Προς το περιεχόμενο

Pomodoro App για Linux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κάνα καλό pomodoro app για Linux ; Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το pomodoro, είναι μια τεχνική για να οργανώνει κανείς την δουλειά του με βάση τον χρόνο. Δηλαδή 25 λεπτά διάβασμα,5 λεπτά διάλειμμα κοκ μέχρι να γίνει αυτό 4 φορές. Μετά 30 λεπτά διάλειμμα και πάλι από την αρχή. Βοηθάει αρκετά όσον αφορά την παραγωγικότητα. Τσεκάρετε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Στα Windows υπήρχε το tomighty που έκανε αυτή τη δουλειά. Τα web προγράμματα δεν μου πολυαρέσουν. Από το καθένα κάτι θα λείπει. Το pomodoro extension για Gnome ήταν πολύ καλό, αλλά τώρα είμαι σε XFCE.

Δημοσ.

Gnome shell σε XFCE ; Γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν έπρεπε να είχα Gnome 3 περιβάλλον; Είμαι λίγο νουμπάς και δεν έχω πολυδιαβάσει πράγματα για το Linux, απλά το χρησιμοποιώ. 

Δημοσ.

Gnome shell σε XFCE ; Γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν έπρεπε να είχα Gnome 3 περιβάλλον; Είμαι λίγο νουμπάς και δεν έχω πολυδιαβάσει πράγματα για το Linux, απλά το χρησιμοποιώ.

Προφανώς παρελειψα να διαβάσω τη τελευταία γραμμή του post σου. Για xfce δε γνωρίζω
Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που ψάχνεις και εάν θές cli λύση αλλα εγώ χρησιμοποιώ αυτό

https://taskwarrior.org/.

Θέλει αρκετό διάβασμα αλλά μόλις το  προσαρμόσεις στο workflow σου, σου λύνει τα χέρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...