angelosxatz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια καλημερα, Αγορασα ενα s7 edge,οχι το duos.. Εχω διαβασει οτι μπορεις να βαλεις 2 sim μεσα και χωρις να ειναι το duos. Ισχυει κατι τετοιο το εχει κανει καποιος,γιατι βαζω τη μια καρτα αλλα η δευτερη ειναι πιο μεγαλη και νομιζω δεν χωραει στην υποδοχη..nano ειναι και οι 2.. Εαν γνωριζει καποιος κατι σχετικο θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω!
saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και γιατί να κάνεις κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα!! 2
angelosxatz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και γιατί να κάνεις κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα!! Και γιατι να δημιουργησει προβλημα;
saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Από την στιγμή που δεν είναι dual πως θα υποστηρίζει την δεύτερη sim. Άρα θα κάνεις πατέντα Για δώσε link να δούμε που το διάβασες!!!
arma1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια καλημερα, Αγορασα ενα s7 edge,οχι το duos.. Εχω διαβασει οτι μπορεις να βαλεις 2 sim μεσα και χωρις να ειναι το duos. Ισχυει κατι τετοιο το εχει κανει καποιος,γιατι βαζω τη μια καρτα αλλα η δευτερη ειναι πιο μεγαλη και νομιζω δεν χωραει στην υποδοχη..nano ειναι και οι 2.. Εαν γνωριζει καποιος κατι σχετικο θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω! Δεν ισχυει κατι τετοιο ,απλα δεν γινετε 1
samsunglife Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως να γίνεται αν του περάσεις την rom του dual, δεν είμαι σίγουρος. Αν ξέρει κάποιος τον τρόπο ας τον ποστάρει.
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί κάνετε πειράματα σε τέτοια κινητά. Μια χαρά δεν είναι? Αν μου έλεγες ότι είναι κινητό του 13-14 και έχει λήξει η εγγύηση και θέλεις να πειραματιστείς με ρουταρισμα και custom να το καταλάβω. Και ο τίτλος είναι άσχετος. 2
ziaba Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τλκ το πρόβλημα που αναφέρεται στον τίτλο ποιο είναι ?
arma1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τλκ το πρόβλημα που αναφέρεται στον τίτλο ποιο είναι ? το προβλημα ειναι πως δεν μπορουμε να το κανουμε δικαρτο ,μαλλον θα μπερδευετε ο ts με το οτι μπορουμε να βαλουμε δυο sim και μια sd σε edge δικαρτο, το οποιο και γινετε, αλλα με πολυ ρισκο
vchristod84 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Και γιατι να δημιουργησει προβλημα; Το είχαν προσπαθήσει στο xda αλλά έλειπε η δεύτερη κεραία, οπότε άδικος κόπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα