Mr.kostas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας θέλω να βάλω στο pc μου 2 με 3 οθόνες (μάλλον για 2 το βλέπω) και θέλω να μάθω αν θα έχω θέμα με τα fps δηλαδή αν στην μία οθόνη έχω κάποιο game και στην άλλη οθόνη youtube ή facebook υπάρχει περίπτωση να έχω frame drops? Specs: amd fx 6300, 8gb ram, gigabyte 1050 ti, τροφοδοτικό δεν θυμάμαι αλλά είναι 550wat (Στο μέλλον θα πάω σε ryzen mobo και ram αλλά με την ίδια gpu σε περίπτωση που μου πείτε να πάω σε ryzen). Και το πως γίνετε?
TheELF Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα,η χρήση σε GPU για youtube/facebook είναι τόσο μικρή που δεν έχει επιπτώσεις στα FPS. Η 1050Ti ανάλογα τον κατασκευαστή και το μοντέλο έχει διάφορες εξόδους hdmi/dvi που μπορείς να της συνδέσεις με διάφορες οθόνες αρκεί να έχουν την σχετική είσοδο. Ψάξε δηλαδή στην σελίδα της κάρτας και δες να έχει τα βύσματα που αντιστοιχούν στης οθόνες σου,αν π.χ. έχεις δυο οθόνες που και οι δύο έχουν μόνο hdmi τότε θα πρέπει να ψάξεις για μοντέλο με δυο εξόδους hdmi.
Mr.kostas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν στην μια οθόνη είναι με hdmi(που έτσι το έχω κάνει) και στο άλλο dvi ή display port τότε είναι οκ?
TheELF Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν στην μια οθόνη είναι με hdmi(που έτσι το έχω κάνει) και στο άλλο dvi ή display port τότε είναι οκ? Ναι βέβαια και είναι και πολύ ποιο εύκολο να βρεις 1050 που να έχει μια hdmi και μια dvi για αυτό και στο παράδειγμα έβαλα την δύσκολη περίπτωση να θες δυο hdmi που δεν έχουν συχνά οι κάρτες δυο ίδιες εξόδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα