villasg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, isay είπε Νεότερα για τους κατοχους mecool m8s pro (το σκέτο, οχι plus, w, L, κλπ) και το netflix. Η mecool έβγαλε patch και για αυτό το μοντέλο. πληροφορίες εδω -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?do=findComment&comment=56638513 tested in M8S PRO (το σκέτο) with stock rom and work Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtgs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/8/2018 στις 11:38 ΠΜ, isay είπε Νεότερα για τους κατοχους mecool m8s pro (το σκέτο, οχι plus, w, L, κλπ) και το netflix. Η mecool έβγαλε patch και για αυτό το μοντέλο. πληροφορίες εδω -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?do=findComment&comment=56638513 Να είσαι καλά φίλε. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από tomtgs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κάπου διάβασα ότι έβγαλε και μια συσκευή google play certified.οπότε το νετφλιξ παίζει κανονικά τουλάχιστον 1080 p Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omberus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το OEM TX2 R2 παιζει HD netflix? Παρεχω και ενα link: https://www.skroutz.gr/s/12606610/OEM-TX2-R2-16GB.html#sku-info Θα το παραγγειλω απο ελλαδα και οχι απο εξωτερικο.. Σκεφτομαι ομως εαν δεν κανει αυτο να αγορασω ενα Roku Express για netflix HD Παλι Επισης μια αλλη λυση ειναι και το Chromecast https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2-HD.html Πειτε μου γνωμες Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Omberus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Για το OEM TX2 θεωρώ απίθανο να παίζει hd netflix. Για τα άλλα που λες έχουν συζητηθεί. Το chronecast οπωσδήποτε απαιτεί την χρήση κινητού. Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε αυτή τη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, Omberus είπε Το OEM TX2 R2 παιζει HD netflix? Παρεχω και ενα link: https://www.skroutz.gr/s/12606610/OEM-TX2-R2-16GB.html#sku-info Θα το παραγγειλω απο ελλαδα και οχι απο εξωτερικο.. Σκεφτομαι ομως εαν δεν κανει αυτο να αγορασω ενα Roku Express για netflix HD Παλι Επισης μια αλλη λυση ειναι και το Chromecast https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2-HD.html Πειτε μου γνωμες To ΤΧ2 r2 παιζει SD netflix. Θα σου προτεινα να διαβάσεις απο την αρχή την παρουσα συζητηση και θα καταλαβεις τι κάνει για τις αναγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omberus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, isay είπε To ΤΧ2 r2 παιζει SD netflix. Θα σου προτεινα να διαβάσεις απο την αρχή την παρουσα συζητηση και θα καταλαβεις τι κάνει για τις αναγκες σου. Πιστευεις οτι το Chromecast ειναι καλο? Εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι ειναι σιγουρο οτι θα παιζει το netflix σε HD (απ'οτι διαβασα σε αξιολογησεις και σε review) και επειδη δεν εχω ασυρματο πληκτρολογιο/Ποντικι , το θεμα ειναι εαν θα φτανει το Wifi γιατι ειναι λιγο μακρια το router απο την τηλεοραση Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Omberus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Omberus είπε Πιστευεις οτι το Chromecast ειναι καλο? Εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι ειναι σιγουρο οτι θα παιζει το netflix σε HD (απ'οτι διαβασα σε αξιολογησεις και σε review) και επειδη δεν εχω ασυρματο πληκτρολογιο/Ποντικι , το θεμα ειναι εαν θα φτανει το Wifi γιατι ειναι λιγο μακρια το router απο την τηλεοραση Αφου εσενα προσωπικά σου αρέσει, γιατί ρωτάς τα δικά μου γουστα; Εμενα δεν μου αρεσει για πρακτικους λογους. Εχω το παρόμοιο microsoft wireless display (οχι για netflix) και με εχεις βολέψει σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (πχ παρουσιάσεις σε μεγαλη τηλεοραση ή ταξιδι και προβολή ταινιων σε μεγάλη τηλεόραση). Τα δικά σου γουστα, η δική σου τσέπη και οι δικες σου αναγκες θα καθορισουν τι θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
townleader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα ενα απλο HDMI stick για να μπορέσω να το βάλω σε 2 παλιες τηλεορασεις που απλα εχουν υποδοχή για HDMI. Η χρήση θα γίνεται απο ανθρώπους μεγαλούτσικης ηλικιας απλα για να βλέπουν NetFlix με ελληνικούς υπότιτλους. Εχω βρεί αυτό.. Amazon Fire TV Stick, Black Amazon Fire TV Stick, Black Ποιά ειναι η άποψη σας ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
townleader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 On 20/08/2018 at 13:33, townleader said: Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα ενα απλο HDMI stick για να μπορέσω να το βάλω σε 2 παλιες τηλεορασεις που απλα εχουν υποδοχή για HDMI. Η χρήση θα γίνεται απο ανθρώπους μεγαλούτσικης ηλικιας απλα για να βλέπουν NetFlix με ελληνικούς υπότιτλους. Εχω βρεί αυτό.. Amazon Fire TV Stick, Black Amazon Fire TV Stick, Black Ποιά ειναι η άποψη σας ; Ευχαριστώ. Καμιά άποψη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, townleader είπε Καμιά άποψη ? Δοκιμασμένο από φίλο μέχρι 1080p. Λειτουργεί κανονικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
townleader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, mr.Vox said: Δοκιμασμένο από φίλο μέχρι 1080p. Λειτουργεί κανονικότητα. Και με υπότιτλους κανονικά ελληνικούς ? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Ναι δες και στην ελληνική σελίδα του neflix στο support. Εγκεκριμένες συσκευές. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros2332 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μονο Netflix και YouTube για την TV στο εξοχικο. Τι παιρνω? Chromecast ή Roku Express? Πυροβοληστε ελευθερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Roku Express Απο μενα me 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα