Mi_ka Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξαναμπουταρει σωστα η συσκευη σε ΠΟΙΑ ακριβως περιπτωση ? Οταν ξενυχτατε, μην μπαινετε το επομενο πρωι και γραφετε οτι σας ερθει αν δεν εχετε πιει 3 καφεδες Minimum … προφανώς ξέρεις καλύτερα από εμάς να μου πεις τι έκανε το δικό μας μαραφέτι μάλλον ειδικεύεται στην καφεμαντεία γι’αυτό μου λες και πόσους καφέδες να πιω... πως το λέμε το μικρό-μικρό μπουζόυκι? α, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionRulesGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Στις 12/8/2017 στις 11:45 ΜΜ, Mi_ka είπε προφανώς ξέρεις καλύτερα από εμάς να μου πεις τι έκανε το δικό μας μαραφέτι μάλλον ειδικεύεται στην καφεμαντεία γι’αυτό μου λες και πόσους καφέδες να πιω... πως το λέμε το μικρό-μικρό μπουζόυκι? α, ναι Αντι να γραφεις εξυπναδες, Try again to answer the question with some proper arguments… Client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 αρθρο που να λεει χαρη στη σαμσουνγκ στο ινσομνια?Σας παρακαλω τι πραγματα ειναι αυτα ...να διαγραφει αμεσα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Όλοι χαίρονται και λένε ναι ναι μισό τέρα κλπ κλπ, το engadget μόνο του χαίρεται "πέρσι φτάναμε μέχρι τα 256, φέτος 512 στις ναυαρχίδες αέρα τσολιάδες μου"... Meanwhile η μεγαλύτερη χωρητικότητα που πουλάει η Samsung αυτή τη στιγμή είναι 64 GB γιατί ε ξέρω γω, άλλο πράγμα το τι είναι τεχνικά εφικτό και άλλο το τι θέλουμε να πουλήσουμε, λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πουλαει μεχρι 128 to be exact edit to νοτε8 μολις ειδα το βγαινει μεχρι 256 https://www.skroutz.gr/s/12636743/Samsung-Galaxy-Note-8-Dual-256GB.html Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από chrisxkar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mi_ka Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 26/2/2018 στις 11:23 ΠΜ, LionRulesGR είπε Αντι να γραφεις εξυπναδες, Try again to answer the question with some proper arguments… Client τροπίσσιμο τάρντε, μάιν λύμπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα