Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση, τα χρήματα που διαθέτω είναι 1200€. έχω βρει αυτήν https://www.skroutz.gr/s/11734199/Samsung-UE65MU6170.html .... VΑpanel, 8bits, 16m colors, 50/60hz.

η χρήση είναι για Ελληνικά προγράμματα, συνδρομητικά, netflix, κονσόλες κ.α. απόσταση θέασης 3μ.

Δεν με ενδιαφέρει το HDR και ούτε έχω υλικό για να το αναπαράγω και κατ επεκταση τα 10bit., το πρώτο κριτήριο που θέτω είναι το μέγεθος και η ανάλυση.. αλλά, Η Digea και τα ευρωπαϊκά κανάλια εκπέμπουν στα 50hz, youtube, PS4 Pro, netflix στα 60hz.. η τουλάχιστον εικάζω(από ότι έχω διαβάσει το εναλλασσόμενο ρεύμα η TV το μετατρέπει σε συνεχές) δεν είναι σε άμεση συνάρτηση τα Hz στην τροφοδοσία με τα Hz στον ρυθμό ανανέωσης όπως ήταν πριν πολλά χρονια με το αναλογικό (διορθώστε με αν κάνω λάθος)

αξίζει να αγοράσω μια TV με ρυθμό ανανέωσης 100/120 hz όπου θα περιλαμβάνει και αυτά που προανέφερα αλλά χάνοντας σε μέγεθος... η δεν θα παρατηρήσω καμια διαφορα στην ομαλότητα της κίνησης.. αθλητικά 50fps, video games 60fps.. δλδ διπλασιάζοντας τα Hz θα έχω πιο ρεαλιστική απεικόνιση της κίνησης και με διαφορες τεχνικές όπως το motion plus κ.α απο οτι θα είχα με 50/60hz panel, ή είναι marketing? :)

Δημοσ.

Καμια σχεση δεν εχει η συχνοτητα του ρευματος με την συχνοτητα ανανεωσης της οθονης.

Εννοειται ενα πανελ με 100/120hz ειναι καλυτερο απο ενα 50/αρι... παρ ολα αυτα η κινηση βελτιωνεται σημαντικα (το ποσο καλα εχει να κανει με το μοντελο και την εταιρια, η sony εχει τους καλυτερους επεξεργαστες κινησης αλλα και upscalers )απο το software και στα 50αρια και στα 100αρια πανελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...