oiko40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα ψάχνω επεξεργαστή μεχρι 310-320 ευρώ το πολύ με ενσωματομένη κάρτα γραφικών , προτάσεις ;
petran91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αφού δεν λες τι τον θες, μπες στο σκρουτζ, βαλε ιντελ μεχρι 320 ευρώ και πάρε τον ακριβότερο. 4
oiko40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αφού δεν λες τι τον θες, μπες στο σκρουτζ, βαλε ιντελ μεχρι 320 ευρώ και πάρε τον ακριβότερο. Για gaming θέλω αγόρι , και μέσα σε αυτά τα λεφτά ψάχνω όσο τον δυνατόν καλυτέρο και με μεγαλύτερες αποδόσεις και ψάχνω απόψεις.
keravnos21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καρτα γραφικων εχεις για να παιξεις σαν ανθρωπος η θα παιξεις με την ενσωματωμενη σαν χιονανθρωπος ? 7
oiko40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καρτα γραφικων εχεις για να παιξεις σαν ανθρωπος η θα παιξεις με την ενσωματωμενη σαν χιονανθρωπος ? Γι'αυτό θέλω με ενσωματομένη κάρτα γραφικών για να κάνω προσωρινά την δουλειά μου!
keravnos21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω και τι παιχνιδια σκεφτεσαι να παιξεις βεβαια αλλα μην περιμενεις πολλα πραγματα απο ενσωματωμενες καρτες , στο λεω γιατι θα σκασεις 300 ευρω μην ξενερωσεις.
oiko40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω και τι παιχνιδια σκεφτεσαι να παιξεις βεβαια αλλα μην περιμενεις πολλα πραγματα απο ενσωματωμενες καρτες , στο λεω γιατι θα σκασεις 300 ευρω μην ξενερωσεις. Για αρχή το θέλω για πολύ βασικά παιχνίδια όπως LoL,cs και στην χειρότερη κάνα overwatch σε low γραφικά αρκεί να τρέχει ομαλά όσο γίνετε, ξέρω είδι ότι οι ενσωματομένες έχουν χαμηλές δυνατότητες !Γενίκα θα πάρω σε κάποια φάση κάρτα γραφικών ενοείτε αλλά προς το παρόν δεν με παίρνει.
polaki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Θεωρώ ότι θα κάνεις πολύ καλύτερα τη δουλειά σου αν πάρεις μία αρκετά φθηνότερη CPU και να δώσεις και κάποια χρήματα για μία φθηνή κάρτα γραφικών. Σίγουρα σε μεταχειρισμένα στα λεφτά αυτά θα πάρεις αρκετά καλά specs, αλλά και σε καινούρια από Skroutz πάλι θα πρότεινα να πας στην ξεχωριστή λύση που ανέφερα. Τα περισσότερα παιχνίδια πλέον απτη στιγμή που έχουν 3D γραφικά ότι επεξεργαστή και να έχεις δεν θα αποδώσουν, αφού το μεγαλύτερο βάρος πεφτει στην GPU... Κοινώς "κοιμάται" η CPU και δουλεύει η GPU...
jgeorgiou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 αν η κύρια χρήση του pc είναι gaming σκέφτεσαι λάθος , πρέπει να αγοράσεις vga
Zaknafein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Οι μητρικές και οι μνήμες έχει δει πόσο πάνε; Άνοιξε θέμα στις Αναβαθμίσεις με το συνολικό διαθέσιμο ποσό, γιατί έτσι δουλειά δεν γίνεται. 2
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ο i5 8400 αξίζει σε σχέση με i5 6500? θα έχει αισθητή διαφορά?
TheELF Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ο i5 8400 αξίζει σε σχέση με i5 6500? θα έχει αισθητή διαφορά? Θα έχει αισθητή διαφορά σε κάποια προγράμματα, και σε κάποια παιχνίδια αν υπάρχει και η κατάλληλη κάρτα γραφικών.
tanasen01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα ψάχνω επεξεργαστή μεχρι 310-320 ευρώ το πολύ με ενσωματομένη κάρτα γραφικών , προτάσεις ; Πες μας όλο το σκεπτικό σου. Τι κάρτα γραφικών έχεις κατά νου να βάλεις, πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις για όλο το σύστημα κτλ. Υπάρχει μια φόρμα αναβάθμισης-νέων συστημάτων στο αντίστοιχο νήμα. Συμπλήρωσέ την και φτιάξε ένα νέο θέμα εκεί για να βοηθηθείς περισσότερο.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι οκ με κάλυψε ο φίλος πιο πάνω. Ευχαριστώ
Zaknafein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Σε κάλυψε, αλλά ξέρεις ότι θέλεις και καινούρια μητρική έτσι; Μόνο σε Ζ370 θα δουλέψει ο 8400.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα