levilevi2323 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας ελπίζω να μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος!Αρχικα ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ φορτώνει τα windows όταν τελειώνει μου πετάει την εξής μπλε οθόνη..μπαινω με f8 είτε σε "safe mode" είτε επιλέγοντας "τελευταια γνωστή ρύθμιση παραμετρων" και μου πετάει το εξής μυνημα στην δεύτερη φώτο και πλέον είναι το μοναδικό μυνημα που μου πετάει οπότε ξεκινάω το PC.Τι μπορεί να συμβαίνει;;Θέλω να πιστεύω πως το προβλημα ειναι ο σκληρός γιατί ήταν αρκετά παλιός και αργός! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από levilevi2323
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Γράψε αναλυτικά τα specs του υπολογιστή σου και τι windows έχεις. Τι εννοείς όταν μπαίνεις με safe mode? Μπαίνεις στα windows μόνο με safe mode?
levilevi2323 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπαίνω καθόλου στα windows απλά προσπάθησα να μπω με safe mode και μου πετάξε το μυνήμα της δεύτερης φωτογραφίας! Έχει πάνω τον Athlon x2 560 ,2gb ram,windows 7 και μητρική μια msi δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο!
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έχεις μπλε οθόνη που σημαίνει ότι είχε κάποιος driver έχει θέμα είτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο hardware. Εκτός και αν κάποιο malware έκανε ζημιά. Συνήθως αυτή η οθόνη προκαλείται από προβληματικό driver αλλά με δεδομένο ότι δεν μπαίνεις ούτε σε safe mode θα πρέπει να ξεκινήσεις ελέγχους για το hardware. Από το hardware από τα πρώτα που θα ξεκινούσα είναι: α) Δοκιμή άλλου καλού τροφοδοτικού. β) Δοκιμή άλλης κάρτας γραφικών ή αν η μητρική έχει ενσωματωμένα γραφικά σύνδεσε εκεί την οθόνη/TV και βγάλε την εξτρά κάρτα γραφικών. γ) έλεγχο του σκληρού. Αρχικά αν έχεις αν έχεις ένα 2ο pc τον συνδέεις εκεί, κάνεις εγκατάσταση το HD Sentinel Free Edition και βλέπεις την υγεία του. Μπορείς να ανοίξεις το πλαινό καπάκι του υπολογιστή και να δεις από ποια κομμάτια αποτελείται το pc. 1 1
levilevi2323 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση τελικά πήγα απευθείας σε αγορά Ssd και όντως ο σκληρός ήταν το πρόβλημα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα