therock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Θελει ανανεωση καθε χρονο, μου ρθε μυνημα για ενα μηχανακι οτι ληγει την αλλη βδομαδα. Επειδη το χω σε νησι, θα πρεπει να το παρω να το κατεβασω Αθηνα, να την βγαλω και να το ξαναγυρισω. Περα δηλαδη απο το κοστος ανανεωσης της καρτας ειναι εξτρα κοστος, χρονος και ταλαιπωρια. Τι θα γινει αν περασει ο χρονος και την βγαλει του χρονου μαζι με την ανανεωση του ΚΤΕΟ Γενικοτερα το κυνηγανε μεσα απο το συστημα η ειναι μονο σε ελεγχο τροχαιας η ασχετο τελειως σαν μετρο
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Θελει ανανεωση καθε χρονο, μου ρθε μυνημα για ενα μηχανακι οτι ληγει την αλλη βδομαδα. Επειδη το χω σε νησι, θα πρεπει να το παρω να το κατεβασω Αθηνα, να την βγαλω και να το ξαναγυρισω. Περα δηλαδη απο το κοστος ανανεωσης της καρτας ειναι εξτρα κοστος, χρονος και ταλαιπωρια. Τι θα γινει αν περασει ο χρονος και την βγαλει του χρονου μαζι με την ανανεωση του ΚΤΕΟ Γενικοτερα το κυνηγανε μεσα απο το συστημα η ειναι μονο σε ελεγχο τροχαιας η ασχετο τελειως σαν μετρο Στο νησι δεν μπορεις να του βγαλεις καρτα ?Σιγουρα καποιοι υπαρχουν εκει .
therock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλο θα ταν να γνωριζα και τις κυρωσεις και πως κινειται η ολη διαδικασια
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλο θα ταν να γνωριζα και τις κυρωσεις και πως κινειται η ολη διαδικασια Προφανως σε ελεγχο απο Τροχαια αλλα δεν αξιζει για 10 ευρω κανενα ρισκο .
dollyyy19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 η καρτα δεν φαινεται σε καποιο συστημα.μονο σε τοπικο ελεγχο απο τροχαια εχεις θεμα.αλλα αν δεν το κυκλοφορεις,μπορεις να βγαλεις μαζι με το κτεο.ξαναγραφω κυρωσεις εχεις μονο σε περιπτωση ελεγχου απο κανα μπλοκο 2
Joshua21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλο θα ταν να γνωριζα και τις κυρωσεις και πως κινειται η ολη διαδικασια Όπως είπαν και παραπάνω, ΔΕΝ "το κυνηγάνε μέσα από το σύστημα"(προς το παρόν τουλάχιστον). Αν σε έλεγχο δεν έχεις κάρτα καυσαερίων σε ισχύ, το πρόστιμο είναι 50€. Επίσης αν μετρήσουν καυσαέρια και είσαι εκτός ορίων, το πρόστιμο μπορεί να φτάσει ως και τα 300€. 1
thant Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Κάρτα καυσαερίων σε μηχανάκι; Πρώτη φορά το ακούω. Έχω περάσει το μηχανάκι (111 κυβικά) δύο φορές ΚΤΕΟ και δεν μου έβγαλαν κάρτα.
>>Morpheus>> Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει "καρτα καυσαεριων" σε μηχανακι. Τουλαχιστον οχι ακομα.
panos2171 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Στην express service σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα σε διαφορετικές πόλεις ζήτησαν απλά την άδεια και 10€. Το αυτοκίνητα ήταν περιττά για την έκδοσή της...
aGka8l Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Στην express service σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα σε διαφορετικές πόλεις ζήτησαν απλά την άδεια και 10€. Το αυτοκίνητα ήταν περιττά για την έκδοσή της... Εμένα ένας μάστορας στην Πάτρα Μ λέει 10€ χωρίς απόδειξη 12€ με απόδειξη ξενερώνω γιατί Χανιά έπαιζε και παίζει στα 10€ με ΦΠΑ . Μετά Μ υπογράφει μια κάρτα και του λέω δε θα το δεις ? Ε μου λέει δε χρειάζεται αν είχε πρόβλημα θα σου άναβε το check ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα