Neoklis_vas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να προσθέσω έναν δευτερο σκληρό δίσκο στο laptop μου μιας και ο SSD 256GB πλέον είναι λίγος. Έψαξα λίγο και διαπιστώνω ότι αυτό δεν είναι δυνατό στο συγκεκριμένο μοντέλο. Παρακάτω είναι μία φωτογραφία του υπολογιστή, τι λέτε? Υπάρχει ελπίδα?
Neoklis_vas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Θα είναι η επόμενη λύση! Αλλά αν τυχόν υπάρχει δυνατότητα να μπει στο laptop το πρoτιμω, από το να κουβαλαω έναν εξ. σκληρό συνεχώς μαζί μου.
george_gpu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα δεν φαινεται στη φωτογραφια αν εχεις dvd rom ... αν εχεις το καταργεις και βαζεις ενα caddy 9,5 με ενα δισκο 500gb
ΛεναΛενα Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Νομιζω μπορεις ανετα να βαλεις εναν ssd mSata στον αδειο χωρο πανω αριστερα στη πρασινη πλακετα!
Neoklis_vas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα δεν φαινεται στη φωτογραφια αν εχεις dvd rom ... αν εχεις το καταργεις και βαζεις ενα caddy 9,5 με ενα δισκο 500gb To e7450 δεν έχει dvdrom αρα δεν ειναι δυνατο κατι τετοιο. Νομιζω μπορεις ανετα να βαλεις εναν ssd mSata στον αδειο χωρο πανω αριστερα στη πρασινη πλακετα! Μα η πρασινη πλακετα ειναι ηδη ο εγκατεστημενος ssd που εχω.. Ρωτάω αν μπορώ με κάποιο τρόπο (δεν ξερω αν γινεται) να μπει δευτερος.
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Χμμμ....θεωρητικα στη θυρα WWAN θα μπορουσες να βαλεις εναν δευτερο Msata αλλα με συγκεκριμενες διαστασεις (νομιζω υψος μεχρι 7 εκατοστα max...) αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια...
george_gpu Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 αν δεν ειναι κλειδωμενο το Bios να αναγνωρισει αλλη συσκευη περαν του wwan Χμμμ....θεωρητικα στη θυρα WWAN θα μπορουσες να βαλεις εναν δευτερο Msata αλλα με συγκεκριμενες διαστασεις (νομιζω υψος μεχρι 7 εκατοστα max...) αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια...
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Γιαυτο ειπα θεωρητικα...μπορει να μπει μεν αλλα το αν τον διαβασει απο εκει ειναι αλλη ιστορια.....
Neoklis_vas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Επομένως, υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω?
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μονο αν βαλεις ας πουμε εναν Mssd στην εκει θεση για να δουμε εαν μπαινει αυτουσια ή χρειαζεται ανταπτορα και μετα να δεις αν το bios τον βλεπει....αν πανε ολα καλα τοτε θα εχεις ακομη εναν σκληρο στο συστημα σου(που δεν καταλαβαινω γιατι η Dell το εκανε να μη δεχεται καποιο αλλο μεσο αποθηκευσης...)
Neoklis_vas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Βρηκα αυτο. https://tomtomic.wordpress.com/2014/05/13/dell-latitude-e7440-using-a-msata-ssd-in-the-msata-wwan-port-yes-you-can/ Οποτε λεω να το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα