kat kat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παίδες, Μου πρότειναν ένα πακέτο σταθερής με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και μου ειπαν πως εαν κανω εκτροπη στο κινητο μπορω να παιρνω τηλεφωνα και απο το κινητο μου χωρις χρέωση απεριοριστα. Είναι αυτο δυνατό ή μου είπαν βλακείες; Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αν ειναι στον ίδιο πάροχο κινητό και σταθερό, μπορεί να γίνει
bill2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μίπως σου είπαν για μια εφαρμογη που χρησημοποιεις το σταθερό σου εκτός σπιτίου ;
kat kat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Όχι για εκτροπή μου είπαν, απλώς μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί αν ισχυει ολοι θα αγοραζαν τα πακετα με τα απεριόριστα σταθερα και κινητά και δεν θα αγόραζαν συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όχι για εκτροπή μου είπαν, απλώς μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί αν ισχυει ολοι θα αγοραζαν τα πακετα με τα απεριόριστα σταθερα και κινητά και δεν θα αγόραζαν συνδέσεις κίνητρα τηλεφωνίας.Τι σχέση έχει η εκτροπή με τα πακέτα κινητής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα