Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά. Είμαι απίστευτα απεγνωσμένος με την συγκεκριμένη εταιρία. Αφού είχα πρόσημα στην γραμμή, με το ζόρι έπιανα 6mbps από εκεί π έπιανα τουλάχιστον 14 και 1 μήνα δοκιμαζαμε 1002 πράγματα, με είπαν να βάλουμε vdsl και θα λυθεί το θέμα. Έτσι λοιπόν έκανα αίτηση για vdsl και την 9η μέρα μετά την αίτηση το ρουτερ του adsl σταμάτησε να στέλνει ίντερνετ, κάτι το οποίο σήμαινε ότι ενεργοποιηθηκε η vdsl μου. Έτσι σύνδεσα το ρουτερ της vdsl και τίποτα. Αυτό έγινε Δευτέρα. Από εκείνη την μέρα δεν έχω ίντερνετ. Έχω μιλήσει με 10 διαφορετικούς εκπροσωπους και κανένας δν ξέρει τι συμβαίνει. Όλοι μου λένε θα το δηλώσουν βλάβη κ απλά μου λένε θα σας καλέσουν οι τεχνικοί μας καλή σας ημέρα. Αυτό γίνεται από Δευτέρα 4 του μήνα. Δεν μου έχει δώσει κάνεις συγκεκριμένη απάντηση στο πρόβλημα π υπάρχει. Όλοι λένε ότι θα το δουν οι τεχνικοί μας. Σήμερα έκανα αίτηση διακοπής και μου είπαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να φτιαχτεί. Έχω κάνει φασαρία στο κατάστημα διότι δν γίνεται να ξοδεύω μβ εγώ επειδή αυτοί έχουν ένα θέμα κ δν ξέρουν να το λύσουν. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι το router συγχρονίζει αφού το broadband ανάβει σταθερά πράσινο. Από κει και πέρα δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Γνωρίσει κάνεις κάτι πάνω στο θέμα;

• Like 1
Δημοσ.

Κωδικούς κ μου έστειλαν κ τους ήξερα. Το πρόβλημα είναι δικό τους. Δν μου στέλνουν ip απ ότι έχω καταλάβει. Αλλα αυτοί δν μου το λένε.

Δημοσ.

σωστά

δοκίμασες κάπιο ρεσετ στο ρουτερ;

επίσης συνδέεσαι σε καφαο η αστικό κεντρο;

Αδερφέ από δοκιμές χόρτασα και χώνεψα κι ολας. Έχω κάνει πάνω από 100 ρεσετ κ άλλες τόσες συμπλήρωσα κωδικούς και με πετάει με το μήνυμα concetrator cant reachable (κάτι τέτοιο).

Δν μ έχουν πει αν είμαι σε καφαο ή αστικό κέντρο, αλλά λογικά σε καφαο είμαι γτ σε περίμετρο 70-90 μέτρων έχω 3 καφαο σπίτι μου.

Δημοσ.

σε ρωταω γτ αν εισαι σε αστικο κεντρο θελει μια ρυθμισουλα ενω σε καφαο θελει αλλους κωδικους λογω οτι παιρνεις καφαο μεσω οτε θελει αλλους κωδικους 

Δημοσ.

για τον τοπικ σταρτερ και το προβλημα του ειναι αυτο που λεμε συγχρονιζει αλλα δεν παιρνει ip αλλιως σαν sync noip.στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτο το προβλημα εχει να κανει με τον παροχο που εχει το dslam και οχι με τον τελικο παροχο που εχεις την συνδεση .στην προκειμενη περιπτωση ο οτε εχει το dslam και ο παροχος πισω απο αυτον ειναι η forthnet.θα μπορουσε το dslam να ηταν wind και παροχος καποιος αλλος.μπορει να ειναι λαθος στο configuration μπορει κολλημενη πορτα και στην περιπτωση που φταιει ο πελατης ειναι αμα εχει λαθος vlan id που με το ρουτερ που δινουν οι παροχοι δεν γινεται.ο τοπικ σταρτερ μαλλον εχει technicolor 5336 που μπορει να δει μεσα 3 connection.ενα για adsl ενα για ιδιοκτητο vdsl forthnet με vlan id 1102 και ενα για τους αλλους παροχους πχ οτε με vlan id 835. αν ο τοπικ σταρτερ δεν κανει dial στην λαθος συνδεση οποτε περνει και concentrator not reachable μετα απλα παει βλαβη στον παροχο που εχει το dslam στην περιπτωση στον οτε.ο οτε εχει 48 ωρες για αρση ασχετα βεβαια αν θα το φτιαξει στην πραξη η οχι.αν ο παροχος περιπτωση forthnet δεν βλεπει καν mac address του ρουτερ κατι τον σταματαει πιο πριν, οποτε εκει μπορει να ειναι οποιοδηποτε προβλημα στο κομματι του οτε.δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που το παθαινει αυτο και αυτο το προβλημα υπαρχει και υπηρχε ακομα και στο adsl.το ειχα πετυχει και πολλα χρονια πριν βγει το ιδιοκτητο με καποια καινουρια dslam του οτε που δεν ειχε τυχει να περαστουν καποιες ρυθμισεις.το πετυχα και πριν λιγο καιρο σε vdsl δεν εχει σημασια ποιος παροχος το οποιο αποκαταστηθηκε μετα απο επικοινωνια με τον οτε

• Like 2
Δημοσ.

Αντί για ath έχω dra λόγο πόλης μαλλον

ναι λογω πολης ειναι.δεν θυμαμαι απεξω ποιο ειναι αν ειναι το vdsl η το vdsl2 αλλα και τα δυο να παταγες ακομα θα σου εκανε connect το σωστο.το ενα ειναι που εχει και το @forthnet.gr στο τελος.

Έχω φορθνετ και το ρουτερ μου είναι tg788vn.

Έχω 3 σειρές που λέει connect. Adsl, vdsl και vdsl2

ιδιο με το 5336

επισης ακομα και λαθος στοιχεια να ειχες θα σου εβγαζε authentication failed και οχι concentrator not reachable

Δημοσ.

ναι λογω πολης ειναι.δεν θυμαμαι απεξω ποιο ειναι αν ειναι το vdsl η το vdsl2 αλλα και τα δυο να παταγες ακομα θα σου εκανε connect το σωστο.το ενα ειναι που εχει και το @forthnet.gr στο τελος.

ιδιο με το 5336

επισης ακομα και λαθος στοιχεια να ειχες θα σου εβγαζε authentication failed και οχι concentrator not reachable

Στις βλάβες που πήρα μου είπαν ότι το vdsl2 είναι το σωστό, παρ όλα αυτά δοκίμασα και στα 3. Επίσης δοκίμασα κ με λάθος στοιχεία και πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα, δν βγάζει authentication failed. Κάτι βρωμάει εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...