Augustine Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα συμφουριτες. Πεφτω στην αναγκη σας, χρειαζομαι τα φώτα σας. Χρειάζομαι ένα combo router και access point για αρκετά μεγάλη οικεία, VDSL σύνδεση. Προς το παρών έχω σαν κεντρικό ένα ZTE δωσμενο από forthnet και ως access έχω ένα tp-link Και τα δύο είναι απογοητευτικά. Το ZTE στο WiFi δεν μου δίνει ούτε 10κατω αλλά μου δίνει φουλ 5πανω και το tp-link δίνει άνετα ταχύτητες αλλά έχω συχνές αποσυνδέσεις από τις συσκευές. Ως λύση απλα σκέφτηκα αγορά καινούργιων μονάδων. Προτάσεις
Risky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να πας άφοβα προς ASUS μεριά. Site: https://www.asus.com/Networking/xDSL-Modem-Routers-Products/ Το πιο μοντέλο εξαρτάται από το πόσο μεγάλο είναι το σπίτι, αν οι συσκευες σου συνδέονται με ac ή n, και φυσικά πόσα λεφτά σκοπεύεις να ξοδέψεις.
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 α.καλυτερο vdsl router και ενα η δυο ap αναλογως τον χωρο.μιλαμε για access points να παιρνουν με ethernet και να δινουν ασυρματα και οχι για extender,repeaters που θα παιξουν χαλια.στην χειροτερη αν δεν μπορεις να ριξεις καλωδιο κοιταs για powerlines with wireless η powerlinesκαι πανω σε αυτα access points φτηνα απλα καλα access points ειναι τα tp link για νορμαλ χρηση και μετα υπαρχουν ubiquiti για ποιο σοβαρη χρηση.επισης εσυ θα δεις αν θες 2.4 ghzη θα ειναι και 5αρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα