isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μου ήρθε email για pre order του xiaomi redmi 5 απο το geekbuying. Προσωπικα ειναι κάθετα αντιθετος με τα preorders για πάρα πολλους λογους αλλα βρηκα αφορμη να δω καποια τεχνικά στοιχεία. Καταρχήν το preorder λεει οτι θα γινει shipped σε 20 ημερες. Πάμε στα τεχνικα στοιχεία Οθόνη 5.7 inch capacitive screen, HD 1440x720 pixels Cpu Snapdragon 450 Χωρητικότητες 2/16 και 3/32 και παιρνει και microsd. Λειτουργικό android nougat Dual sim standby Κάμερες 12/5 (πίσω-μπρος) Μπαταρία 3200mAh Τι μου άρεσε εμένα Η οθόνη. Για το συγκεκριμένο μεγεθος οθονης το θεωρώ μια χαρα Η τιμή του (αν και θα αλλαξει προς τα πανω και μετα απο λιγο πολύ προς τα κάτω) Οτι και παλι εχει ir. Για κάποιους θεωρείται πολυτελεια. Εμενα με εχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ Τι με χάλασε Ειναι δικαρτο hybrid δηλαδη ειτε 2 sim ή 1 sim και micro sd. Αυτό για μενα ειναι καρκίνος. Ειδα οτι στο 5Α το άλλαξε, η hyuawei το άλλαξε και ήλπιζα οτι θα το ξηλώσει και η xiaomi. Κράτω μια μικρη επιφυλαξη οτι οταν βγει στην αγορα δεν θα ειναι hybrid, γιατι το redmi note 5 δεν θα ειναι. Πραγματικά για μενα ειναι μεγαλο αρνητικό που με κρατα πίσω απο το να μην αγοράσω κατι αλλο. Μειωση μπαταρίας, ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Εχω κακομάθει με τα 4000mAh και το λιγοτερο σε συνδυασμο με μεγαλυτερη οθονη θα μειωσει την αυτονομια. Απεχθάνομαι να κουβαλώ φορτιστες και power bank χωρις λογο. Δεν εχει την b20 (800). Ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλει και μοντέλο με b20 αλλά αργοτερα. 1
newsformobiles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όλα θα το φέρουν εάν ενδιαφέρεσε. Και το Banggood βλέπω τα έχει σε preorder και το Coolicοοl και το Gearbest. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα. Κάτσε να κυκλοφορήσει, να δούμε τι λέει και τότε.
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγω περιμενω να δω τα τελικα specifications του redmi note 5. Δε βιαζομαι καθολου να αγορασω. Ειπα ειμαι κατα των preorders διοτι ειναι akribh μουφα για τους ανυπομονους fans. Θα περιμενω να βγουν αρκετο καιρο, ωστε να διορθωθουν τα bugs, να φανουν τα προβληματα, να βγει και με b20 και ΟΤΑΝ πεσει και λιγο η τιμη θα σκεφτω αν με συμφερει να αγορασω. Εννοταιει οτι θα το φέρουν και οι άλλοι και εννοειται οτι τοτε θα δω απο που συμφερει να αγορασω. κοινη λογικη
kodorevi8ulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 sorry αλλά ποιος ο λόγος του θέματος ; επίσης αν το θέμα σου είναι η μπαταρία υπάρχει και το 5 plus με μεγαλύτερη μπαταρία (αλλά και οθόνη) γενικά δεν ξέρω , μου φαίνεται λίγο σ@@@@ τα κάνανε
newsformobiles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το Redmi 5 λένε έχει 13 ημέρες αναμονής και το Plus 17! Οπότε καλά κρατάει η μπαταρία.
SeNNinhA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εξηγηστε μου γιατι να μην παρεις τα πολυ καλυτερα Redmi 4 Prime ή αφου θελεις μεγαλη οθονη το Redmi Note 4....!!!
newsformobiles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Είναι full screen και θεωρητικά καλύτερη μπαταρία.
kodorevi8ulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το Redmi 5 λένε έχει 13 ημέρες αναμονής και το Plus 17! Οπότε καλά κρατάει η μπαταρία. λένε για το standby sorry αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι αυτές τις δικαιολογίες "ναι αλλά το soc δεν τρώει πολύ άρα μπορώ να βάλω μικρότερη μπαταρία" δεν τις δέχομαι είναι μόνο για αυτούς που τους ενδιαφέρει να είναι πολύ λεπτή η συσκευή τους (ναι είναι λεπτότερη , αλλά τα κατάφεραν και είναι και βαρύτερη)
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Preorder σχεδόν πάντα τ αποφεύγω Γτ οι Κινέζοι δέχονται χιλιάδες παραγγελίες (συνήθως δεν κρατάνε τα προσχήματα που τάζουν στο site πχ 1000 preorder) και μετά έχουν θέματα αποθέματος και ξεκινανε οι καθυστερήσεις και τέτοια.
newsformobiles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ποσο εχει ρε παιδια preorder?Αν μπεις στα μαγαζιά που αναφέρονται, θα δεις. Στο itechnews.gr υπάρχουν στο θέμα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητών, λινκ στα μαγαζιά
ziaba Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 μην βιάζεστε μέχρι να βγει το "κάλο" note 5 σε global με 800άρα και snap 6XX
SeNNinhA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν μπεις στα μαγαζιά που αναφέρονται, θα δεις. Στο itechnews.gr υπάρχουν στο θέμα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητών, λινκ στα μαγαζιά Αν δεν θες να απαντησεις δεν χρειαζεται....
newsformobiles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν δεν θες να απαντησεις δεν χρειαζεται....Ανάλογα το μαγαζί, έχει μία άλφα τιμή. Τι να μην σου απαντήσω. Το Plus πχ στο Banggood ξεκινάει από 219$. Μπες να δεις...
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 sorry αλλά ποιος ο λόγος του θέματος ; επίσης αν το θέμα σου είναι η μπαταρία υπάρχει και το 5 plus με μεγαλύτερη μπαταρία (αλλά και οθόνη) γενικά δεν ξέρω , μου φαίνεται λίγο σ@@@@ τα κάνανε Πληροφορίες για συζητηση γιατί υπάρχει κοσμος που θελει να 5(5plus) και περιμένει να βγει. Είμαι μέσα σε αυτους και μοιράζομαι με άλλους αυτά που βρίσκω στο νετ (καλά ή αρνητικά). Κοινή λογική. Τέτοιες συζητήσεις ειναι που βοηθούν εμενα,εσενα,αλλους αν τελικα μας κανει ενα προιον και θα το αγοράσουμε ή τι μας ενοχλει και θα αναζητήσουμε κάποιο αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις