Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εχτές παραλάβαμε τον λογαριασμό σταθερου της WIND στο σπίτι και παρατηρήσαμε οτι υπάρχει αύξηση της τάξης των 6 ευρώ περίπου.

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με την WIND και ερώτηση για το αν υπάρχουν αυξήσεις,μου απαντήσανε οτι έχει σταλεί απο τον Σεπτέμβριο χαρτί που ενημέρωσαν για τιμολογιακές αλλαγές και αυξήσεις με δυνατότητα διακοπής συμβολαίου εντός 30 ημερών.

Στο σημείο αυτό και μετά απο ερώτηση μου αν μπορώ να το διακόψω τώρα ,μου απάντησαν οτι αφού δεν το διέκοψα τότε σημαίνει οτι είχαμε δεχτεί τις τιμολογιακές αλλαγές και οτι πλέον θα πρέπει να πληρώσουμε ρήτρα αν θέλουμε να διακόψουμε το συμβόλαιο (λήγει το καλοκαίρι).

Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία και πως κινήθηκε ?

Υ.Γ. Γνωρίζω οτι μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω την ρήτρα και τα τέλη απενεργοποίησης παρα μόνο αν θελω να επιστρέψω στην WIND.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τι να σου πούμε ακριβώς;
Από την στιγμή που δεν κατήργησες εντός ένα μήνα αζημίως, έχει δίκιο σε όσα σου αναφέρει η wind.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και η "ατυχία" (προμελετημένο θα έλεγα) είναι ότι οι νέοι κανόνες της ΕΕΤΤ τέθηκαν σε ισχύ μετά από αυτή την αλλαγή τιμών... :(

Δημοσ.

Και η "ατυχία" (προμελετημένο θα έλεγα) είναι ότι οι νέοι κανόνες της ΕΕΤΤ τέθηκαν σε ισχύ μετά από αυτή την αλλαγή τιμών... :(

Μπορεί να βγήκε ο νέος Κανονισμός από την εεττ αλλά δεν έχει πάρει το μάτι μου ακόμη το αντίστοιχο ΦΕΚ (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια). Χωρίς ΦΕΚ πάντως, νομικά, δεν ισχύει ακόμη ο Κανονισμός.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να βγήκε ο νέος Κανονισμός από την εεττ αλλά δεν έχει πάρει το μάτι μου ακόμη το αντίστοιχο ΦΕΚ (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια). Χωρίς ΦΕΚ πάντως, νομικά, δεν ισχύει ακόμη ο Κανονισμός.

Και να είχε βγει, δεν νομίζω ότι θα είχε αναδρομική ισχύ.

Δημοσ.

Και να είχε βγει, δεν νομίζω ότι θα είχε αναδρομική ισχύ.

Δεν θα είχε αναδρομική ισχύ σίγουρα. Έγραφε με σαφήνεια από πότε θα είναι σε ισχύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...