Grevius Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα σε όλους. χρειάζομαι την βοήθειά σας αγόρασα μια 4κ τηλεόραση και προσπαθώ να βάλω ταινίες να βλέπω μέσο pc. ενώ παλιά με τις 1080p δεν είχα κανένα πρόβλημα , τώρα δεν έχω ήχο σε DTS ταινιες. το video sample που τεστάρω είναι .mkv με DTS ήχο audio info bit rate 754kbps channels 6 audio sample rate 48kHZ το setup μου είναι κάρτα ήχου : Creative ZxR ηχεία logitech z906 σύνδεση με οπτική ίνα τι πρέπει να κάνω? ανέβασα και εικόνα με την ρύθμιση που έχω βάλει στην κάρτα ήχου ευχαριστώ!!
Grevius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ακυρο 2.260 μηνύματα, αν τα 2000 είναι τέτοια τα μαζεύω και εγώ σε 2 ώρες ευτυχώς έβγαλα άκρη από άλλο φόρουμ
heavyrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 2.260 μηνύματα, αν τα 2000 είναι τέτοια τα μαζεύω και εγώ σε 2 ώρες ευτυχώς έβγαλα άκρη από άλλο φόρουμ Αυτο ακριβως... λαθος μηνυμα εγραψα και το σβησα μετα, δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις...αν παρακολουθουσες το φορουμ θα εβλεπες τι ειναι αυτα τα 2260 μηνυματα μου...αν εσυ ,με τα 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ μηνυματα, νομιζεις οτι ανεβαζοντας τον αριθμο μηνυματων σου θα σου δωσει καποια αξια τι να πω... καντο... α και μπραβο σου που εβγαλες ακρη, τωρα ηρεμισαμε γιατι ειχαμε ενα αγχος ειναι η αληθεια...
rfc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Θα ποσταρει τη λυση που βρηκε αραγε...............?
heavyrain Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Θα ποσταρει τη λυση που βρηκε αραγε...............? Μπα σε κανα χρονο παλι θ απαντησει οταν θα χει καμια απορια... 1
Grevius Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ακριβως... λαθος μηνυμα εγραψα και το σβησα μετα, δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις...αν παρακολουθουσες το φορουμ θα εβλεπες τι ειναι αυτα τα 2260 μηνυματα μου...αν εσυ ,με τα 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ μηνυματα, νομιζεις οτι ανεβαζοντας τον αριθμο μηνυματων σου θα σου δωσει καποια αξια τι να πω... καντο... α και μπραβο σου που εβγαλες ακρη, τωρα ηρεμισαμε γιατι ειχαμε ενα αγχος ειναι η αληθεια... εγώ πάντως ηρέμησα 1
rfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 και την απαντηση ακομα δε την εγραψες....... και ουτε θα την γραψεις...... και θα ξαναζητησεις και βοηθεια καποια στιγμη. 1
cabdik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 δυστυχως, ο σεβασμος εχει παει περιπατο. ακομα και λαλακιες να γραφεις σε 2000+ ποστ, επρεπε να σεβαστει τον χρονο που απασχοληθηκε να τα γραψει. και ειδικα ενας με 2-3 ποστ, που μπηκε για να ζητησει και βοηθεια.........!!! και η απαντηση του....... "εγω παντως ηρεμησα". ΔΛΔ αυτο να το μεταφρασω ως..... " εγω ελυσα το προβλημα μου, και να πα να μ@μηθειτε οι υπολοιποι".......... ??????? 1
rfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ακριβως αυτο.... ο τυπος ειναι στο λεξικο η απαντηση στο τι ειναι αρ%!δ!.......... 1
Grevius Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 lol ελπίζω να χορτάσατε με αυτά που ταΐζεται τον εγωισμό σας, έτσι λέγετε τα μεταξύ σας . είναι το ίδιο με το να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να λες τι κούκλος είμαι mcp-be κατέβασα και όλα δουλεύουν μια χαρά dts τα πάντα τώρα ποστ σαν αυτό δυστυχως, ο σεβασμος εχει παει περιπατο. ακομα και λαλακιες να γραφεις σε 2000+ ποστ, επρεπε να σεβαστει τον χρονο που απασχοληθηκε να τα γραψει. και ειδικα ενας με 2-3 ποστ, που μπηκε για να ζητησει και βοηθεια.........!!! και η απαντηση του....... "εγω παντως ηρεμησα". ΔΛΔ αυτο να το μεταφρασω ως..... " εγω ελυσα το προβλημα μου, και να πα να μ@μηθειτε οι υπολοιποι".......... ??????? πρώτη φορά βλέπω. και στο κάτω κάτω της γραφής. ναι . διάβασα το ''άκυρο'' και μου τη βάρεσε γιατί μου φάνηκε ειρωνικό εσείς πήρατε φωτιά και θάβετε αβέρτα κουβέρτα Ακριβως αυτο.... ο τυπος ειναι στο λεξικο η απαντηση στο τι ειναι αρ%!δ!.......... δε με ξέρεις μη μιλάς και δεύτερον χώθηκες για να βαπτίζεις κόσμο . να ήσασταν πάντως τόσο θερμοί και στην βοήθεια θα ήταν τέλεια καταλαβαίνω πάντως γιατί τα πήρες και εσύ και προσπερνώ το αρ%δι .. όπως είπα το ''άκυρο'' μου φάνηκε ειρωνικό μετά τα όσα διάβασα σήμερα που άνοιξα το pc νομίζω πως μάλλον ειρωνικό ήταν τελικά
cabdik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 2.260 μηνύματα, αν τα 2000 είναι τέτοια τα μαζεύω και εγώ σε 2 ώρες ευτυχώς έβγαλα άκρη από άλλο φόρουμ δυστυχως, εσυ ξεκινησες την ειρωνεια, γραφοντας το παραπανω, χωρις να ξερεις γιατι εγραψε ο αλλος "ακυρο". και δεν ειναι κανενας τυχαρπαστος με 2-3-10-20 ποστ. οσοι εχουν εδω μεσα καποιες χιλιαδες ποστ, δεν τους τη "βαρεσε" και καθονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ, και γραφουν "ακυρα" ποστ χωρις λογο....!! εχουν και σοβαροτερα πραγματα να κανουν..!! ΚΑΤΙ θα εχουν γραψει, του κερατα..., σε τοσα ποστ...! δεν ειναι βαρεμενοι...!!! ρωτησε τον τουλαχιστον, πριν "αρπαχτεις" πρωτος εσυ........!!! πολλες φορες ειναι και ο τροπος που λες και εκφραζεις το καθε τι...! εδω μεσα, ουτε πληρωνεις για να ζητησεις μια βοηθεια, αλλα..., ουτε και οι υπολοιποι πληρωνονται για να δωσουν ο,τι γνωσεις εχει ο καθενας. αρα καλο ειναι να ειμαστε ευγενικοι και πολιτισμενοι...!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα