skiathos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα θελω να μου πειτε ποιος αξιζει σημερα από την σειρα fx για παιχνιδια?ξερω ότι ειναι καλυτερα στην σειρα ryzen να πηγενουμε απλα αυτή την απορια εχω και αν μπορει καποιος να βοηθησει...τον θελω για αγορα όχι για μενα!ευχαριστω!
adtakhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 FX 8350 / FX 8370 Αλλά πες μας ποια είναι η μητρική που θα τον φορέσεις. 1
skiathos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 αξιζει καινούργιος η να κοιτάξω καμια αγγελια από εδώ μεσα?Asus m5a97 r2.0 θα είναι ενταξει?
adtakhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ναι εντάξει θα είναι. Μπορεί να κάνει και ένα ο/c μέχρι τα 4,4-4,5 Μεταχειρισμένος φυσικά.
skiathos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω...το κακο είναι ότι δεν κυκλοφορουν και πολλοι είναι πολύ δυσκολο να βρω καποιον και από τους 2...πιστευα ότι επιδει ολοι πηγενουν ryzen θα ηταν πιο ευκολο αλλα κανω λαθος από τι βλεπω...οποτε θα κοιτάξω λιγο καιρο ακομη και θα παω σε καινουργιο μαλλον...
LF21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καινούργιος FX δεν αξίζει πάντως, καλύτερα ένας ryzen 3 1200/1300X στα ίδια χρήματα. Δεν νομίζω πως ήταν σωστή η κίνηση που έκανες, δηλαδή αγόρασες μητρική πριν βρεις cpu και τώρα περιμένεις για το αν και πότε θα βρεις μεταχειρισμένο cpu σε καλή τιμή..
skiathos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 κσλε μου φιλε δεν είναι για μενα...μετα γνωρίζω για τους ryzen...όπως επισεις και για τις ραμ που είναι στα ψηλα ακομα ddr4...οποτε μια ερωτηση εκανα...σας ευχαριστω!
LF21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομίζω έχει σημασία για ποιον είναι, εγώ απλά σχολίασα την απάντησή σου! Πιο πάνω είπες ότι αν δεν βρεις κάτι σε μεταχειρισμένο FX θα πας σε καινούργιο.. οπότε σου είπα ότι δεν αξίζει! Αν τα γνωρίζεις και ο ίδιος αυτά, ακόμα καλύτερα. Καλή συνέχεια και καλές αγορές! 2
Alexlooker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 AMD FX-8350 Box (Wraith Cooler) Εχω Wraith Cooler σε Phenom ii x6.
james rod Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω...το κακο είναι ότι δεν κυκλοφορουν και πολλοι είναι πολύ δυσκολο να βρω καποιον και από τους 2...πιστευα ότι επιδει ολοι πηγενουν ryzen θα ηταν πιο ευκολο αλλα κανω λαθος από τι βλεπω...οποτε θα κοιτάξω λιγο καιρο ακομη και θα παω σε καινουργιο μαλλον... σε καμια περιπτωση δεν αξιζει καινουργιος fx 8370, ακομα και ο 8350 που κανει 115 ευρω. ειναι καλυτερα να παρεις εναν 1300χ. καλυτερα να δωσει την μητρικη και να παει στο νεο σοκετ. δες το και σαν μεταπωλιτικη αξια. τον 8350 σε ενα χρονο θα τον πουλησει 50-60 ευρω, αν τον πουλησει. οσον αφορα τις μνημες δε βγαζεις ακρη. μπορει να ανεβει κι αλλο η τιμη ή μπορει να αυξησουν την παραγωγη και να πεσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα