Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θέλω να κάνω μια ερώτηση το παλιό laptop μου χάλασε και έτσι έβγαλα τον σκληρό του δίσκο και τον έχω τώρα ως εξωτερικό οπότε θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να διαγράψω τους φακέλους που έχει μέσα πχ:Program Files,Program Files(x86),Windows,User κλπ κλπ....θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον δίσκο αν το κάνω η εφόσον δεν είναι πλέον μέσα σε pc και τον θέλω μόνο και μόνο ως αποθηκευτικό χώρο για ταινίες και εικόνες δεν υπάρχει θέμα; (Και αν υπάρχει μπορείτε να μου πείτε κάποια αρχεία που μπορώ να σβήσω άφοβα;) Δείτε την φωτογραφία με τους φακέλους post-471524-0-49046800-1512614404_thumb.png

Δημοσ.

Υπάρχει τιποτα σε εκείνο το δισκο που θες να κρατήσεις; 

Πχ φωτογραφιες, βιντεο, emails, κλπ;

Γενικα κάτι αποθηκευμενο εκει.

αν όχι τα σβήνεις όλα και αδειάζεις το δισκο. 

Δημοσ.

Υπάρχει τιποτα σε εκείνο το δισκο που θες να κρατήσεις; 

Πχ φωτογραφιες, βιντεο, emails, κλπ;

Γενικα κάτι αποθηκευμενο εκει.

αν όχι τα σβήνεις όλα και αδειάζεις το δισκο. 

Όχι μόνο τον φάκελο που λέει Videos όλα τα άλλα δηλαδή μπορώ να τα σβήσω ακόμα και τους φακέλους System,Windows,Program Files? Δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα με τον δίσκο;

Δημοσ.

Μαλιστα. Κανε αντιγραφη το φακελο video σε αλλο δισκο και μετά μπορεις να κάνεις μια γρήγορη μορφοποίηση ώστε να σβηστουν όλα και γρήγορα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατί η χωροθεσία των φακέλων/αρχείων ειναι σημαντικος μονο αν ήταν ο δισκος που τρεχουν τωρα τα windows. Αν δηλαδη προσπαθούσες να το κανεις στο δισκο που τρεχουν τωρα τα windows στον υπολογιστή σου θα εκανες ζημια (στα windows, οχι στο δισκο). 

Αν τωρα δεν εχεις χώρο να αντιγράψεις το φακελο videos, μπορείς να σβήσεις αφοβα ολους τους αλλους φακέλους απλά ειναι πιο χρονοβορο και πρεπει να εμφανισεις και τους κρυφους - system φακελους.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα. Κανε αντιγραφη το φακελο video σε αλλο δισκο και μετά μπορεις να κάνεις μια γρήγορη μορφοποίηση ώστε να σβηστουν όλα και γρήγορα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατί η χωροθεσία των φακέλων/αρχείων ειναι σημαντικος μονο αν ήταν ο δισκος που τρεχουν τωρα τα windows. Αν δηλαδη προσπαθούσες να το κανεις στο δισκο που τρεχουν τωρα τα windows στον υπολογιστή σου θα εκανες ζημια (στα windows, οχι στο δισκο). 

Αν τωρα δεν εχεις χώρο να αντιγράψεις το φακελο videos, μπορείς να σβήσεις αφοβα ολους τους αλλους φακέλους απλά ειναι πιο χρονοβορο και πρεπει να εμφανισεις και τους κρυφους - system φακελους.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήθελα να μάθω!!!!

Βασικά κάποια αρχεία δεν με αφήνει να τα σβήσω....τι μπορώ να κάνω να τα σβήσω;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά κάποια αρχεία δεν με αφήνει να τα σβήσω....τι μπορώ να κάνω να τα σβήσω;

Διάβασε πάλι τι σου εγραψα.

Δημοσ.

μορφοποίηση=format   (δυσκολη λεξη για της νεοτερες γενιες!)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...