xristoslet Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 [offtopic] Τι μέθοδο βάζουμε στο bangood για να γλιτώσουμε το τελωνείο αν δεν υπάρχει σε EU ? Το αντίστοιχο του EU Express δηλαδη απο το gearbest ? [/offtopic] Priority Direct Mail απλά το κακό του είναι οτι δεν μπορείς να πάρει πράγματα που στο σύνολο βγαίνουν πολλά κιλά αλλά η τιμή των μεταφορικών είναι πολύ χαμηλή και αξίζει να σπας τις παραγγελίες αν μπορείς... 1
kont Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 βρηκα τροπο για παραγγελια με priority(ετσι αποφευγουμαι το τελωνειο σωστα; ):βαλτε 3 συναγερμους και ενα xiaomi θερμομετρο απο το section για παιδια και το παιρνει.Ειμαι βολο και μπορω να παραδοσω και θεσσαλονικη. θελω αλλα 2 ατομα. οσοι ενδιαφερονται πμ. πειτε αν ενδιαφερεστε για το θερμομετρο αλλιως το παιρνω εγω
solton57010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 βρηκα τροπο για παραγγελια με priority(ετσι αποφευγουμαι το τελωνειο σωστα; ):βαλτε 3 συναγερμους και ενα xiaomi θερμομετρο απο το section για παιδια και το παιρνει.Ειμαι βολο και μπορω να παραδοσω και θεσσαλονικη. θελω αλλα 2 ατομα. οσοι ενδιαφερονται πμ. πειτε αν ενδιαφερεστε για το θερμομετρο αλλιως το παιρνω εγω Ωραιος τσεκαρε τα pm
teotsi21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 [offtopic] Τι μέθοδο βάζουμε στο bangood για να γλιτώσουμε το τελωνείο αν δεν υπάρχει σε EU ? Το αντίστοιχο του EU Express δηλαδη απο το gearbest ? [/offtopic]Priority Direct Mail. Δεν είναι διαθέσιμο παντού.
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 βρηκα τροπο για παραγγελια με priority(ετσι αποφευγουμαι το τελωνειο σωστα; ):βαλτε 3 συναγερμους και ενα xiaomi θερμομετρο απο το section για παιδια και το παιρνει.Ειμαι βολο και μπορω να παραδοσω και θεσσαλονικη. θελω αλλα 2 ατομα. οσοι ενδιαφερονται πμ. πειτε αν ενδιαφερεστε για το θερμομετρο αλλιως το παιρνω εγω Την κάνατε τελικα; Το δοκιμασα τώρα και με άλλους συνδιασμούς και παλι δεν πιάνει..
kont Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι κανονικά, βάλε τον συναγερμό και το θερμόμετρο από τα λινκ του 1ου ποστ
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι κανονικά, βάλε τον συναγερμό και το θερμόμετρο από τα λινκ του 1ου ποστ Τα εβαλα Πόσα τεμάχια να βάλω από το καθένα; Έβαλα πχ 3 συναγερμούς και 1 θερμόμετρο + μεταφορικά. Πρέπει να φτάσει τα 200 περίπου $ Οπότε κ βάζεις τον κωδικό κ πέφτει η τιμή. Το έκανα πολλές φορές με διαφορετικους συνδιασμούς κ ακόμα τίποτα.δεν περνάει το κουπόνι
Xander Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τα εβαλα Πόσα τεμάχια να βάλω από το καθένα; Έβαλα πχ 3 συναγερμούς και 1 θερμόμετρο + μεταφορικά. Πρέπει να φτάσει τα 200 περίπου $ Οπότε κ βάζεις τον κωδικό κ πέφτει η τιμή. Το έκανα πολλές φορές με διαφορετικους συνδιασμούς κ ακόμα τίποτα.δεν περνάει το κουπόνι Πρέπει να το κάνεις μέσα από το κανονικό site (από υπολογιστή πχ) και όχι από το app ή το mobile. Βάλε τρεις συναγερμους και ένα θερμόμετρο και θα στο πάρει το κουπόνι. 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να το κάνεις μέσα από το κανονικό site (από υπολογιστή πχ) και όχι από το app ή το mobile. Βάλε τρεις συναγερμους και ένα θερμόμετρο και θα στο πάρει το κουπόνι.Αααα ωραίος Μέσα από το app προσπάθησα τόσες φορές. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου (Θέλω τους 2 συναγερμούς, αν κάποιος θέλει το θερμόμετρο η 1 συναγερμό μου λέει,Αθήνα είμαι)
cmour79 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αααα ωραίος Μέσα από το app προσπάθησα τόσες φορές. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου (Θέλω τους 2 συναγερμούς, αν κάποιος θέλει το θερμόμετρο η 1 συναγερμό μου λέει,Αθήνα είμαι) Στέλιο ενδιαφέρομαι εγώ για τον 1 συναγερμό. Στέλνω pm.. 1
link67 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παντως αν γινει κι αλλη παραγγελια ειμαι κι εγω μεσα, μπορω να παραλαβω κι απο Αθηνα κι απο Βολο.
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Στέλιο ενδιαφέρομαι εγώ για τον 1 συναγερμό. Στέλνω pm.. Μισό γιατί μ στείλατε 5 άτομα pm Στέλιο θέλω 1 ΣΥΝΑΓΕΡΜΌ (Αθήνα) Κάτσε να δω τα pm γιατί έγινε χαμός.
link67 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μισό γιατί μ στείλατε 5 άτομα pm Κάτσε να δω τα pm γιατί έγινε χαμός. Mηπως να παμε για αλλη μια τετραδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα