stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Mηπως να παμε για αλλη μια τετραδα? υπαρχει και αυτή η περιπτωση γιατι θα με φατε με τον χαμο που κανατε 1
trikiklas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν κάνει κάποιος παραγγελία από Θεσσαλονίκη θα με ενδιέφερε και εμένα ένας συναγερμός.
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 επεσε παραγγελια τελικα με 3 συναγερμους και ενα θερμομετρο με συμπραξη αλλων 2 μελων που θα τα μοιραστουμε (εκανα και μια ξεχωριστη παραγγελια εγω με 8 παγιδες για πορτες,4 ανιχνευτες κινησης,2 κοντρολ λειτουργιας,1 σειρηνα και ενα εξωτερικο ηχειο για να τα δοκιμασω και αυτα) μολις λαβω θα γραψω εντυπωσεις. ευχαριστουμε ts 1
Craven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα και εγώ μια 3άδα μιας και σκεφτόμουν τον συναγερμό για δώρο όταν θα ανέβω Θεσσαλονίκη και το θερμόμετρο για εμένα αλλά δεν με έπαιρνε αυτή τη στιγμή να δώσω κοντά 100 ευρώ (τι 100.. ουτε καν 30 δεν είχα σκοπό για δώρο μιας και είχα ήδη πάρει άλλο δώρο δυστυχώς)... ελπίζω πουλώντας τους 2 συναγερμούς φτηνά, να βγάλω τα σπασμένα (δεν νομίζω κανείς να τους πήρε 3 για άλλο λόγο εκτός απο δώρα, αν έχει τόσα άτομα να χρειάζονται συναγερμούς ή για να κρατήσει μόνο τον ένα.. ας είμαστε ειλικρινείς )... και πάλι δίστασα αρκετά καθώς ήταν έξοδα που δεν τα είχα υπολογίσει αυτή τη στιγμή αλλά ήταν αρκετά καλή ευκαιρία για να την προσπεράσει κάποιος χωρίς σκέψη... ελπίζω με το priority όντως να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα αλλιώς την κάτσαμε την βάρκα.. Για να δούμε... όπως και να χει ευχαριστούμε τον TS.
kmarios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 έμεινε κάποιος, απο Αθήνα, που να ενδιαφέρεται για ομαδική αγορά ?
cdrov Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ μάλλον.... ποιο είναι το θερμόμετρο για το οποίο μιλάμε?
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Της xiaomi το θερμόμετρο Τσεκαρε το λίνκ
antgen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι και εγώ για έναν συναγερμό, είμαι Αθήνα
Rush13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι και εγώ για έναν συναγερμό, Λάρισα- βόλο και γύρω γύρω
JohNickZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Κ εγώ για συναγερμό παιδιά ισως κ δυο τεμαχια. Πτολεμαΐδα. Οποιος ενδιαφερεται για ενα συναγερμο κ θερμομετρο μπορουμε να στειλουμε μια παραγγελια.
sintalkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά στην προσφορά είναι μήπως κανένα καλό tablet (xiaomi,cube,teclast,onda,chuwei ktl) ή κανένα καλό προιόν της xiaomi όπως ή smart scale ? άκυρο δεν βλέπω κάτι που να με ενδιαφέρει αλλά γιατί τέτοιο πάθος με τους συναγερμούς ,είναι τόσο καλοί? 1
dimoskoutr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ενδιαφέρομαι για ένα θερμόμετρο και ευχαρίστως να συμμετέχω σε ενδεχόμενη αγορά πληρώνοντας ότι μου αναλογεί... Αλλιώς το priority μου βγαίνει πιο ακριβό από το θερμόμετρο!!!
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά στην προσφορά είναι μήπως κανένα καλό tablet (xiaomi,cube,teclast,onda,chuwei ktl) ή κανένα καλό προιόν της xiaomi όπως ή smart scale ? άκυρο δεν βλέπω κάτι που να με ενδιαφέρει αλλά γιατί τέτοιο πάθος με τους συναγερμούς ,είναι τόσο καλοί? Γ το ποσό που βγαίνουν είναι αρκετά καλοί +Έχουν πανφθηνα περιφερειακά (Έχουν σε προσφορά παγίδες πορτας με 2.5€ και ανιχνευτές κίνησης με 5 ευρώ,και πολλά ακόμα)
dimoskoutr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έλα και μας έμεινε ένας συναγερμός και χτυπάμε παραγγελία, κάποιος αν ενδιαφέρεται ένα pm ας μου στείλει ή στον JohNickZ...
averel01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Από Θεσσαλονίκη είμαι και θέλω και εγώ. Αν κάποιος εχει σκοπό να παραγγείλει ας μου στείλει πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα