NotebookFreak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα... Μετα απο μια όχι κ τόσο συναρπαστικη αγορά ενός λάπτοπ αποφάσισα να πάρω ένα desktop για το γραφείο.Κοιτάζω σε κάποια ετοιμα tower καθώς δεν υπάρχει χρόνος να ψαχτώ κ πολύ..Τι θα μου προτείνατε? Οσο γίνεται πιο κομπακτ ..Αυτα τα all in one τύπου http://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/hp-aio-20-c000nv-195-e2-71104gb1tb-r2-all-in-one-pc/prod8210372pp/ αξίζουν? Ποσό που διαθέτουμε : 300-450Χρήση υπολογιστή :διαχείρηση eshop ,browser , και εννοειται word excel k.λπΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΝαιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Bολεύομαι και με τα hχεια της οθόνης .Ποντίκι και πληκτρολόγιο υπάρχουν, όμως θα ήθελα κ ένα πολυμηχάνημα-εκτυπωτη! Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?- Ναι αν γίνεται απο ένα κατάστημα γιατι δεν υπάρχει χρόνος/ Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να ειναι συναρμολογημένο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : OXI Για αυτο εδώ τι λέτε?http://www.e-shop.gr/innovator-office-g4600-polymixanima-canon-pixma-mx495-wifi-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912833 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από NotebookFreak
cpttony Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό του eshop, νομίζω αξίζει στα λεφτά του.
NotebookFreak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό του eshop, νομίζω αξίζει στα λεφτά του. o εκτυπωτης αξίζει ?Για τιμολόγια κυριως.. Ακυρο μόλις διάβασα αρκετά αρνητικά για το φαξ του
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό του eshop, νομίζω αξίζει στα λεφτά του. Ειδες τι επεξεργαστή έχει? 500 για αυτό το πράμα? Πεταμένα λεφτά.
cpttony Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ειδες τι επεξεργαστή έχει? 500 για αυτό το πράμα? Πεταμένα λεφτά.Φοράει G4600, και είναι στα 350 ευρώ. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι σόρρυ είχα ανοίξει αυτό του public. Αλλά και πάλι είναι χωρίς λειτουργικό και τραγικό τροφοδοτικό. Αν θέλει κάτι τότε μόνο σε επώνυμο Dell, HP, Lenovo. Επίσης πρέπει να μας πει τι εννοεί γραφείο. Κατάστημα ή γραφείο σπιτιού? 1
NotebookFreak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι σόρρυ είχα ανοίξει αυτό του public. Αλλά και πάλι είναι χωρίς λειτουργικό και τραγικό τροφοδοτικό. Αν θέλει κάτι τότε μόνο σε επώνυμο Dell, HP, Lenovo. Επίσης πρέπει να μας πει τι εννοεί γραφείο. Κατάστημα ή γραφείο σπιτιού? Κατάστημα eshop
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι για κατάστημα έστω και eshop δεν πρέπει να πάρεις και windows? Τα έχεις από παλιό μηχάνημα? Σε τέτοιες περιπτώσεις σε συμφέρει έτοιμο επώνυμο μηχάνημα για να έχεις την onsite εγγύηση που σημαίνει ότι έρχονται στον χώρο σου χωρίς εσύ να χρειαστείς κάτι οπουδήποτε. Π.χ. Το φθηνότερο αξιόλογο με 3 χρόνια Onsite εγγύηση με win 10. https://www.skroutz.gr/s/10553484/HP-280-G2-MT-i3-6100-4GB-500GB-W10.html Αν δεν έχεις πρόβλημα να αγοραστούν κομμάτια με συναρμολόγηση από το κατάστημα γράψε μας. Αν κάποιο κομμάτι παρουσιάσει βλάβη θα πρέπει τότε εσύ να αναλάβεις να στείλεις πίσω στο κατάστημα. 2
NotebookFreak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι για κατάστημα έστω και eshop δεν πρέπει να πάρεις και windows? Τα έχεις από παλιό μηχάνημα? τα εχω απο το λάπτοπ
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όχι φίλε μου δεν κάνουν από το λάπτοπ. Αυτά είναι μόνο για το λάπτοπ. Εκτός αν το λάπτοπ είναι ανενεργό για πολλούς μήνες.
NotebookFreak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όχι φίλε μου δεν κάνουν από το λάπτοπ. Αυτά είναι μόνο για το λάπτοπ. Εκτός αν το λάπτοπ είναι ανενεργό για πολλούς μήνες. Δεκτό αλλά όπως βλέπεις δεν ειναι το θέμα μας αν έχει windows ή οχι ο υπολογιστής μας .. Αν είναι για κατάστημα έστω και eshop δεν πρέπει να πάρεις και windows? Τα έχεις από παλιό μηχάνημα? Σε τέτοιες περιπτώσεις σε συμφέρει έτοιμο επώνυμο μηχάνημα για να έχεις την onsite εγγύηση που σημαίνει ότι έρχονται στον χώρο σου χωρίς εσύ να χρειαστείς κάτι οπουδήποτε. Π.χ. Το φθηνότερο αξιόλογο με 3 χρόνια Onsite εγγύηση με win 10. https://www.skroutz.gr/s/10553484/HP-280-G2-MT-i3-6100-4GB-500GB-W10.html Αν δεν έχεις πρόβλημα να αγοραστούν κομμάτια με συναρμολόγηση από το κατάστημα γράψε μας. Αν κάποιο κομμάτι παρουσιάσει βλάβη θα πρέπει τότε εσύ να αναλάβεις να στείλεις πίσω στο κατάστημα. τώρα είδα το edit σου.. ι3 ή να πάω σε g4600 (αν τον λέω καλά>) για να πέσει κιάλλο το budget?
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πάνε και σε 4600. Σου κάνει και αυτός. Κοίτα όμως να σου δίνει 3 χρόνια onsite. Όχι κάτω από 3. Αυτό είναι και το νόημα του brand name pc. Διαφορετικά το παίρνεις σε κομμάτια. Από i5 και πάνω νομίζω δίνουν 5 χρόνια on site. 1
NotebookFreak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πάνε και σε 4600. Σου κάνει και αυτός. Κοίτα όμως να σου δίνει 3 χρόνια onsite. Όχι κάτω από 3. Αυτό είναι και το νόημα του brand name pc. Διαφορετικά το παίρνεις σε κομμάτια. Από i5 και πάνω νομίζω δίνουν 5 χρόνια on site. Aν έχεις να προτείνεις και τίποτα
villasg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Επισης στα ετοιμα που εβαλες δεν ειδα ssd , εν ετη 2018 χωρις ssd για το λειτουργικο ......... Αδικαιολογητος Παντως μα τα χρηματα που διαθετεις δεν μπορεις να κανεις κατι αξιολογο ( pc + monitor + πολυμηχανημα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα