chinafan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας είμαι συνδρομητής νοβα περιπου 5 χρονια (triple play + ολα τα nova cinema + novasport 1) με 32 ευρώ το μήνα περίπου για παντα. Εμενα με ικανοποιεί το πακέτο πλήρεις αλλά δέχομαι πιέσεις απο την οικογενεια για μεταβαση στον οτε ( ο γιος λογο μπαλας και η κορες λογο αργου internet tis forthnet). Πριν 2 μερες δεκτικα μια δελεαστικη προσφορα απο τον οτε (41.80 tripleplay fullpack με 2 χρονια συμβόλαιο στο τηλεφωνω και ενα χρόνο για τηλεόραση. Ζήτησα μεγαλύτερης διάρκειας συμβολαίου αλλα δεν το εδινε με τιποτα.Μονο που δεν ορκιστικε στα παιδια του ώμος πως η τιμή θα μείνει σταθερη μετα το τελος του συμβολαιον για να μην με χασει ο οτε απο πελατη. Τον πιστευω η θα την πατησω ?
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το cosmote tv ειναι μακραααααν καλυτερο εχει πολυ περισσοτερα αθλητικα και αποκλειστικοτητες
pier88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας είμαι συνδρομητής νοβα περιπου 5 χρονια (triple play + ολα τα nova cinema + novasport 1) με 32 ευρώ το μήνα περίπου για παντα. Εμενα με ικανοποιεί το πακέτο πλήρεις αλλά δέχομαι πιέσεις απο την οικογενεια για μεταβαση στον οτε ( ο γιος λογο μπαλας και η κορες λογο αργου internet tis forthnet). Πριν 2 μερες δεκτικα μια δελεαστικη προσφορα απο τον οτε (41.80 tripleplay fullpack με 2 χρονια συμβόλαιο στο τηλεφωνω και ενα χρόνο για τηλεόραση. Ζήτησα μεγαλύτερης διάρκειας συμβολαίου αλλα δεν το εδινε με τιποτα.Μονο που δεν ορκιστικε στα παιδια του ώμος πως η τιμή θα μείνει σταθερη μετα το τελος του συμβολαιον για να μην με χασει ο οτε απο πελατη. Τον πιστευω η θα την πατησω ?Σταθερή τιμή στα χαρτιά μόνο.Αν κάνει αύξηση στο πακέτο σου και συμπεριλάβει κι εσένα θα σου δώσει το δικαίωμα να φύγεις χωρίς πέναλτι,αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φύγεις απο την tv και να είσαι εγκλωβισμένος στo Double play η το ανάποδο.Τώρα γιά το αν αξίζει όλα είναι θέμα γούστου.Αν θες αθλητικά,champions league,premier league,ισπανικό,ιταλικό πρωτάθλημα πας Οτε αν θες superleague,euroleague καλύτερες ταινίες και ντοκιμαντέρ μένεις Nova.Ελπίζω να βοήθησα. 1
vavoom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας είμαι συνδρομητής νοβα περιπου 5 χρονια (triple play + ολα τα nova cinema + novasport 1) με 32 ευρώ το μήνα περίπου για παντα. Εμενα με ικανοποιεί το πακέτο πλήρεις αλλά δέχομαι πιέσεις απο την οικογενεια για μεταβαση στον οτε ( ο γιος λογο μπαλας και η κορες λογο αργου internet tis forthnet). Πριν 2 μερες δεκτικα μια δελεαστικη προσφορα απο τον οτε (41.80 tripleplay fullpack με 2 χρονια συμβόλαιο στο τηλεφωνω και ενα χρόνο για τηλεόραση. Ζήτησα μεγαλύτερης διάρκειας συμβολαίου αλλα δεν το εδινε με τιποτα.Μονο που δεν ορκιστικε στα παιδια του ώμος πως η τιμή θα μείνει σταθερη μετα το τελος του συμβολαιον για να μην με χασει ο οτε απο πελατη. Τον πιστευω η θα την πατησω ? Όπως γράψαν και οι άλλοι, δεν είσαι εξασφαλισμένος ότι μετά την λήξη του συμβολαίου θα έχεις την ίδια τιμολόγηση. Θα πρέπει να συμπέσει η λήξη του συμβολαίου σου με κάποια προσφορά για να διαπραγματευτείς την ίδια ή παραπλήσια τιμή. Εγώ το πέτυχα αυτό, αλλά δεν είναι ο κανόνας, γιατί έπρεπε να μιλήσω με 2-3 υπαλλήλους μέχρι να καταλήξω. Η τηλεόραση του ΟΤΕ έχει υποβαθμιστεί πολύ από τον Οκτώβριο και μετά με τα καινούργια δορυφορικά κανάλια που έβαλαν σε σχέση με αυτά που αφαίρεσαν. Να σκεφτείς ότι το καινούργιο περιεχόμενο δεν είναι πληρως υποτιτλισμένο (γίνεται με αργούς ρυθμούς). Τα αθλητικά / ποδόσφαιρο δεν έχουν μεταβληθεί ακόμα. Θεωρητικά δεν θα δεις διαφορά και στην ταχύτητα του internet εκτός κι αν μένεις σε περιοχή που έχει ιδιόκτητο δίκτυο η NOVA και μετακομίσεις στο δίκτυο του πΟΤΕ που ΙΣΩΣ να είναι καλύτερο (ρώτα κανέναν στην γειτονιά σου που έχει ΟΤΕ να σου πει. Εγώ θέλω να κόψω τον ΟΤΕ TV (έχω συμβόλαιο εως 30/6/2019) και σκέφτομαι το τσουχτερό πρόστιμο. Για το γενικότερο πρόγραμμα του ΟΤΕ σου απάντησε πληρως ο παραπάνω φίλος. 1
chinafan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Γνωρίζω οτι ο οτε ειναι ποιοτηκοτερος απο την νοβα απλα φοβάμαι μηπως η πολιτικη του οτε είναι να σου δινει μια καλη προσφορα για σε κλέψει απο την νοβα και οταν τελειώσει το συμβόλαιο σε τσεκουρώνει. Μηπως ηπαρχει κανεις εδω να μας πει τι εγινε οταν τελειωσε η περιοδος δεσμευσεις του απο οτε? Του το ανανεωσαν στην ιδια τιμη η του το πηγαν στο 60αρι?
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Συνηθως σου ανανεωνουν, αν το ζητησεις, με την ιδια τιμη
panossar95 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εχω οτε απο τον ιουνιο. Ξεκαθαρα αξιζει οσο αφορα τα αθλητικα, πολλα ντοκιμαντερ, πολλες σειρες και ταινιες, και φυσικα πολυ καλυτερο ιντερνετ απο την hellas on line που ειχα πριν και απο την forthnet που ειχε φιλος και την χρησιμοποιουσα αρκετα.
swstost Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Γνωρίζω οτι ο οτε ειναι ποιοτηκοτερος απο την νοβα απλα φοβάμαι μηπως η πολιτικη του οτε είναι να σου δινει μια καλη προσφορα για σε κλέψει απο την νοβα και οταν τελειώσει το συμβόλαιο σε τσεκουρώνει. Μηπως ηπαρχει κανεις εδω να μας πει τι εγινε οταν τελειωσε η περιοδος δεσμευσεις του απο οτε? Του το ανανεωσαν στην ιδια τιμη η του το πηγαν στο 60αρι? Σε μένα όταν έκλεισε η on και μας την έπεσαν όλοι οι υπόλοιποι providers για να πάμε, ο ΟΤΕ μου έδωσε προσφορά double play για 2 χρόνια και TV full pack για ένα χρόνο, απ'ότι κατάλαβα όπως και σε σένα. Η TV full pack ήταν στα 16EUR. Όταν πλησίαζε ο ένας χρόνος πήρα τηλ και λέω "λήγει σε 2 βδομάδες η TV, πόσο θα πάει?" και μου λένε "28EUR, ειδική τιμή γιατί είστε πελάτης". Τους είπα ότι διακόπτω την TV, με πήραν 2-3 διαφορετικοί να ρωτήσουν γιατί, είπα σε όλους αφήστε το στα 16 να μείνω, όλοι μου είπαν ότι δεν γίνεται, στο τέλος μου έκαναν τελική αντιπροσφορά 25 και το διέκοψα. Όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω ξέρω κάποιες περιπτώσεις που τους το άφησαν το ίδιο, αλλά νομίζω ότι εξαρτάται σε ποιά εποχή θα τους πετύχεις...
fysikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ειχα cosmotetv και dp και το έκοψα. Απο 39€ μου υο έδιναν 49€.δεν αξιζει το cosmotetv.περιμενε να δεις ποιος θα πάρει και το Τσάμπιονς λιγκ (νοβσ ή ΟΤΕ)
yositosi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου τα πράγματα είναι όπως σου τα είπαν τα παιδια παραπάνω. Εγώ έχω OTETV από τους πρώτους. Ξεκίνησα σαν "πιλοτικός" τότε που ήταν μόνο μέσω IPTV. Επειδή μου έκοβε 4mbps από το bandwith (τότε, τώρα δεν ξέρω τι παίζει), το είχα αλλάξει σε δορυφορικό και μετά έφυγα στην τηλεφωνία και πήγα σε Vodafone.. Εκείνη την εποχή οι "μη πελάτες ΟΤΕ τηλεφωνίας" πληρώναμε κάτι παραπάνω για το OTETV, όταν ανακοίνωσαν περαιτέρω αυξήσεις και θα πήγαινα από 32€ περίπου στα 36€, και επειδή ήμουν αορίστου ζήτησα διακοπή, και μου έκαναν αντιπρόταση να μείνω με χρέωση σαν τους πελάτες ΟΤΕ, οπότε πήγαμε στα 25€ περίπου. Μερικούς μήνες μετά όμως ανακοίνωσαν αυξήσεις, ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥΣ (και ΟΧΙ πουθενά αλλού) οπότε έχεις επιλογή για 30 μέρες να κάνεις διακοπή χωρίς πέναλτι, ενώ αν δεν πεις τιποτα θεωρείται αποδοχή! Τότε πήγαμε στα 27.5€ Το συμβόλαιο μου έληγε τώρα τον Σεπτέμβριο και αν δεν έκανα διακοπή ή ανανέωση θα με γυρνούσαν σε αορίστου με περίπου 35€ το μήνα. Αύγουστο έτρεχαν προσφορά στα 25€ αν θυμάμαι καλά αλλά επειδή δεν είχα λήξει ΔΕΝ δεχόντουσαν να μου κάνουν πρόωρη ανανέωση (για την ακρίβεια μου έλεγαν ότι ίσχυε για νέες συνδέσεις οπότε θα έπρεπε να είχε λήξει το συμβόλαιο μου, να κάνω διακοπή, να πάρω ΝΕΟ δέκτη και να κάνω ΝΕΟ συμβόλαιο - ότι να'ναι δηλαδή). Οταν έληξε το δικό μου Οκτώβριο, με ΤΙΠΟΤΑ δεν μου έκαναν ανανέωση με κάτω από 28€, για την ακρίβεια 20 μέρες το πάλευα και όταν έλεγα θα φύγω με συνέδεαν με το τμήμα διακοπών, όπου καταλήξαμε στο να μου πουν να μου το κόψουν. Οταν ανανέωσα τελικά με αυτή τη τιμή, 20 μέρες μετά έτρεξε ξανά προσφορά φθηνότερα... Συμπέρασμα ότι όπως σου κάτσει χρονικά η λοταριά. Πάντως εφόσον ανανεώνεις ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ, και κάνεις εκ νέου συμβόλαια, δεν παίζει να χρεωθείς τίποτα τρελά νούμερα "εκτός τιμών αγοράς". Στα συν-πλην πάντα κοντά είσαι. Για το περιεχόμενο, καλή εικόνα σε αθλητικά κλπ. Στα μείον... μειώθηκε πριν μερικούς μήνες το περιεχόμενο. Πήραν πόδι τα discovery (μεγάλη βλακεία τους), πήρε πόδι το animal planet, πήρε πόδι και το history! Αντικειμενικά, για όσους γουστάρουν ντοκυμαντέρ κλπ ήταν πλήγμα, ειδικά εφόσον αντικαταστάθηκαν από τα αντιστοίχου περιεχομένου κανάλια του Viasat τα οποια από εικόνα μούφα, από περιεχόμενο επίσης κατώτερα, ενώ και απο υποτιτλους το παίζεις λίγο κορώνα γράμματα (αν και βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση). Επίσης, σε ταινίες δεν ήταν και δεν θα γίνει μάλλον ποτέ δυνατός ο ΟΤΕ. Το Cinema 1 παίζει καλούλικες ταινίες, όπως και το Village HD (δεν τρελαίνεσαι κιόλας αλλά είναι βατή η κατάσταση), το Cinema 2 πιο παλιές, το Cinema 3 μόνο Ελληνικές, και το Cinema 4 κατά κύριο λόγο σειρές (και εκεί δεν κόβω φλέβα). Κατά τα άλλα τα Fox νομίζω υπάρχουν σε όλους οπότε δεν τα μετράμε. Τέλος, δεν ξερω αν το έχει και η Nova, αλλά το replay tv είναι καλή μαγκιά. Για 2 μέρες μπορείς στα περισσότερα κανάλια να δεις όποτε θέλεις οτιδήποτε σε επανάληψη. 1
notist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Εγώ είχα ote tv ως μην πελάτης τους στα 31€.Όταν έγινα πελάτης τους το Μάρτιο του 2016 το πακέτο περιλαμβάνει σταθερό απεριόριστα αστικά-υπεραστικά,360 λεπτά προς κινητά,vdsl 30 internet,ote tv full pack συν δύο χρήστες go όπου βλέπουμε συνολικά 3 συγγενείς-στο go όχι ταυτόχρονα ok-με τιμή 64,80€ το μήνα με όλα μέσα,φόροι σταθερού συνδρομητικής φπα. Περιμένω το Μάρτιο του 2018 να δω τι θα γίνει στην ανανέωση.Στην τιμή αυτή πριν χρόνια είχε σκέτη η νοβα το φουλ πακέτο της δηλ 62€. Στη σύγκριση ο ΟΤΕ έχει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι το 19 και τα καλά ξένα πρωταθλήματα,ενώ η νοβα την σούπερ λιγδα για όποιον ενδιαφέρεται για αθλητικά.Οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ νομίζω πάνω κάτω είναι τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα