Cosmonaut21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Έχει αγοράσει κάποιος από Ελλάδα ή εξωτερικό (amzon,ebay) κουκούλα αυτοκινήτου που να μην είναι ακριβή,να μου προτείνει;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί χρήση την θες; Για κάλυψη σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο; Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα ποτε κουκούλα. Με λίγη υγρασία μπορεί να φάει το χρώμα του ουρανού και όπου αλλού ακουμπάει. Προτιμώ να το έχω καλοκερωμενο παρά να έχω κουκούλα. 1
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το χειμώνα αν δεν είναι καμπριο που μπάζει νερά δεν υπάρχει λόγος χρήσης κουκούλας. Για το καλοκαίρι πολύ καλή λύση είναι η ημικουκούλα απλά να μπορείς να καλύπτεις το εσωτερικό. Επίσης καλό είναι να κοιτάξεις να έχει εσωτερική επένδυση με ύφασμα. Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σου προτείνω, από κει είχα πάρει και εγώ μια ημικουκούλα στα 30€, μια μεγάλη νομίζω είναι κάπου στα 60-70€. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε μεγάλη προσοχή στην υγρασία, δεν πρέπει να μένει πάνω από 3 μέρες σκεπασμένο το αυτοκίνητο.
VonLoutsos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το χειμώνα αν δεν είναι καμπριο που μπάζει νερά δεν υπάρχει λόγος χρήσης κουκούλας. Για το καλοκαίρι πολύ καλή λύση είναι η ημικουκούλα απλά να μπορείς να καλύπτεις το εσωτερικό. Επίσης καλό είναι να κοιτάξεις να έχει εσωτερική επένδυση με ύφασμα. Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σου προτείνω, από κει είχα πάρει και εγώ μια ημικουκούλα στα 30€, μια μεγάλη νομίζω είναι κάπου στα 60-70€. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε μεγάλη προσοχή στην υγρασία, δεν πρέπει να μένει πάνω από 3 μέρες σκεπασμένο το αυτοκίνητο. Αυτόκίνητο που έχουμε καταθέσει πινακίδες και δεν θέλουμε να το τρώει η βροχή και ο ήλιος(με δεδομένο οτι είναι σε εξωτερικό περιβάλον) τι προτείνετε/τι λύσεις υπάρχουν;
Cosmonaut21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο λόγος που το ψάχνω είναι αυτός που έγραψε και ο από πάνω.Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται ακινητοποιημένο στην αυλή (ιδιόκτητης) πολυκατοικίας.Είναι κανονικά δηλωμένος χώρος πάρκιν όμως το αυτοκίνητο έρχεται πολύ κοντά με τη μία άκρη του διαδρόμου όπου μπαινο-βγαίνουμε οπότε δε μπορώ να βάλω κάποιο σκέπαστρο και να το προστατεύσω. Ο χώρος δηλαδή είναι κάπως περίεργος οπότε και σκέφτομαι τη λύση της κουκούλας.Αυτό με την υγρασία που λέτε το σκέφτηκα.Σε άλλη ακριβή που είχα έβλεπα και κει υγρασία στον ουρανό ειδικά παρά το κόστος και την ποιότητά της. Στο amazon π.χ. βλέπω που αναφέρουν τη λέξη ''breathable'' για αυτόν ακριβώς το λόγο.Στις περισσότερες στα σχόλια λένε ότι βλέπουν υγρασία ακόμα και στις ακριβές και σε κάποιες λίγες ότι δεν υπάρχει θέμα.Γι'αυτό ρώτησα αν έχει κάποιος να μου προτείνει από δικιά του εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα