papafigos84 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Σημερα, θα κανω μια παραγγελια για 3 συναγερμους και 1 θερμομετρο. Αθηνα. Οπως ειπε παραπανω αλλο μελος, 29 ευρω οι συναγερμοι,19 το θερμομετρο. Επισης εχω τραπεζα Πειραιως για τη μεταφορα χρηματων. Οποιος ενδιαφερεται, ας επικοινωνησει.
panosss567 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα ξέρει κανείς αν μπορούν σε αυτούς τους συναγερμούς να συνδεθούν και ενσύρματες παγίδες;
calico Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ήρθε ο συναγερμός το μεσημέρι, τον άνοιξα και δούλευε κανονικά. Δύο παρατηρήσεις δεν έχει τροφοδοτικό και χρειάζεται και σειρηνα Πόσο κοστίζουν αυτά;
stavag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα ξέρει κανείς αν μπορούν σε αυτούς τους συναγερμούς να συνδεθούν και ενσύρματες παγίδες; ενσυρματες οχι wireless ναι .τον εχω περιπου 5 μηνες και ειναι καταπληκτικος
cdrov Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα και εγώ την αγορά, περισεύει ένα θερμόμετρο, όποιος θέλει - (Αθήνα)
Mpiftekis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το σήμα από τα accessories μπορεί να περάσει μέσα από 2 τοίχους; Επίσης, όλα τα accessories έχουν δικιά τους μπαταρία, εεε;
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το σήμα από τα accessories μπορεί να περάσει μέσα από 2 τοίχους; Επίσης, όλα τα accessories έχουν δικιά τους μπαταρία, εεε; Ναι και στα 2
papafigos84 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει διαθεσιμο θερμομετρο στην Αθηνα, μετα απο παραγγελια που εκανα με τον φιλο diplo.
dsk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 και εγω ειμαι μεσα για συναγερμο. απο κοζανη ειμαι αν υπαρχει κανενας για να παραγγείλει . καπου ειδα οτι υπαρχει ατομο πτολεμαιδα... θα με βοηθουσε πολυ... ευχαριστω
JohNickZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 και εγω ειμαι μεσα για συναγερμο. απο κοζανη ειμαι αν υπαρχει κανενας για να παραγγείλει . καπου ειδα οτι υπαρχει ατομο πτολεμαιδα... θα με βοηθουσε πολυ... ευχαριστω Καλησπερα φιλε, δυστυχως μαζευτηκαμε κ την ριξαμε την παραγγελια χτες το βραδυ.
dsk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Κρίμα... Δεν πειράζει όμως να χαρείτε την παραγγελία σας... Να λέμε και ενα ευχαριστώ και ας μην μας κάθεται...
Lecter D Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει ακόμα η προσφορά; ( Είμαι από κινητό και δεν ανοίγει το σαιτ)
eagle_eyes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει ακόμα η προσφορά; ( Είμαι από κινητό και δεν ανοίγει το σαιτ) Δες το post στη σελίδα 5 1
Lecter D Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δες το post στη σελίδα 5Δεν το χα προσέξει ευχαριστώ. Χθες μου είπες ότι η οδοντοβουρτσα που είναι στα xmas sales δεν πιάνεται στην προσφορά γιατί δεν είχε το σηματάκι, ποιο σηματάκι διότι προσπαθω να καταλάβω και τίποτα. Ένα μόνο xmas μου βγάζει και στα 2. Κάτι άλλο, θα χρειαστούμε έξτρα το μεγάφωνο;
macovet Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 για συναγερμό από αθήνα, μέσα, αν μαζευτούμε πάλι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα