vito1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα Άλλαξα την μητρικη στο λαποτ μου asus k52ju και εκανα ενα λαθος στο μοντελο με αποτελεσμα να μην κανει η ψυχτρα (k52jv ειναι το μοντελο της καινούργιας μητρικης ) Ξερεις κανεις πως μπορω να την κανω να ταιριάζει Η και καλυτερα αν υπαρχει καποιος που μπορει να μ το φτιαξει Αυτη με τους δυο σωλήνες ειναι αυτη που πρεπει να βαλω και η αλλη ειναι της παλιας
Sheogorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Πρέπει να μετατοπίσεις το δεύτερο μικρό cooper pad. Θα το ξεκολήσεις και θα το κολήσεις πάνω σε ένα φύλλο χαλκού χοντρό, με offset όσο χρειάζεται για να πάει λίγο πιο πέρα. Θα λυγίσεις ελάχιστα το heatpipe για να μείνει σχεδόν στο ίδιο ύψος σχετικά με τα άλλα σημεία επαφής. Φυσικά η καλύτερη λύση είναι να πάρεις νέα ψύκτρα.
vito1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πως θα κολλήσω το φυλο χαλκου με την υπόλοιπη ψυχτρα ; Που μπορω να βρω το φύλο χαλκου; Το θεμα ειναι οτι κανει γυρω στα 50 ευρω γιατι ειναι δυσεύρετη και θα κανει κανα μηνα να ερθει και εγω το χρειαζομαι αμεσα
Sheogorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Στο ebay ή σε κάποιο κατάστημα σιδηρικών. Με ασημοκόλληση; Πιθανόν, δεν ξέρω.
pcaware Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παίρνει δύο αγωγούς για κάποιο λογο μην το ξεχνάς αυτό Αλλιως φλόγιστρο καλάι και τo flux που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί Με δοκιμές γιατί μπορεί να αχρηστευθεί έτσι (φούσκωμα ,σκάσιμο)
pcaware Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=ksYot_TFj8o https://m.ebay.com/itm/PC-Copper-Thermal-Heat-Pipe-for-CPU-GPU-HeatSink-Laptop-Accessories-50-200mm-New/253219588262
vito1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας Με βοηθησατε παρα πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα