Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το τηλέφωνο. Όταν οι γείτονες ανάβουν το μοτέρ για το τζάκι πέφτει το ιντερνετ και το τηλέφωνο γιατί είναι voip. Έψαξα στο ίντερνετ και είδα οτι αυτό μάλλον οφείλεται σε ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που λέγονται REIN ή SHINE https://support.zen.co.uk/kb/Knowledgebase/Broadband-Understanding-REIN-and-SHINE . Τί μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Σίγουρος είμαι γιατί κάθε φορά που το ανάβουν πέφτει και με το που το σβήνουν είναι μια χαρά.

Το θέμα είναι μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να μην έχω πρόβλημα ή θέλει πέταμα το μοτέρ; Αν πάω και τους πώ ότι το τζάκι δημιουργεί πρόβλημα στο τηλέφωνο μου θα γελάνε.

Δημοσ.

θα μπορουσες να δοκιμασεις να χρησιμοποιησεις το αναπληρωματικο ζευγαρι απο κατω μεχρι πανω στο σπιτι να δεις αν θα αλλαξει κατι.και θα δοκιμαζα χωρις τα υπολοιπα πριζακια να δω αν συνεχιζει το ιδιο θεμα.μηπως καταλαβεις γιατι γινεται.εκτος αν γινεται κατι στο ρευμα και αυτο αναγκαζει το ρουτερ να χασει συγχρονισμο οποτε θα δοκιμαζα αλλη πριζα ρευματος τυπικα.προσπαθω να σκεφτω ολα τα παραξενα.

Δημοσ.

Το ρεύμα το έχω αποκλείσει γιατί το έχω δοκιμάσει σε όλες τι πρίζες του σπιτιού με ups που δώσανε απο γερμανό για το router και πάλι αποσυνδέεται.

Απο 3 router που έχω μόνο ένα κρατάει σταθερή την γραμμή όταν δουλέυει το μοτέρ, το tp link w9980 αν και πέφτει η ταχύτητα αλλά έχω voip και δεν έχω τηλέφωνο οπότε αναγκαστηκά πρέπει να χρησιμοποιώ του οτε.

Ότι θα γελάνε είναι το μόνο σίγουρο. Είστε στον ίδιο όροφο;

Αυτοί είναι απο κάτω μας αλλά το μοτέρ είναι στην ταράτσα απο πάνω μας.

Δημοσ.

Μηπως το καλωδιο που ανεβαινει στο μοτερ και δινει ρευμα, πηγαινει μαζι με το καλωδιο του τηλεφωνου και δημιουργει παρεμβολες? 

Επισης δοκιμασε αν μπορεις αλλο τροφοδοτικο στο ρουτερ μηπως δεν δινει σωστη ταση...

Δημοσ.

Μηπως το καλωδιο που ανεβαινει στο μοτερ και δινει ρευμα, πηγαινει μαζι με το καλωδιο του τηλεφωνου και δημιουργει παρεμβολες?

Επισης δοκιμασε αν μπορεις αλλο τροφοδοτικο στο ρουτερ μηπως δεν δινει σωστη ταση...

εχει δοκιμασει τρια ρουτερ οποτε και τρια διαφορετικα τροφοδοτικα

Το ρεύμα το έχω αποκλείσει γιατί το έχω δοκιμάσει σε όλες τι πρίζες του σπιτιού με ups που δώσανε απο γερμανό για το router και πάλι αποσυνδέεται.

Απο 3 router που έχω μόνο ένα κρατάει σταθερή την γραμμή όταν δουλέυει το μοτέρ, το tp link w9980 αν και πέφτει η ταχύτητα αλλά έχω voip και δεν έχω τηλέφωνο οπότε αναγκαστηκά πρέπει να χρησιμοποιώ του οτε.

Αυτοί είναι απο κάτω μας αλλά το μοτέρ είναι στην ταράτσα απο πάνω μας.

θα μπορουσες να βαλεις το 9980 να σηκωνει ιντερνετ και το speedport να κανει την τηλεφωνια πισω απο το 9980 απλα το 9980 δεν εχει vectoring οποτε αν το ενεργοποιησει ο οτε στο δικο σου kv θα σε ρινει ειτε σε adsl ειτε σε vdsl αλλα μικροτερη ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...