Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 5 preorder στο geekbuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφορίες για συζητηση γιατί υπάρχει κοσμος που θελει να 5(5plus) και περιμένει να βγει. Είμαι μέσα σε αυτους και μοιράζομαι με άλλους αυτά που βρίσκω στο νετ (καλά ή αρνητικά). Κοινή λογική. Τέτοιες συζητήσεις ειναι που βοηθούν εμενα,εσενα,αλλους αν τελικα μας κανει ενα προιον και θα το αγοράσουμε ή τι μας ενοχλει και θα αναζητήσουμε κάποιο αλλο. 

Η συζήτηση περί του κινητού μπορεί να γίνει και αλλού χωρίς να το ψάξεις , μόνο μπαίνωντας στο forum βλέπεις ότι υπάρχει είδηση με τις συσκευές 

και να το πάρω ως σωστό το θέμα , να γίνεται δηλαδή γενική συζήτηση περί της συσκευής ο τίτλος που έχεις επιλέξει δεν είναι για πολλά 

Δημοσ.

Πραγνατικα τωρα,τοσο πολυ σας καιει να εχετε την bezelless οθονη που στην ιδια τιμη αγνοειτε την χειροτερη αναλυση αλλα και την χειροτερη πυκνοτητα pixel της οθονης, τον χειροτερο επεξεργαστη, την χειροτερη μπαταρια και την ελειψη της 800αρας μπαντας σε σχεση με το αντιστοιχο Redmi 4 prime?

Αν το εκανε αυτο η apple σε καινουργια συσκευη θα την ειχατε κραξει 1000 φορες κα δικαιολογημενα. Απατη το redmi 5. Αναμενουμε το επομενο βελτιωμενο σε 4-5μηνες. Οσοι το αγορασατε ηδη... bad luck!

Δημοσ.

Πραγνατικα τωρα,τοσο πολυ σας καιει να εχετε την bezelless οθονη που στην ιδια τιμη αγνοειτε την χειροτερη αναλυση αλλα και την χειροτερη πυκνοτητα pixel της οθονης, τον χειροτερο επεξεργαστη, την χειροτερη μπαταρια και την ελειψη της 800αρας μπαντας σε σχεση με το αντιστοιχο Redmi 4 prime?

το τελευταίο είναι άσχετο , προφανώς και θα βγει έκδοση με την 800αρα

για τα άλλα ναι  ,δεν ξέρω αν αξίζει η συσκευή (για μένα που έχω το 3 και περίμενα το 5 για αλλαγή) 

Δημοσ.

το τελευταίο είναι άσχετο , προφανώς και θα βγει έκδοση με την 800αρα

για τα άλλα ναι ,δεν ξέρω αν αξίζει η συσκευή (για μένα που έχω το 3 και περίμενα το 5 για αλλαγή)

Μα ειναι παντου μακραν χειροτερο του redmi 4 prime που αντικαθιστα!!!Ελεος. Μεγαλη πατατια της Xiaomi. Μικρο το κακο για την ιδια βεβαια αφου βγαζει μοντελα ανα 4-5 μηνες

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι σε αυτή την κατηγορία δεν βελτιώνεται.

Απλός κάνει αναπαραγωγή κινητών με άλλη ονομασία και δεν είναι μόνο αυτό τα κάνει και χειρότερα.

Γι'αυτο και μένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει το Mi A1 ,γιατί είναι ίδιο με το note 4.

Δημοσ.

Η συζήτηση περί του κινητού μπορεί να γίνει και αλλού χωρίς να το ψάξεις , μόνο μπαίνωντας στο forum βλέπεις ότι υπάρχει είδηση με τις συσκευές 

και να το πάρω ως σωστό το θέμα , να γίνεται δηλαδή γενική συζήτηση περί της συσκευής ο τίτλος που έχεις επιλέξει δεν είναι για πολλά 

Είσαι λιγο δυσκοίλιος ή μου φαινεται;

Δες πότε ανοιξα το θεμα και ποτε μπήκε η ειδηση στις ειδήσεις. 

Επισης ο τιτλος γραφει preorder γιατι πρωτον δεν ειναι διαθεσιμο και δευτερον μεχρι τα πρωτα deliveries και hands on reviews πολλά στοιχεία δεν ειναι σαφη. 

Και εγω εχω ενα 3αρι και περιμενω 5αρι (απλο/plus/note) για πιθανη αλλαγη αλλα δεν είμαι στρουφακι γκρινιαρης-σπιρτουλης.

Δεδομένου οτι άνοιξε αλλο πιο ολοκληρωμένο σχετικό θέμα εκανα report το θεμα μου να κλειδώσει. Ας συνεχιστει η κουβεντα εκει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...