jgeorgiou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 είναι αθόρυβο το δωμάτιο σου , σε κανένα υπόγειο το έχεις το pc ή είσαι στην εξοχή??
gaius germanicus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Θα την πάω μπας και όντως έχει πρόβλημα το φαν. Το πισι το χω στο δωματιο,και ο ήχος της κάρτας γίνεται αισθητός με το που μπαίνω στο δωμάτιο στην αλλη άκρη,αυτά σε fractal design c κουτί που έχει μια μικρή ηχομόνωση.
mindtrapper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, δεν μου ακούγεται normal αυτό. Εμένα η κάρτα σε ήσυχο δωμάτιο 4 το πρωί δεν ακούγεται πάνω από δύο case fans ήσυχα στα 800rpm, cpu cooler ήσυχο (cryorig m9 στα 600rpm) και τροφοδοτικό (Thermaltake se 530w (ήσυχο γενικά). Πιο πολύ ακούω τους σκληρούς. Σε 50-60% την ακούω επειδή έχει διαφορετικό pitch, λίγο πιο ψηλό από όλα τα άλλα. Από την άλλη άκρη του δωματίου δεν την ακούω, αλλά λέω πάλι ότι δεν έχω το case πάνω στο γραφείο.
gaius germanicus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 το κουτι το χω στο κατω μερος στο γραφειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα