Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα γραφικά υπάρχει σημαντική βελτίωση. Με το 70% της κατανάλωσης σου δίνουν το 130% της απόδοσης δηλαδή 85% βελτίωση για τα ίδια watt!

Στον επεξεργαστή το 25% είναι μόλις αισθητή βελτίωση. Ψιλοαναμενόμενο αφού δεν αλλάζουν nm λιθογραφίας.

Το ερώτημα για εμένα είναι αν η Apple θα πέσει στα 7nm, αλλά από ότι βλέπω δεν έχει λόγο να το κάνει...

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό.

Ο Α11, είναι ξεκαθαρα πιο γρήγορος απο Snapdragon/Exynos/Kirin , αλλα για την ώρα, η έξτρα δύναμη πάει χαμένη.

Σαν το μύθο πως χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας? :P

• Like 6
Δημοσ.

Παρόλο που ο 845 είναι πιο "αδύναμος" από τον A11 και οι δύο θα είναι κορυφαίοι στις νέες κατευθύνσεις AR/VR , με NPU's και με βλέμμα προς τα AR glasses.

Δημοσ.

Αυτό. 

Ο Α11, είναι ξεκαθαρα πιο γρήγορος απο Snapdragon/Exynos/Kirin , αλλα για την ώρα, η έξτρα δύναμη πάει χαμένη. Ίσως μονο σε εξειδικευμένες εφαρμογές να φανεί η δύναμη του ,αλλα στο 99% της χρήσης δεν υπάρχει εμφανής διαφορά. Ο 835 για μένα είναι ένα ήδη εξαιρετικα γρήγορο SoC, νομίζω οτι απο εδώ και πέρα ίσως θα έπρεπε να δώσουν βάση στη καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά παρα στις επιδόσεις.

Κάτσε βρε φίλος και πως θα ξέρουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη ????

(την δύναμη...) 

• Like 2
Δημοσ.

Η Apple μάλλον κοιτά να αποδεσμευτεί από Intel σιγά σιγά Γιαφτο και τόση ανάπτυξη με τα τσιπάκια. Το ίδιο κι η Qualcomm λογικά, να προσφέρει μια εναλλακτική.

Δημοσ.

Όταν το iOS έχει απενεργοποιημένες δυνατότητες όπως αποστολή αρχείων με bluetooth, αναφορά παράδοσης στα SMS, file manager και flash player, λογικό είναι να μας φαίνεται ο Α11 ανώτερος απο τον 835! Ας ενεργοποιήσει τα παραπάνω η Apple και βλέπουμε μετά ποιος είναι ταχύτερος!

• Like 5
Δημοσ.

@Retro παλιο μελος εισαι κ τσιμπας στον federer που παιζει να ναι κ πιο μηλαρας απο τον mod της καρδιας μας;

ασε που προφανως το τρολινγκ του fed δεν εχει καμια σχεση με επιδοσεις

Δημοσ.

@Retro παλιο μελος εισαι κ τσιμπας στον federer που παιζει να ναι κ πιο μηλαρας απο τον mod της καρδιας μας;

ασε που προφανως το τρολινγκ του fed δεν εχει καμια σχεση με επιδοσεις

Like έκανα για το τρολινγκ. Ειναι δυνατόν να κάνω like για αυτά που ειπε; :P
  • Like 1
Δημοσ.

Σαν το μύθο πως χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας? :P

Δεν ξέρω τι άλλους μύθους σας πασάρει η apple για να μείνετε στο iOS( :PP ) αλλά νομίζω ότι ένα cpu monitor στο x θα σε πείσει.

Δημοσ.

Στα γραφικά υπάρχει σημαντική βελτίωση. Με το 70% της κατανάλωσης σου δίνουν το 130% της απόδοσης δηλαδή 85% βελτίωση για τα ίδια watt!

Δεν λέει κάτι τέτοιο. Λέει ότι έχει 30% καλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα. Δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει έτσι ασαφές που είναι, είτε ότι με την ίδια ενέργεια έχουμε 30% περισσότερη απόδοση είτε ότι έχουμε την ίδια απόδοση με το 70% της ενέργειας. Μάλλον το πρώτο εννοούν.

Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι για απόδοση 100 έχουμε κατανάλωση 77 σε σχέση με το 100 του προηγούμενου 

Και για απόδοση 130 έχουμε κατανάλωση 100.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι άλλους μύθους σας πασάρει η apple για να μείνετε στο iOS( :PP ) αλλά νομίζω ότι ένα cpu monitor στο x θα σε πείσει.

Να βάλω και terminal? Να τρέξω !top? :P

Δημοσ.

Να βάλω και terminal? Να τρέξω !top? :P

Βάλε ένα processExplorer ρε αδερφέ και σύ :P

Και αν τον δεις να κάθεται και να τεμπελιάζει ο A11, βάλτον να σηκώσει τα μανίκια και να κάνει mining.  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...