Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins - offtopic spinoff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτε G-Sync να δείτε τι γλύκα, το V-Sync είναι ***.

Όσο πιο smooth γίνεται είναι πάντως στα 60 με vsync στην τηλεόραση που παίζω. Αν βγαλουν 55" g sync άνετα τη τσιμπάω.

Δημοσ.

Αν βγάλουν 55" Gsync θα κοστίζει περίπου ένα νεφρό, συκώτι , και λίγο καρδούλα. 

Δεν έχουμε όλοι φράγκα για Gsync  :) 

δε ξερω αν εχει αναφερθει ξανα: ac:origins adds enemy scaling, new diffculty, new quests, horde mode, more

Link.png Site: source

Το enemy scaling ενδιαφέρον!

• Like 1
Δημοσ.

Όσο πιο smooth γίνεται είναι πάντως στα 60 με vsync στην τηλεόραση που παίζω. Αν βγαλουν 55" g sync άνετα τη τσιμπάω.

Όταν παίξεις σε 144Hz/G-Sync, απλά θα γελάς με το 60Hz/V-Sync. Input lag στο Θεό και πολλές φορές υπάρχει stutter.

Μην περιμένετε να δείτε την smooth-ίλα του G-Sync εφόσον δεν έχετε G-Sync display, απλά μια ιδέα παίρνεις από το παρακάτω βίντεο. Είναι game-changer η τεχνολογία.

https://www.youtube.com/watch?v=EMsRjSOLw3M

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αν θες να παίζεις σε τηλεόραση αυτές οι τεχνολογίες απλά δεν υπάρχουν

Και όπως και να'χει τηλεόραση>μόνιτορ

Δημοσ.

Όταν παίξεις σε 144Hz/G-Sync, απλά θα γελάς με το 60Hz/V-Sync. Input lag στο Θεό και πολλές φορές υπάρχει stutter.

Μην περιμένετε να δείτε την smooth-ίλα του G-Sync εφόσον δεν έχετε G-Sync display, απλά μια ιδέα παίρνεις από το παρακάτω βίντεο. Είναι game-changer η τεχνολογία.

https://www.youtube.com/watch?v=EMsRjSOLw3M

Δύσκολα να πέσω από τις 55 πια. Σε 65 θα πάω κάποια στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω σε μικρότερη οθόνη. Είμαι με μηχανικό πληκτρολόγιο με καφέ διακόπτες και gaming ποντίκι και δεν μπορώ να νιώσω το input lag ουτε κάποιο shuttering σε κανένα παιχνίδι εκτός nier που παει στα 30 σε cutscenes.

Online δεν παίζω ποτέ.

Δημοσ.

Εξαρτάται το παιχνίδι, για κάνα AC ή κανα ραλάκι ναι, τα υπόλοιπα αν τα παίξεις με πολλά Hz δεν ξαναπάς σε TV.

Όλα τα παιχνίδια πλην strategy/moba και competitive fps δεν έχεις κανένα λόγο να τα παίζεις σε μόνιτορ εφόσον μπορείς σε τηλεόραση

Οπότε κάτι πρέπει να γίνει και για τις τηλεοράσεις σιγά σιγά

Δημοσ.

Η κάθε μία έχει τα καλά της. Χίλιες φορές πολλές ίντσες με μεγαλύτερο input lag παρά μισές ίντσες με άλλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρταται τα παιχνιδια οπως προαναφερθηκε μια χαρα την κανει την δουλεια της η 4k TV 3 χρονια τωρα που την εχω, εκτος παιχνιδιων που αναγκαστικα λογω genre πρεπει να τα παιξω στο μονιτορ ολα τα αλλα σε 4k απλα ειναι μαγεια στην τηλεοραση που ειναι και IPS panel.. 

Ακομη και στο X34 ή X35 να παω στανταρ θα παιζω ακομη στην TV πολλα παιχνιδια.. Την εχω καραβολευτει..

Δημοσ.

Το μεγεθος μετραει παιδια οτι και να λεμε. Αν δεν παιζεις online που εκει παιζεις με τα MS δεν χρειαζεται να δωσεις 1000αρικο για g sync 27+ ιντσες οταν με τοσα περνεις 55αρα oled η 65αρα led.

Δημοσ.

Μεσα στο σπιτι μου εχω 55αρα plasma, 43αρα 4K VA 4.4.4/60Hz + low input lags και monitor 144ΗΖ IPS 1440p....μαντεψτε που παιζω ολα τα games....

Η χρωματικη ισορροπια του IPS με τα 144ΗΖ και τα μηδενικα Lags το κανουν game changer....

Δημοσ.

Το μεγεθος μετραει παιδια οτι και να λεμε. Αν δεν παιζεις online που εκει παιζεις με τα MS δεν χρειαζεται να δωσεις 1000αρικο για g sync 27+ ιντσες οταν με τοσα περνεις 55αρα oled η 65αρα led.

Το μεγεθος μετραει οταν υπαρχει και το αναλογο DPI να το υποστηριξει.. Στο 4k παροτι απεχει απο το ιδανικο μια 49αρα ειναι παρα πολυ καλη για μια πλειαδα παιχνιδιων.. Ειδικα σε PC σε τετοια αναλυση οταν εχεις και υψηλης ποιοτητας υφες το συνολικο IQ δειχνει περισσοτερο.. 

π.χ τωρα παιζω στην TV

AC Origins,Fifa 18,NBA 2K18,GTA V,Watch Dogs 2,Shadow of Mordor,Witcher 3,Hitman κτλ κτλ.. Εχει πολλα παιχνιδια να παιξεις τετοιου τυπου που τα απολαμβανεις στην σωστη αναλυση..Δεν μου χρειαζονται πολλα fps σε αυτα τα παιχνιδια και δεν βλεπω κανενα κερδος να μην τα παιζω σε IPS 4k TV..

Τωρα αν παιζω κανα BF1,κανα fast paced simulator,κανα strategy εννοειται οτι η οθονη και/ή το πληκτρολογιο/mouse ή  ειναι μονοδρομος..

Δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα στο τι ειναι αποδεκτο και πραγματικη διαφορα στην εμπειρια χρησης.. Αλλος θελει πολλα Hz, αλλος δεν αντεχει το input lag με τιποτα, εγω μια ζωη εβαζα την αναλυση πανω απο ολα και μετα ολα τα αλλα..

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι με μηχανικό πληκτρολόγιο με καφέ διακόπτες και gaming ποντίκι και δεν μπορώ να νιώσω το input lag ουτε κάποιο shuttering σε κανένα παιχνίδι εκτός nier που παει στα 30 σε cutscenes.

Δεν έχει καμία σχέση τι mouse/keyboard έχεις με το input lag που προσθέτει το άθλιο V-Sync. Απλά δοκίμασε ένα FPS παιχνίδι με V-Sync on/off και δες πόσο ''βαρύ'' γίνεται το ποντίκι με on. Για την TV είναι ό,τι παίζεται με gamepad, π.χ. το Gears of War 4 το έπαιξα στην 4Κ TV και το κατευχαριστήθηκα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...