Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. την Δευτέρα 4/12 ενεργοποιήθηκε το vdsl και από τότε δεν έχω ίντερνετ.Το λαμπάκι broadband ανάβει σταθερά αλλά δεν μου δίνει ip.Το μήνυμα που βγάζει concentrator not reachable.

Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα.Το πρόβλημα μου λέει το έχει αναλάβει η τεχνική διεύθυνση.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχω συμπληρώσει 5 μέρες χωρίς καθόλου ίντερνετ και τώρα πάμε από Δευτέρα.

Το μεσημέρι ήμουν τόσο τσατισμένος (και λόγω δουλειάς) που κάλεσα cosmote για προσφορά.Λοιπόν μου έδωσαν cosmote Vdsl 50 Large και ΟΤΕ tv Full στα 47.24.Το έκλεισα και την Τέταρτη θα έρθουν τα συμβόλαια για υπογραφή.Εάν μέχρι τότε λυθεί το θέμα θα το ξανά σκεφτώ.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. την Δευτέρα 4/12 ενεργοποιήθηκε το vdsl και από τότε δεν έχω ίντερνετ.Το λαμπάκι broadband ανάβει σταθερά αλλά δεν μου δίνει ip.Το μήνυμα που βγάζει concentrator not reachable.

Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα.Το πρόβλημα μου λέει το έχει αναλάβει η τεχνική διεύθυνση.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχω συμπληρώσει 5 μέρες χωρίς καθόλου ίντερνετ και τώρα πάμε από Δευτέρα.

Το μεσημέρι ήμουν τόσο τσατισμένος (και λόγω δουλειάς) που κάλεσα cosmote για προσφορά.Λοιπόν μου έδωσαν cosmote Vdsl 50 Large και ΟΤΕ tv Full στα 47.24.Το έκλεισα και την Τέταρτη θα έρθουν τα συμβόλαια για υπογραφή.Εάν μέχρι τότε λυθεί το θέμα θα το ξανά σκεφτώ.

Και γω ακόμα περιμένω, το θέμα είναι το κόστος του προστίμου αν πας ΟΤΕ θα το πληρώσεις ή θα περιμένεις τελεσίγραφο;
Δημοσ.

Φιλη μου σημερα συμπληρώνει 12 μερες χωρις ιντερνετ και της λενε οτι φταει ο οτε που ειναι αρμοδιος να φτιαξει την βλάβη

Δημοσ.

Το πρόστιμο δεν πρόκειται να το πληρώσω, γιατί εδώ και μια βδομάδα όχι μόνο δεν έγινε η αναβάθμιση της υπηρεσίας, αλλά αντιθέτως δεν υφίσταται ούτε καν η υπηρεσία που είχα προηγουμένως.Θα τους το στείλω και γραπτώς.

Δημοσ.

Update: Σήμερα κλείνω την 9η μέρα χωρίς ίντερνετ και στις 16.00 μου ήρθε μήνυμα :"EXOYN ΔPOMOΛOΓHΘEI ENEPΓEIEΣ EΠIΛYΣHΣ TOY TEXNIKOY ΣAΣ ZHTHMATOΣ ΣTA APMOΔIA ΣYNEPΓEIA."

Αύριο υπογράφω τα χαρτιά με cosmote triple-play.

Κρίμα, δεν ασχολούμαι άλλο με Forthnet.

Δημοσ.

Update: Σήμερα κλείνω την 9η μέρα χωρίς ίντερνετ και στις 16.00 μου ήρθε μήνυμα :"EXOYN ΔPOMOΛOΓHΘEI ENEPΓEIEΣ EΠIΛYΣHΣ TOY TEXNIKOY ΣAΣ ZHTHMATOΣ ΣTA APMOΔIA ΣYNEPΓEIA."

Αύριο υπογράφω τα χαρτιά με cosmote triple-play.

Κρίμα, δεν ασχολούμαι άλλο με Forthnet.

εγώ δεν πήρα το μήνυμα αυτό πριν 6 μέρες. Το πρόβλημα δεν ειναι της φορθνετ μιας και δεν ξερω αν ενημερώθηκες σωστά. το πρόβλημα ειναι του ΟΤΕ, και ΟΤΕ να βάλεις δηλαδή πάλι δεν θα έχεις ιντερνετ και θα πρέπει να περιμένεις να έρθει ο τεχνικός.

Δημοσ.

Φιλη μου σημερα συμπληρώνει 12 μερες χωρις ιντερνετ και της λενε οτι φταει ο οτε που ειναι αρμοδιος να φτιαξει την βλάβη

Κουλαρε , εγω 2 μηνες εχω καλωδιακη βλαβη .Παλι εχει απεργια το συνεργειο που σκαβει απο την τριτη που καλημερισα τους ευγενεστατους  :P  οτετζηδες - αλλα καποια στιγμη στο μακρινο μελλον  θα σκαψουν  ; In the meantime piggyback παντου . Και καταγγελιες αλλιως χ@στηκανε

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 7/12/2017 at 12:48 AM, Lewnidas1995 said:

Στις βλάβες που πήρα μου είπαν ότι το vdsl2 είναι το σωστό, παρ όλα αυτά δοκίμασα και στα 3. Επίσης δοκίμασα κ με λάθος στοιχεία και πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα, δν βγάζει authentication failed. Κάτι βρωμάει εδώ...

το authentication failed βγαινει οταν ειναι λαθος τα στοιχεια και οταν τα στοιχεια σου φτανουν μεχρι τον radius και απλα δεν επαληθευονται για τον οποιοδηποτε λογο.το Concentrator not reachable σημαινει οτι τα στοιχεια σου δεν φτανουν πουθενα.δεν δρομολογουνται.καπου υπαρχει θεμα.

On 9/12/2017 at 11:18 AM, slk200gr said:

το Kv ανηκει στον οτε.εκτος αν καποιος πεφτει σε Kv απο wind ή vodafone οποτε εκει φταιει ο αντιστοιχος.

On 13/12/2017 at 11:24 PM, Lewnidas1995 said:

εγώ δεν πήρα το μήνυμα αυτό πριν 6 μέρες. Το πρόβλημα δεν ειναι της φορθνετ μιας και δεν ξερω αν ενημερώθηκες σωστά. το πρόβλημα ειναι του ΟΤΕ, και ΟΤΕ να βάλεις δηλαδή πάλι δεν θα έχεις ιντερνετ και θα πρέπει να περιμένεις να έρθει ο τεχνικός.

αν ειναι sync no ip το θεμα δεν ειναι σε χαλκο εξω αλλα σε ρυθμισεις.δεν χρειαζεται να βγει τεχνικος εξω.μπορει να παει σε αλλο παροχο να πεσει σε αλλο Port και ολα οκ.δεν εχει να κανει ο παροχος.οποιονδηποτε παροχο μπορει να εχει καποιος και να ειναι Sync no ip ειτε σε adsl ειτε σε vdsl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...