Albion48 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κάνα καλό pomodoro app για Linux ; Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το pomodoro, είναι μια τεχνική για να οργανώνει κανείς την δουλειά του με βάση τον χρόνο. Δηλαδή 25 λεπτά διάβασμα,5 λεπτά διάλειμμα κοκ μέχρι να γίνει αυτό 4 φορές. Μετά 30 λεπτά διάλειμμα και πάλι από την αρχή. Βοηθάει αρκετά όσον αφορά την παραγωγικότητα. Τσεκάρετε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες. Στα Windows υπήρχε το tomighty που έκανε αυτή τη δουλειά. Τα web προγράμματα δεν μου πολυαρέσουν. Από το καθένα κάτι θα λείπει. Το pomodoro extension για Gnome ήταν πολύ καλό, αλλά τώρα είμαι σε XFCE.
mad-proffessor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν έχεις gnome-shell υπάρχει addon απο την εφαρμογή gnome-software
Albion48 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Gnome shell σε XFCE ; Γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν έπρεπε να είχα Gnome 3 περιβάλλον; Είμαι λίγο νουμπάς και δεν έχω πολυδιαβάσει πράγματα για το Linux, απλά το χρησιμοποιώ.
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το Go-For-It είναι αρκετά καλό. Έχει και to-do λίστα. 1
mad-proffessor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Gnome shell σε XFCE ; Γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν έπρεπε να είχα Gnome 3 περιβάλλον; Είμαι λίγο νουμπάς και δεν έχω πολυδιαβάσει πράγματα για το Linux, απλά το χρησιμοποιώ.Προφανώς παρελειψα να διαβάσω τη τελευταία γραμμή του post σου. Για xfce δε γνωρίζω
Albion48 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Για αρχη τι διανομή εχεις;; Έχω στο desktop XFCE-manjaro και στο laptop Xubuntu 16.04.
mitsosbmx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που ψάχνεις και εάν θές cli λύση αλλα εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://taskwarrior.org/. Θέλει αρκετό διάβασμα αλλά μόλις το προσαρμόσεις στο workflow σου, σου λύνει τα χέρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα