villasg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Netflix And Android TV Boxes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr4In Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μπορει ενας Mod να ενημερωση την πρωτη σελιδα με ποια TV Box παιζουν HD Netflix κλπ? Η καποιο μελος τουλαχιστον.. ΠΧ το Beelink GT1 Ultimate παιζει εστω 1080p netflix? Το Xiaomi ειναι πολυ μουφα μιας και δεν εχει ethernet η usb θυρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Dr4In είπε Beelink GT1 Ultimate παιζει εστω 1080p netflix Οχι 10 λεπτά πριν, Dr4In είπε Το Xiaomi ειναι πολυ μουφα μιας και δεν εχει ethernet η usb θυρες Αλλα παιζει HD & 4K netflix Παιζουν τα Shield , M8S Pro L , M8S Pro W , M8S Pro+ , Roku , A95X Pro , Xiaomi Mi Box 4K , Google Chromecast, Apple TV 4K , Amazon’s Fire , Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από villasg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μολις ειδα το Xiaomi Mi TV Box ( Official International Version ) στα 47€ με belgium registered στο gearbest ! ! ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 στο σκρουτζ κλπ το βλεπω απο 54€, πιστευω δεν αξιζει για 7€ η ταλαιπωρία από κίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr4In Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε στο σκρουτζ κλπ το βλεπω απο 54€, πιστευω δεν αξιζει για 7€ η ταλαιπωρία από κίνα Ναι αλλα αν δεις αξιολογησεις πολλες παρτιδες του Skroutz ειναι προβληματικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ένα mecool m8s pro plus που είναι απλό Android και όχι Android TV αν τρέξω το patch που κυκλοφόρησε θα μου εμφανίσει το άσπρο Netflix στο play store; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, magdalhnh είπε Σε ένα mecool m8s pro plus που είναι απλό Android και όχι Android TV αν τρέξω το patch που κυκλοφόρησε θα μου εμφανίσει το άσπρο Netflix στο play store; OXI To patch κάνει το ασπρο netflix να παιζει netflix στο m8s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. edit: επανέρχομαι.. Μετα την εγκατάσταση του patch το λευκό Netflix ανοίγει μεν και με βάζει στο προφίλ μου στο οποίο βλέπω και το σωστό ιστορικό , αλλά δεν κάνει αναπαραγωγή. Λέει ότι δεν μπορεί να παίξει σε αυτή τη συσκευή. Είμαι με stock rom. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από magdalhnh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω το chromecast για netflix κυρίως αλλά και youtube,live stream κάνα αγώνα η καμιά ταινία απ' το pc. Το chromecast δηλαδή θα συνδεθεί με το pc.Εχω μια απορία όμως, ο υπολογιστής βρίσκεται στο δωμάτιο,η tv στο σαλόνι, πως θα μπορώ να χειρίζομαι keyboard,mouse? Δέχεται το chromecast airmouse η έστω με κάποια εφαρμογή η θα πρέπει να κάνω βόλτες δωμάτιο-σαλονι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, thory είπε Καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω το chromecast για netflix κυρίως αλλά και youtube,live stream κάνα αγώνα η καμιά ταινία απ' το pc. Το chromecast δηλαδή θα συνδεθεί με το pc.Εχω μια απορία όμως, ο υπολογιστής βρίσκεται στο δωμάτιο,η tv στο σαλόνι, πως θα μπορώ να χειρίζομαι keyboard,mouse? Δέχεται το chromecast airmouse η έστω με κάποια εφαρμογή η θα πρέπει να κάνω βόλτες δωμάτιο-σαλονι; Το chromecast δεν συνδεεται στο pc, αλλά σε τηλεόραση/οθόνη σε μια θύρα hdmi. Εκτός αν εννοείς οτι θα το βάλεις στην τηλεοραση και απο το pc θα "streamαρεις" στην τηλεοραση. Εχει διαφορους τρόπους απομακρυσμένου ελεγχου και εχει και app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, isay είπε Το chromecast δεν συνδεεται στο pc, αλλά σε τηλεόραση/οθόνη σε μια θύρα hdmi. Εκτός αν εννοείς οτι θα το βάλεις στην τηλεοραση και απο το pc θα "streamαρεις" στην τηλεοραση. Εχει διαφορους τρόπους απομακρυσμένου ελεγχου και εχει και app. Ναι αυτό εννοώ μάλλον το διατύπωσα περίεργα. Πέρα απ'το app ποιοί άλλοι τρόποι υπάρχουν; Επίσης αν ξερεις, netflix,youtube η eurloleague tv που θέλω να κάνω stream, έχουν κολλήματα η καθυστερησεις κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
townleader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Το παρακάτω για Netflix θα παίξει ευκολα με ελληνικούς υπότιτλους ? Είναι πολυ καλή τιμή. ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi TV Box - BLACK EU PLUG https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, townleader είπε Καλησπέρα σε όλους. Το παρακάτω για Netflix θα παίξει ευκολα με ελληνικούς υπότιτλους ? Είναι πολυ καλή τιμή. ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi TV Box - BLACK EU PLUG https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html Ευχαριστώ πολύ. Οι υποτιτλοι στην εφαρμογή ntflix στα boxακια δεν εχουν προβλημα. Οτιδήποτε πάρεις με DRM Level 1 θα παιζει netflix με ελληνικους υποτιτλους και σε hd ποιότητα. Αντιθετα υπάρχουν προβληματα σε smart tvs παλαιοτέρων ετων. Για το αν καλυπτει τις αναγκες σου, διαβασε τη συζητηση απο την αρχή, δες τα σχολια, ,τις κριτικες (και για το συγκεκριμένο box) και κρίνε αν εσενα σε καλυπτει. Π.χ. για τις δικές μου αναγκες το mi box δε μου κάνει, αλλά για αλλους ειναι ιδανικο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
townleader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, isay said: Οι υποτιτλοι στην εφαρμογή ntflix στα boxακια δεν εχουν προβλημα. Οτιδήποτε πάρεις με DRM Level 1 θα παιζει netflix με ελληνικους υποτιτλους και σε hd ποιότητα. Αντιθετα υπάρχουν προβληματα σε smart tvs παλαιοτέρων ετων. Για το αν καλυπτει τις αναγκες σου, διαβασε τη συζητηση απο την αρχή, δες τα σχολια, ,τις κριτικες (και για το συγκεκριμένο box) και κρίνε αν εσενα σε καλυπτει. Π.χ. για τις δικές μου αναγκες το mi box δε μου κάνει, αλλά για αλλους ειναι ιδανικο Οι αναγκες μου ειναι να μπει σε Smart TV 6-7 ετών με HDMI και να παίζει μόνο Netflix με ελληνικούς υπότιτλους. Κοίταζα το Fire TV Stick αλλα βγαίνει 70+ € αρκετούτσικα δλδ. Απλά για τον ανιψίο μου δηλαδή χρήση για παιδικά.Με wifi θα παίξει. Tα εχω διαβάσει τα προηγούμενα νήματα. Η άποψη σου πάνω σε αυτό ; Σε ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από townleader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα