doctorized Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Έχω μία εξωτερική ethernet πρίζα που θέλω να συνδέσω. Έρχεται το καλώδιο από το ρούτερ χωρίς να συνδέεται κάπου η άκρη του. Είδα σε βιντεάκια στο youtube, όπως αυτό:https://www.youtube.com/watch?v=sHy8mtW9eak για πως θα συνδεθεί στην υποδοχή της πρίζας. Η πρίζα έχει μέσα ακριβώς ίδιο μηχανισμό με αυτό του βίντεο και ξέρω που να συνδέσω το κάθε μικρό χρωματιστό καλώδιο. Η απορία μου είναι η εξής: τα καλώδια πώς κάνουν επαφή στο μηχανισμό; Με την πίεση μέσα στα δοντάκια του μηχανισμού γδέρνεται το πλαστικό περίβλημά τους και γίνεται η επαφή;
jkoukos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κάθε υποδοχή έχει 2 μυτερά λαμάκια, ανάμεσα στα οποία κουμπώνει το καλώδιο. Όταν το πιέζουμε με το εργαλείο, συμπιέζεται στα λαμάκια τα οποία σκίζουν το εξωτερικό περίβλημα και κάνουν σώμα με τον εσωτερικό αγωγό Ανάλογα την λειτουργία, τα λαμάκια έχουν διαφορετική μορφή. Αντίστοιχα γίνεται και στα βύσματα, με μόνη διαφορά ότι εκεί σπρώχνουμε την μεταλλική ακίδα προς το καλώδιο.
doctorized Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Με τι μπορώ να σπρώξω τα καλώδια; Δεν έχω το κατάλληλο εργαλείο. Τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω; Το εργαλείο πώς λέγεται;
jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εργαλείο καρφωτικό (συρμάτωσης) τηλεφωνικών συνδέσεων τύπου KRONE LSA-PLUS.
doctorized Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ!! Τελικά έκανα τη δουλειά μου με ένα ψιλό κατσαβίδι και δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα