Chrisl7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πόσο βγαίνει περίπου το άτομο ο συναγερμός; Άμα είναι έκανα με τον cdrov ενα τεμαχιο. Μπορώ να πάρω άλλο ένα με τον στελιο το θέλω για τον αδερφό μου Α οκ βρηκες. Προηγήτε ο antgen. Το θερμόμετρο ποιο είναι ακριβώς;
maxdore217 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν μαζευτείτε αλλος ένας γ ένα τεμάχιο συναγερμό και ένας που να θέλει το θερμόμετρο αναλαμβάνω να ρίξω άλλη μια παραγγελία εγώ επειδή ένας δικός μου θέλει ένα συναγερμό. Papafigos84 = 1 συναγερμός. Έστειλα! να δούμε βέβαια αν είσαι κοντά ( για έναν συναγερμό )..τα λέμε σε Pm να δούμε.
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πόσο βγαίνει περίπου το άτομο ο συναγερμός; Άμα είναι έκανα με τον cdrov ενα τεμαχιο. Μπορώ να πάρω άλλο ένα με τον στελιο το θέλω για τον αδερφό μου Α οκ βρηκες. Προηγήτε ο antgen. Το θερμόμετρο ποιο είναι ακριβώς; Μαζί με τα priority mail βγαίνει (τα υπολογίσαμε το μεσημέρι με ένα άλλο μέλος στην πρώτη μας παραγγελία) 29€ δινει κάθε μέλος για κάθε συναγερμό Και 19€ για το θερμόμετρο Xiaomi θερμόμετρο τσεκαρε το πιο κάτω στο λίνκ του ts είναι. 1
Lecter D Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια ειμαι και γω μεσα σε περιπτωση που ψαχνεται ατομο για συναγερμο + Οτι θελω και την οδοντοβουρτσα οποτε καλυπτω τα χρηματα . -Αθήνα
eagle_eyes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι απο κινητό δεν μου το ανογει Από το κινητό σου άνοιξε το link του 1ου post με Chrome. Στο Chrome επέλεξε τις 3 τελείες πάνω δεξιά και τέλος την επιλογή Request desktop site. Η προσφορά απ' ότι κατάλαβα δεν ισχύει στην mobile έκδοση ούτε στην εφαρμογή του banggood. Είναι μόνο για την desktop έκδοση. Παιδια ειμαι και γω μεσα σε περιπτωση που ψαχνεται ατομο για συναγερμο + Οτι θελω και την οδοντοβουρτσα οποτε καλυπτω τα χρηματα . -Αθήνα Η οδοντόβουρτσα λόγω του ότι έχει το tag promo δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα $199 για να πάρεις την έκπτωση.
papafigos84 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια,ενδιαφερομαι για εναν συναγερμο. Αθηνα
moumos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ ενδιαφέρομαι για έναν συνάγερμο στην περιοχή της Βέροιας.Μπορω να το πάρω και από την Πτολεμαΐδα ή Θεσσαλονίκη αν βολεύει τον συναγωνιστή.
Agathoklis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ήρθε ο συναγερμός το μεσημέρι, τον άνοιξα και δούλευε κανονικά. Δύο παρατηρήσεις δεν έχει τροφοδοτικό και χρειάζεται και σειρηνα
dimoskoutr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ βρήκα άκρη με θερμόμετρο σε παραγγελία από εδώ μέσα οπότε δεν ψάχνω πια, ευχαριστώ πάντως και να είμαστε καλά να παραλάβουμε! Ένα link για την οδοντόβουρτσα; Αν και για να βρεις ανταλλακτικά βουρτσάκια δύσκολο...
cdrov Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, Υπάρχει ένα διαθέσιμο θερμόμετρο Αθήνα και ίσως και ένας συναγερμός, ενδιαφέρεται κάνεις?
diplo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι Και εγώ για ένα συναγερμό από Αθήνα. Αν έχει καμία θέση σε ομαδική, ενημερώστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα