Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου επιβεβαιωσατε πάντως την αρχική μου ανησυχία. Στην αρχή νόμισα πως κάνετε πλάκα. Τελικά έκανα λάθος!

Δεν θα μπω καν στη λογική να απαντήσω σοβαρά, είναι εντελώς σουρεαλ η κουβέντα.

Πάω τώρα μια βόλτα με τη Φεράρι μου. Στο κέντρο θα βγω βέβαια στην Πανεπιστημίου. Φαντάζομαι είναι ντροπή τόσες χιλιάδες κυβικά εκατοστά και τελική στα 300km να την πάω με 50-60km/ώρα ε? :P

Δημοσ.

Μου επιβεβαιωσατε πάντως την αρχική μου ανησυχία. Στην αρχή νόμισα πως κάνετε πλάκα. Τελικά έκανα λάθος!

Δεν θα μπω καν στη λογική να απαντήσω σοβαρά, είναι εντελώς σουρεαλ η κουβέντα.

Πάω τώρα μια βόλτα με τη Φεράρι μου. Στο κέντρο θα βγω βέβαια στην Πανεπιστημίου. Φαντάζομαι είναι ντροπή τόσες χιλιάδες κυβικά εκατοστά και τελική στα 300km να την πάω με 50-60km/ώρα ε? :P

Αν αυτό κατάλαβες, αυτό πράξε, ξαναδιάβασε λίγο το σχόλιο ομως, μπας και βρεις πάτημα να μιλήσουμε σοβαρά.

Η ταχύτητα ΚΑΙ του Snapdragon, οπως και του πιο γρήγορου A11, θα πηγαίνει χαμένη για την ώρα.

Αν έχεις κάτι εποικοδομητικό να προσφέρεις πέρα απο τους κλασσικούς φανμποισμούς, και τα μισά σχόλια, είμαστε ολοι αυτιά.

Διαφορετικά μπορούμε να μιλάμε με γρίφους. Για όνομα του Θεού, ΌΧΙ αλλους παραλληλισμούς με φερράρι, ούτε απ'εξω. Έχουμε διαβάσει αρκετούς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για όνομα του Θεού, ΌΧΙ αλλους παραλληλισμούς με φερράρι, ούτε απ'εξω. Έχουμε διαβάσει αρκετούς.

BMW είναι καλύτερα?

Δημοσ.

Επιτελους καλα νεα. Επιστρεφει ο Jony Ive στην Apple!

(Ο ανθρωπος πισω απο non-replaceable storage, soldered RAM, και glued batteries).

Τι καλα!

Δημοσ.

Αν αυτό κατάλαβες, αυτό πράξε, ξαναδιάβασε λίγο το σχόλιο ομως, μπας και βρεις πάτημα να μιλήσουμε σοβαρά.

Η ταχύτητα ΚΑΙ του Snapdragon, οπως και του πιο γρήγορου A11, θα πηγαίνει χαμένη για την ώρα.

Αν έχεις κάτι εποικοδομητικό να προσφέρεις πέρα απο τους κλασσικούς φανμποισμούς, και τα μισά σχόλια, είμαστε ολοι αυτιά.

Διαφορετικά μπορούμε να μιλάμε με γρίφους. Για όνομα του Θεού, ΌΧΙ αλλους παραλληλισμούς με φερράρι, ούτε απ'εξω. Έχουμε διαβάσει αρκετούς.

Γιατί πάει χαμένη; Οτιδήποτε light ανοίγει έτσι και αλλιώς πολύ γρήγορα. Οτιδήποτε πιο βαρύ, ολοκληρώνεται από τον Α11 μια και δυο φορές ταχύτερα από τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα είναι ο χρήστης να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τίποτα δεν πάει χαμένο, μόνο ο χρόνος μας όταν διαβάζουμε ορισμένα σχόλια εδώ μέσα.

Δημοσ.

Γιατί πάει χαμένη; Οτιδήποτε light ανοίγει έτσι και αλλιώς πολύ γρήγορα. Οτιδήποτε πιο βαρύ, ολοκληρώνεται από τον Α11 μια και δυο φορές ταχύτερα από τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα είναι ο χρήστης να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τίποτα δεν πάει χαμένο, μόνο ο χρόνος μας όταν διαβάζουμε ορισμένα σχόλια εδώ μέσα.

οχι γιατι πρωτον ολες οι εφαρμογες κ παιχνιδια φρεναρονται απο τις ταχυτητες του εσωτερικου χωρου αποθηκευσης (κατι αναλογο ειναι ας πουμε ενα πανισχυρο cpu με μηχανικο δισκο)

και δευτερον οτι στις mobile πλατφορμες δεν υπαρχουν apps που χρειαζονται επεξεργαστικη ισχυ με συνεχη ροη δεδομενων οπως video editors κλπ κλπ

απο ενα σημειο κ μετα η ισχυς δεν εχει απλα αντικτυπο ,εικαζω οτι εδω κ 2 γενιες soc η ισχυς ειναι πολυ παραπανω απο αρκετη

Δημοσ.

οχι γιατι πρωτον ολες οι εφαρμογες κ παιχνιδια φρεναρονται απο τις ταχυτητες του εσωτερικου χωρου αποθηκευσης (κατι αναλογο ειναι ας πουμε ενα πανισχυρο cpu με μηχανικο δισκο)

και δευτερον οτι στις mobile πλατφορμες δεν υπαρχουν apps που χρειαζονται επεξεργαστικη ισχυ με συνεχη ροη δεδομενων οπως video editors κλπ κλπ

απο ενα σημειο κ μετα η ισχυς δεν εχει απλα αντικτυπο ,εικαζω οτι εδω κ 2 γενιες soc η ισχυς ειναι πολυ παραπανω απο αρκετη

Σε Mobile πλατφόρμες? Εδώ όπως πάει θα αντικαταστήσουν τα desktop. RISC αρχιτεκτονικής είναι οι arm και κάτι παλιά ξαδέρφια τους (power pc)τραβούσαν βίντεο editing με το κιλό... είναι θέμα χρόνου να κατασκευαστεί το κατάλληλο software και όχι αδυναμία του hardware. Δυστυχώς και σε αυτό πάλι η Apple έχει πιάσει το νόημα και οι υπόλοιποι ακολουθούν.
Δημοσ.

Το οτιδήποτε ελαφρύ που ολοκληρώνεται δυο φορές ταχύτητα απο τον ανταγωνισμό το είδαμε, μη βάζω τα γελοία βίντεο που βλέπουμε κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν ισχύει, τέλος.

Το οτιδήποτε βαρύ ψάχνω, αν έχεις κάτι βαρύ σε καθημερινή χρήση που o A11 η ο 845 το κάνουν καλύτερα, θα ήθελα πολύ να μου το δείξεις, για να καταλήξουμε επιτέλους κάπου. Αυτο είναι το θέμα μου, και με τον A11, και με τον 845. Οι "τελικές" τους, για την ώρα είναι μη αξιοποιήσημες απο τους χρήστες, εκτός αν κάθε βραδάκι κάνετε κανα Render με το κινητό σας, οπότε ντάξει, να κοιτάξω να διαφωνήσω με κανα χρήστη του βεληνεκούς μου, και όχι με τόσο High End users.

Εκτός αν ξαφνικά το iPhone 7 που έχω βαρεθεί να ακουω πόσο γρήγορο είναι, σε 2 μήνες έγινε χελώνα, και τώρα μας χρειάζεται οπωσδήποτε ο Α11 επειδή ολα τα άλλα ειναι αργά.

Ακόμα και μετά τον 845, ο 835 θα παραμείνει πολύ γρήγορος, δεν αλλάζει κάτι. Κάνει ήδη τα πάντα αστραπιαία, και θα προτιμούσα μια στροφή σε χαμηλότερη κατανάλωση παρα σε ταχύτητα. Εκτός βέβαια, αν εκτός απο τα θέματα της Apple, που δεν κανει να σχολιάζουμε, "επειδή δεν έχουμε Apple", τώρα δε μπορουμε να λέμε τη γνώμη μας, ούτε σε θέματα της Qualcomm, "επειδή δεν έχουμε Apple".

Αν τα σχόλια που εννοείς είναι μισόλογα με γελάκια και γρίφους με μπηχτές, οπως έκανα 12 χρονών, συμφωνώ μαζί σου, καλό θα είναι να εκλείπουν.

Σε Mobile πλατφόρμες? Εδώ όπως πάει θα αντικαταστήσουν τα desktop. RISC αρχιτεκτονικής είναι οι arm και κάτι παλιά ξαδέρφια τους (power pc)τραβούσαν βίντεο editing με το κιλό... είναι θέμα χρόνου να κατασκευαστεί το κατάλληλο software και όχι αδυναμία του hardware. Δυστυχώς και σε αυτό πάλι η Apple έχει πιάσει το νόημα και οι υπόλοιποι ακολουθούν.

Οταν θα περάσουν οι επεξεργαστές αυτοί σε Desktop συστήματα, να το συζητήσουμε υπο άλλες βάσεις, για την ώρα ομως, ο 845, θα μπεί σε Mi7. Και εκει δεν θα κάνει Video Editing, και ακόμα και η UFS 2.1 μνήμη του Xiaomi θα είναι αυτή που θα προκαλέσει τα πρώτα προβλήματα, όχι ο επεξεργαστής και η ταχύτητα του.

Δημοσ.

Το οτιδήποτε ελαφρύ που ολοκληρώνεται δυο φορές ταχύτητα απο τον ανταγωνισμό το είδαμε, μη βάζω τα γελοία βίντεο που βλέπουμε κάθε λίγο και λιγάκι.

Πριν βάλεις βίντεο, ξαναδιάβασε τι έγραψα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...