Προς το περιεχόμενο

Ενα μεγάλο ευχαριστώ!!

makelele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείς να μας πεις και εμάς τι σου έκανε??

Εχει πλάκα να ??????????? :lol: :lol: :lol:

Κοίτα . Συνήθως έτσι είναι στο insomnia. :)

Απλά βρίσκεις το φώς σου. :P

Τώρα με το Γιάννη. Και εμένα με έχει βοηθήσει.

Είναι άλλωστε ο δάσκαλός μου.

Πολλάκις του έχω πεί ευχαριστώ ιδιωτικά πάντα.

Αλλά και μια δημόσια επιβράβευση δεν νομίζω να βλάπτει.

Άραγε φτάνει ένα ευχαριστώ.

Οχι σίγουρα. :roll:

Αλλά εμείς πάντα αυτό μπορούμε να πούμε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδια δεν το περιμενα αυτο.Σας ευχαριστω μεν αλλα δεν νομιζω οτι εκανα τιποτα παραπανω οταν και αν βοηθησα καποιον απο οτι ο καθενας στο μετρο των δυνατοτητων του.Αν αρχιζαμε τετοια post απο τις απαντησεις δεν θα αντεχε το site μας.Ας σταματησουμε εδω γιατι δεν αξιζει κατι παραπανω κανενας μας.Οπως και ναχει ευχαριστω παρα πολυ.Το να σου αναγνωριζει κατι καποιος ειναι οτι το υψιστο για μενα.

Οσο για τον ηλεκτρονικα κολλητο μου wert εχω να πω οτι ξεπερασε κατα πολυ τον...δασκαλο του. :D :D :D :D

Δημοσ.
Παιδια δεν το περιμενα αυτο.Σας ευχαριστω μεν αλλα δεν νομιζω οτι εκανα τιποτα παραπανω οταν και αν βοηθησα καποιον απο οτι ο καθενας στο μετρο των δυνατοτητων του.Αν αρχιζαμε τετοια post απο τις απαντησεις δεν θα αντεχε το site μας.Ας σταματησουμε εδω γιατι δεν αξιζει κατι παραπανω κανενας μας.Οπως και ναχει ευχαριστω παρα πολυ.Το να σου αναγνωριζει κατι καποιος ειναι οτι το υψιστο για μενα.

Οσο για τον ηλεκτρονικα κολλητο μου wert εχω να πω οτι ξεπερασε κατα πολυ τον...δασκαλο του. :D :D :D :D

Αμα δεν ερχοσουνα χτες να μου περασεις τα NAV 2004 που εγω

σαν τσαπατσουλης δεν το ειχα' date=' ακομα θα εψαχνα να βρω γιατι δεν υπαρχει το

NAV 2003 στο pc μου. :D :D :D :D

[b']Ευγε Γιαννη !!!!!!!!!!!![/b]

Δημοσ.

Αμα δεν ερχοσουνα χτες να μου περασεις τα NAV 2004 που εγω

σαν τσαπατσουλης δεν το ειχα' date=' ακομα θα εψαχνα να βρω γιατι δεν υπαρχει το

NAV 2003 στο pc μου. :D :D :D :D

[b']Ευγε Γιαννη !!!!!!!!!!!![/b]

Κι εσυ τεκνο Βρουτε με κανεις και κοκκινιζω?????Αμα εχεις τετοιους φιλους... :?: :?: :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...