Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Πήρε ο θείος μου πριν ένα μήνα ένα J7 του 2017. Δυστυχώς μία εβδομάδα πριν του έπεσε από μεγάλο ύψος και ενώ στην αρχή (προς έκπληξην του) δεν είχε τίποτα μετά το πρώτο 24ώρο άρχισε η οθόνη ξεκινώντας από κάτω αριστερά να μαυρίζει και να επεκτείνεται. Τι φταίει, τι χρειάζεται να αλλάξουμε και πόσο θα μας κοστίσει;
michalisv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Χμμμ μηπως εχει ξεκολλησει λιγο η ταινια που συνδεει την οθονη;αλλιως μπορει να ειναι εσωτερικο θεμα και να θελει αλλαγη ολη η οθονη
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς να πεις τίποτα ότι έπεσε αν δεν φαίνεται τίποτα το πας με την απόδειξη και την ταυτότητα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΌ και από εκεί και πέρα θα το αναλάβουν αυτοί. Εκτός και αν σε βολεύει να το πας εσύ στην αντιπροσωπεία (Smartec Φειδίππου 7 Χαϊδάρι)
notist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Για να μην ανοίγω νέο θέμα μια που λέτε για το service Samsung.Της αδερφής μου ένα j5 δεν βλέπει τα WiFi δίκτυα παρά μόνο αν είσαι πάνω από το ρουτερ,και γυρίζει συνεχώς ένας κύκλος που ψάχνει.Αυτό είναι εντός εγγύησης αγορασμένο δεύτερο χέρι από κοπέλα από εδώ με αγγελία.Υπάρχει η απόδειξη δεν θυμάμαι τώρα το μαγαζί.Δεν είχε πρόβλημα από την αγορά μηνών ήταν όταν αγοράστηκε,μετά από ένα χρόνο το έβγαλε.Που το πάμε?Εγώ το δικό μου το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο Samsung στην Δεληγιάννη στην Κηφισιά.Να το πάω και αυτό εκεί?Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Για να μην ανοίγω νέο θέμα μια που λέτε για το service Samsung.Της αδερφής μου ένα j5 δεν βλέπει τα WiFi δίκτυα παρά μόνο αν είσαι πάνω από το ρουτερ,και γυρίζει συνεχώς ένας κύκλος που ψάχνει.Αυτό είναι εντός εγγύησης αγορασμένο δεύτερο χέρι από κοπέλα από εδώ με αγγελία.Υπάρχει η απόδειξη δεν θυμάμαι τώρα το μαγαζί.Δεν είχε πρόβλημα από την αγορά μηνών ήταν όταν αγοράστηκε,μετά από ένα χρόνο το έβγαλε.Που το πάμε?Εγώ το δικό μου το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο Samsung στην Δεληγιάννη στην Κηφισιά.Να το πάω και αυτό εκεί?Ευχαριστώ.Σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service τις Samsung αρκεί να υπάρχει απόδειξη και ταυτότητα.
notist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει τότε στην Κηφισιά θα το πάω.Δεν ήξερα μήπως έπρεπε να το πάω στο μαγαζί που αγοράστηκε για αυτό ρώτησα.Τώρα αυτό με το WiFi λες να είναι κάποιο bug του λειτουργικού;Δεν με αφήνει να της κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και στρώσει,μην χάσει κάτι χαζοπαιχνιδια.Άντε εσύ βγάλε άκρη.
SeNNinhA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μαλλον προβλημα με την κεραια wifi ειναι. Θα την αλλαξουν. Εαν δεν γινεται θα ζητησεις αλλαγη συσκευης. Μην δεχτεις ημιμετρα. Το φτιαξαμε λιγο αλλα τα βλεπει μεχρι 10 μετρα μονο πχ
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Για να μην ανοίγω νέο θέμα μια που λέτε για το service Samsung.Της αδερφής μου ένα j5 δεν βλέπει τα WiFi δίκτυα παρά μόνο αν είσαι πάνω από το ρουτερ,και γυρίζει συνεχώς ένας κύκλος που ψάχνει.Αυτό είναι εντός εγγύησης αγορασμένο δεύτερο χέρι από κοπέλα από εδώ με αγγελία.Υπάρχει η απόδειξη δεν θυμάμαι τώρα το μαγαζί.Δεν είχε πρόβλημα από την αγορά μηνών ήταν όταν αγοράστηκε,μετά από ένα χρόνο το έβγαλε.Που το πάμε?Εγώ το δικό μου το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο Samsung στην Δεληγιάννη στην Κηφισιά.Να το πάω και αυτό εκεί?Ευχαριστώ.Αν είναι του 15 βγάλε την μπαταρία για 1 λεπτό και μετά ξανά βαλτην.Αυτό κάντο κάνα δυο φορές. Έτσι ήταν και στο S3 που είχα και έφτιαξε. Αν όμως δεις ότι δεν γίνεται τίποτα πήγαινε το στο service.
notist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Του 2016 είναι.Το έκανα με την μπαταρία αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Πήρε ο θείος μου πριν ένα μήνα ένα J7 του 2017. Δυστυχώς μία εβδομάδα πριν του έπεσε από μεγάλο ύψος και ενώ στην αρχή (προς έκπληξην του) δεν είχε τίποτα μετά το πρώτο 24ώρο άρχισε η οθόνη ξεκινώντας από κάτω αριστερά να μαυρίζει και να επεκτείνεται. Τι φταίει, τι χρειάζεται να αλλάξουμε και πόσο θα μας κοστίσει; Κατι παρομοιο ειχα με το αντιστοιχο του 2016 που επεσε απο μισο μετρο υψος ....Η samsung (Χαϊδαρι) ηθελε 90 ευρω για οονη και δεν το εφτιαξα . Το πουλησα για ανταλλακτικα και πηρα του 2017.
marmarasm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Για σού φιλέ μού, είναι τό μελάνι τής οθόνης ,συνήθως το παρουσιάζει μετα απο μικρό σπάσιμο σε γωνία της οθόνης, σε κάποιες μέρες θα είναι όλη έτσι, ευχάριστο!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Για σού φιλέ μού, είναι τό μελάνι τής οθόνης ,συνήθως το παρουσιάζει μετα απο μικρό σπάσιμο σε γωνία της οθόνης, σε κάποιες μέρες θα είναι όλη έτσι, ευχάριστο! Εμενα ξεκινησε απο επανω δεξια ενα πρασινισμα και σε μερικες ωρες καυψε ολη την οθονη .Δεν εβλεπα να κανω ουτε επαναφορα εργοστασιακων και το εκανα μεσω του samsung acount .Προϋποθεση για κατι τετοιο να ειναι on ο εντοπισμος κινητου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα