JohNickZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Και εδω NL ακομη δεν φαινεται το τρακινγκ. Να παραλαβουμε μεσα στις γιορτες λιγακι χλωμο.
Craven Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Είχα μια ελπίδα μήπως και το είχα μέχρι την Παρασκευή 22/12 (τι λέω τώρα...) για να το πάω δώρο. Τελικά και τα 3 φορτώθηκα (όπως και το θερμόμετρο που αναγκάστηκα να το χαρίσω/υποσχεθώ σε συγγενή προκαταβολικά οπότε το χρεώθηκα τσάμπα χωρίς να το θέλω) και στις γιορτές που ήθελα το ένα δεν θα το έχω... και δεν μπορώ να κάνω και πίσω τώρα Μου φαίνεται περίεργο απ τις 7/12 το tracking να μην δείχνει το παραμικρό στις 11/12 (ούτε σε standard shipping έτσι)...
Agathoklis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 κανα εικοσαρι μερες υπολογιστε παραγγελια 14/11 ξεκινησε 15/11 , Ολλανδια φανηκε 23/11 και το παρελαβα 3/12 με priority νιαου νιαου. Μου φαίνεται περίεργο απ τις 7/12 το tracking να μην δείχνει το παραμικρό στις 11/12 (ούτε σε standard shipping έτσι)... αυτος ειναι ο αριθμος που θα παρει οταν φυγει απο Ολλανδια , μεχρι την Ολλανδια δεν εχει tracking #
panosss567 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 κανα εικοσαρι μερες υπολογιστε παραγγελια 14/11 ξεκινησε 15/11 , Ολλανδια φανηκε 23/11 και το παρελαβα 3/12 με priority νιαου νιαου. αυτος ειναι ο αριθμος που θα παρει οταν φυγει απο Ολλανδια , μεχρι την Ολλανδια δεν εχει tracking # Έχει αντικαταστήσετε με το νούμερο σας στον σύνδεσμοhttp://www.flytexpress.com/Tracking/PackageTracking.aspx?trackingNumber=RU129134341NL
Intruder7s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Σαν ανακεφαλαίωση για να σιγουρευτώ κι εγώ: 1) Συναγερμός https://www.banggood.com/Digoo-DG-HOSA-GSMWIFI-Smart-Home-Security-Alarm-Systems-Safeguard-Alert-with-APP-Control-p-1161427.html?rmmds=collection&utmid=2428&cur_warehouse=CN 2) Ηχείο-σειρήνα (επειδή απ'ότι διαβάζω ο συναγερμός σε ειδοποιεί στο κινητό μέσω της εφαρμογής ή δικτύου κινητής αλλά δεν κάνει κάποιο ήχο να ακουστεί στο σπίτι) https://www.banggood.com/Digoo-DG-ROSA-433MHz-Wireless-Standalone-Alarm-Siren-Multi-function-Security-Systems-Host-p-1169577.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto&cur_warehouse=CN 3) Θερμόμετρο https://www.banggood.com/Digoo-DG-C3-Wireless-Color-Backlit-USB-Hygrometer-Thermometer-Weather-Forecast-Station-Alarm-Clock-p-1132162.html?rmmds=collection&utmid=2428&cur_warehouse=CN Αυτά δεν είναι τα αντικείμενα? Ρωτάω καθώς βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης και δύσκολο να βρω κάποιον να μοιραστούμε την παραγγελία οπότε ψάχνω να δω τί αντικείμενα θα μπορούσα να προσθέσω για να είναι χρήσιμα για εμένα. Ευχαριστώ.
Sebu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πηγαινε καλυτερα στη σελιδα που ειναι στο αρχικο αρχικο ποστ και δες ολα τα αντικειμενα που κανουν apply. Απο εκει εξαιρουνται οσα ειναι ηδη σε Promo Tag (καθως δεν τα συμπεριλαμβανει για να παρεις την εκπτωση των 99 δολλαριων) και οσα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα απο την κινεζικη αποθηκη οπως πχ η ζυγαρια. Μπορεις ομως να επιλεξεις κατι απο ευρωπαικη αποθηκη και η εκπτωση μπαινει κανονικα. Αν πχ βαλεις το Blitzwolf desk lamp, απο την ευρωπαικη αποθηκη που ειναι αμεσα διαθεσιμο σε μαυρο και UK plug, εχει ιδια τιμη με την Promo της κινεζικης αποθηκης και απλα πληρωνεις 7-8 ευρω μεταφορικα αντι 2 του priority direct και θα ερθει και πιο γρηγορα. Με τον τροπο αυτο ομως αν θες οντως το πορτατιφ, εχεις βαλει ηδη στο καλαθι σου ενα προιον αξιας 39-40 ευρω καλυπτοντας μεγαλο μερος απο την ελαχιστη αγορα των 200 δολλαριων (ή καπου 196-198 σε ευρω που επαιζε στο δικο μου καλαθι). Εχει και ζυγαρια για την κουζινα, εχει και ενα bluetooth ηχειακι. Γενικα εχει βλακειουλες gadget-οειδη για να φτασεις το πλαφον αγορας για να παρεις την εκπτωση.
Intruder7s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έτσι το έκανα ευχαριστώ. Θα κάνω παραγγελία από Κρήτη και θα στείλω σε άλλο ένα μέλος στη Λάρισσα που επικοινώνησε μαζί μου. Αν υπάρχει κάποιος άλλος που να ενδιαφέρεται για το συναγερμό ( ή κάτι άλλο της προσφοράς ) αν επικοινωνήσει μαζί μου να συμπληρώσουμε την παραγγελία. Ευχαριστώ. Edit: Υπάρχει και 3ο άτομο από Αθήνα και συμπληρώσαμε την 3άδα! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Intruder7s
turbakiasss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν περισσεύει σε κάποιον ένας συναγερμός από Αθήνα ας ρίξει μια ενημέρωση. Ιδανικά θα ήθελα να βάλω και ένα θερμόμετρο Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από turbakiasss 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επαναφερω στην ζωη το θεμα γιατι μολις παρελαβα επιτελους 6 συναγερμούς, 2 θερμομετρα και ένα σκασμο εξτραδακια. όλα ηρθαν σε αψογη κατασταση μονο στα εξτραδακια ειχαν στραπατσαριστει λιγο οι συσκευασιες αλλα γενικα όλα ηρθαν μια χαρα. όλα αψογα, αργησαν βεβαια λιγο λογω εορτων αλλα οκ thank και παλι ts ηταν σουπερ προσφορα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από matrixxx spoiler 1 2
vasilis1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Κι εγώ παρέλαβα χθες τα μισά βέβαια από τα δικά σου.και σε εμένα όλα καλά ηρθαν
Agathoklis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θερμόμετρο πάντως είναι το πρώτο ηλεκτρονικο θερμόμετρο που έχω πιάσει στα χέρια μου και λειτουργεί σωστά... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Agathoklis
orck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δεν ανυσηχειτε καθολου για τον ασυρματο κινεζικο συναγερμο; Την ακτινοβολια που θα εκπεμπουν ολοι οι αισθητηρες μαζι. Σε ενα μηχανημα που αμφιβαλλω εαν ακολουθει πιστοποιησεις.
Billator Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, orck είπε Δεν ανυσηχειτε καθολου για τον ασυρματο κινεζικο συναγερμο; Την ακτινοβολια που θα εκπεμπουν ολοι οι αισθητηρες μαζι. Σε ενα μηχανημα που αμφιβαλλω εαν ακολουθει πιστοποιησεις. Χαχαχα, μου αρέσει όταν διαβάζω τέτοια. Για πες μας γιατί πιστεύεις ότι είναι επικίνδυνο; Γιατί πολύ φοριέται αυτό της ακτινοβολίας τελευταία.
orck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Το ηξερα οτ θα βρεθει καποιος σαν εσενα. Διαβασες καλα τι εγραψα; Διαβασες κατι για πιστοποιησεις; Εαν προσπαθεις να βρεις καποιον πιθηκο που μολις βγηκες απο την σπηλια να σου πει για καρκινους, λυπαμαι ψαξε αλλου. Θα σου πω ομως οτι πρεπει να εχουν συγκεκριμενα ορια που πρεπει να τηρουνται. Εχουν πιστοποιησεις FCC και CE; Εαν ναι τοτε ολα καλως, δεν εχω να πω κατι αλλο, απλα το εχω σαν απορια.
ssof Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Τι αυτονομία έχουν οι παγίδες ? Υπάρχει 'ενδειξη χαμηλής ή άδειας μπαταρίας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα