Προς το περιεχόμενο

ZIP Malware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα θέμα. Προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο .zip και μετατρέπεται από μόνο του χωρίς να κάνω κάτι σε malware. Έκανα τα πάντα για να το αντιμετωπίσω αλλά τίποτα αυτό εκεί.

Βρήκα αυτή τη σελίδα https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/33evdi/suggested_reading_official_malware_removal_guide/ και έκανα ότι λέει αλλά και πάλι τα ίδια. Δηλαδή κατεβάζω ένα αρχείο που κανονικά το κατεβάζουν όλοι σε .rar εμένα κατεβαίνει σε .zip και αντί να το ανοίξω και να είναι μέσα το αρχείο που ψάχνω, έχει ένα .zip μέσα στο .zip το οποίο είναι malware πρόγραμμα με trojan virus φορτωμένο και το οποίο αν δεν εγκαταστήσω, δε θα πάρω το αρχείο που θέλω μετά. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχετε κάποια λύση;; 

Δημοσ.

Επειδη εχω δει διαφορα πραγματα, θα σου κανω κάποιες ερωτησεις και μην παρεξηγηθείς.

Εχει ενεργή την εμφάνιση επεκταμάτων; Δηλαδη σε ολα τα αρχεία βλέπεις τα επεκτάματα; Π.χ βλέπεις abc.txt def.pdf ghi.doc, κλπ;

Αν ΟΧΙ τοτε το αρχείο που κατεβαζεις λεγεται κάτι σαν arxeio.zip ή σκέτο arxeio με εικονίδιο zip; 

Αν ΝΑΙ, τοτε το αρχείο που κατεβαζεις εχει ονομα κάτι σαν arxeio.zip ή arxeio.zip.exe ;

Στον υπολογιστη σου εχεις ενεργο antivirus;

Τι ειναι αυτό που προσπαθεις να κατεβασεις. Μπορεις να δώσεις link; Αν ειναι απο warez site στειλε μου προσωπικο μηνυμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα θέμα. Προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο .zip και μετατρέπεται από μόνο του χωρίς να κάνω κάτι σε malware. Έκανα τα πάντα για να το αντιμετωπίσω αλλά τίποτα αυτό εκεί.

Βρήκα αυτή τη σελίδα https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/33evdi/suggested_reading_official_malware_removal_guide/ και έκανα ότι λέει αλλά και πάλι τα ίδια. Δηλαδή κατεβάζω ένα αρχείο που κανονικά το κατεβάζουν όλοι σε .rar εμένα κατεβαίνει σε .zip και αντί να το ανοίξω και να είναι μέσα το αρχείο που ψάχνω, έχει ένα .zip μέσα στο .zip το οποίο είναι malware πρόγραμμα με trojan virus φορτωμένο και το οποίο αν δεν εγκαταστήσω, δε θα πάρω το αρχείο που θέλω μετά. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχετε κάποια λύση;; 

Δωσε το link, το κατεβαζω και σου λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...