και τα δυο εχουν ΜΗ android tv version. Στο A όλα παιζουν καμπάνα, δηλαδή το μαυρο-κοκκινο αλλά και το ασπρο-κοκκινο. Κανω κανονικό login, βλεπω κανονικά βιντεο, με την αναλογα μεγιστη επιτρεπομενη ποιοτητα ανα εφαρμογη. Στο Β παιζει μονο το μαυρο-κοκκινο και το ασπρο-κοκκινο αρνείται πεισματικά να παίξει βγάζοντας error ui-800-3. Δοκίμασα οτι συνδυασμο μπορουσα να σκεφτώ (απεγκαταστάσεις, καθαρισμους, root hiding, κλπ) και το ασπρο-κοκκινο δεν έπαιξε ποτε, βγαζοντας μονιμα το ιδιο error. Άρα μάλλον η netflix κοβει την προσβαση (απο το server πλευρα) όταν τρέχει το app ασπρο-κοκκινο σε μηχάνημα με DRM Level 3, οπως ειναι το Β δικό μου αλλά και το Beeling Gs1 που εχεις. Αφου λοιπον το κόβει απο server, η εφαρμογή βγάζει error. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα