Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχως, εσυ ξεκινησες την ειρωνεια, γραφοντας το παραπανω, χωρις να ξερεις γιατι εγραψε ο αλλος "ακυρο".

και δεν ειναι κανενας τυχαρπαστος με 2-3-10-20 ποστ. οσοι εχουν εδω μεσα καποιες χιλιαδες ποστ, δεν τους τη "βαρεσε" και καθονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ, και γραφουν "ακυρα" ποστ χωρις λογο....!! εχουν και σοβαροτερα πραγματα να κανουν..!!

ΚΑΤΙ θα εχουν γραψει, του κερατα..., σε τοσα ποστ...! δεν ειναι βαρεμενοι...!!!

ρωτησε τον τουλαχιστον, πριν "αρπαχτεις" πρωτος εσυ........!!! πολλες φορες ειναι και ο τροπος που λες και εκφραζεις το καθε τι...!

εδω μεσα, ουτε πληρωνεις για να ζητησεις μια βοηθεια, αλλα..., ουτε και οι υπολοιποι πληρωνονται για να δωσουν ο,τι γνωσεις εχει ο καθενας.

αρα καλο ειναι να ειμαστε ευγενικοι και πολιτισμενοι...!!

Απο μέρους μου σηγνωμη λοιπόν . Ειχα νευριασει με το pc και το " άκυρο " μου έκατσε πολυ στραβά. Γιατι περιμενα καποια απαντηση με ουσια . Τωρα για τα λοιπά Σχόλια περι αρχιδ..νκαι μαλα...ες κλπ απλα γελάω με την αντριλα και βασικα μου αρέσουν , μου φτιάχνουν τη διαθεση γιατι γελαω.

Βέβαια και το δικό μου ειρωνικό σχόλιο αντιστοιχο ηταν. Παρόλα αυτα , τα λοιπά σχόλια επιστρέφονται διπλά με χαρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από το pc βάζεις την ταινία; Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά αναπαραγωγή από την τηλεόραση. Ενώ λέει ότι υποστηρίζει DTS, δε φαίνεται τα Z-5500 να παίζουν με DTS. Αρχείο με ήχο DTS εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...